CG Mobile Cgm11 Mıknatıslı Araç Içi Telefon Tutucu

78,78 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CG Mobile Cgm11 Mıknatıslı Araç Içi Telefon Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞANALYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: ONUR ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990297804
    Bu ürün ŞANALYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ Mıknatıslı Araç İçi Telefon Tutucu 2 Adet : Metal Plaka Kullanım Kılavuzu Özel mıknatıs sistemiyle telefonunuz artık güvende! Telefon tutucunuzu aracınızın havalandırma ızgarasına monte edin. Kompakt boyutu ve güçlü manyetik çekiciliği akıllı telefonunuzu güvenli bir şekilde yerinde tutar. Mıknatısı telefonunuza veya kılıfınıza takın. Manyetik montaj, yapışkan kalıntısı bırakmaz. Kolayca kurun, çıkarın ve istediğiniz yere götürün. Metal plakalar söküldüğünde leke yada iz bırakmaz. Yatay veya dikey herhangi bir yönde 360? dönebilir. Kutu içinden küçük ve büyük cihazlar için 2 ayrı boyutta yuvarlak, dikdörtgen metal plaka çıkmaktadır. Tüm akıllı telefonlarla uyumludur. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER 4 mıknatıslı güçlü manyetik tutma etkisi. Tüm telefonlar ile uyumlu. 360? hareket edebilen tutucu başlık. Ürüne herhangi bir periyodik bakım gerekmez. ÜRÜNÜN MONTAJI Araç içi kalorifer gibi ızgaralı yüzeylerde, ürün ızgaraya mandalı sayesinde tutturularak mıknatıslar aracılığı ile telefonun sabit durmasını sağlar. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver