Cfmoto 250nk Sticker Neon Sarı Takım Sticker Modeli 2

2.108,84 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Cfmoto 250nk Sticker Neon Sarı Takım Sticker Modeli 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motiker Satıcı Ünvanı: AYHAN CAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1018753476200000 Vergi Kimlik Numarası: 1960785410
    Bu ürün Motiker tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriğinde CF MOTO NK250 Takım Grenaj Sticker Modeli bulunmaktadır. LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ! Zeminde boya atması, Çatlak vuruk var ise ürün kullanıma ve yapıştırılmaya uygun değildir ! Uygulama Uygulama yapacağınız alan 20-22 derece ortam sıcaklığında temiz ve tozsuz olmalıdır. Isı tabancası ve ısıtıcılar bu ürün için kullanıma çok uygun değildir hafif şekilde tutulmadığı takdirde üründe bozulmalar olabilir. 1. Zemini sabun, deterjan ve su ile temizleyiniz. 2. Altında bulunan kağıt bölümünü ayırınız. 3.Şeffaf jelatine aktarılan ürünü gerekli hizalama işlemlerinin ardından bir köşesinden başlayarak yapıştırınız. 4.Üzerindeki şeffaf jelatini havaya doğru değil yüzeye paralel ve yakın şekilde yavaşça sökünüz. Kalite Ürün uygun koşullarda yapıştırıldığında uzun süre kullanılabilecek kalitededir. Yüksek yapışma gücüne sahip olup renk atma vs. gibi bir sorun yaratmamaktadır. Kullanım Kullanılan malzemelerdeki ürünler 3-4 seneye kadar motor üzerinde kullanıldığı müşterilerimiz tarafından onaylanmıştır. Yıkama esnasında 60 cm den daha fazla yakından basınçlı su tutulmamasına özen gösteriniz. Görüşleriniz Sizlere Daha İyi Ürünler Sunabilmemiz İçin Ürün Hakkında Görüş Ve Önerilerinizi Bizlere Bildirmenizi Önemle Rica Ediyoruz. Motiker'i Seçtiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
Geri Bildirim Ver