çeyizlik setim Beyaz Seccade Seti Gelin Bohçası Hediyelik

625 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 70 x 120
70 x 120
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

çeyizlik setim Beyaz Seccade Seti Gelin Bohçası Hediyelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mevlit Dünyası Satıcı Ünvanı: SEMİH ŞAFAK GÖL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070523465
    Bu ürün Mevlit Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler
  • Seccade,kristal tesbih,zikirmatik,şal,yasin

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Renk Beyaz
  • Taban Dokuma Taban
  • Saçak Tipi Düz Saçak

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Çeyizlik Setim Beyaz Seccade Seti Gelin Bohçası Hediyelik

Yeni evlenenler tarafından tercih edilen çeyiz setleri, yeni düzenlenecek evler için önemli bir yer taşır. Geleneksel anlamda da önemli bir yere sahip olan çeyizlik için tercih edilen ev tekstili ürünleri maneviyatı yansıtan bir yere de sahiptir. Estetik tasarımıyla dikkat çeken Çeyizlik Setim beyaz seccade seti gelin bohçası hediyelik yeni evlenenler için anlamlı bir hediye seçeneğidir. Set olarak tasarlanan ürün içerisinde seccade, kristal tesbih, zikirmatik, şal ve Yasin bulunur. Sade tasarımıyla öne çıkan ürün, manevi değerleri zarif bir şekilde ortaya koyar. Sevdiklerinizin özel günlerinde yanlarında olduğunuzu hissettirmek için tercih edebileceğiniz ürünler şık duruşlarıyla öne çıkar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız set ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, onların özel anlarında yanlarında olabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Şık duruşa sahip sade görünüm
  • Hediyelik kutu tasarımı

Göz Alıcı Çeyizlik Setim Seccade Seti (Beyaz) Özellikleri

Göz Alıcı Çeyizlik Setim Seccade Seti (Beyaz) Özellikleri

Şık bir kutu içerisinde zarif bir şekilde paketlenen parçalar, yeni evlenen çiftlere hediye edebileceğiniz bir görünüme sahiptir. İslam dininde yer alan değerlerin yansıtıldığı set içerisinde bulunan parçalar uyumlu bir görünüme sahiptir. Manevi değerleri yansıtabileceğiniz aksesuarlar şık görünümleriyle dikkat çeker. Zarif bir tasarıma sahip olan kristal tesbih hoş bir duruşa sahiptir. Seccade üzerinde yer alan işlemeler incelikli bir şekilde tasarlanır. Ürüne renk katan tasarım detayları yeni evlenen sevdikleriniz için özel bir hediye fikri olarak değerlendirilir. Yumuşak bir dokuya sahip olan seccade, ibadet anlarına naif bir şekilde eşlik eder. Parlak taşlar ve şık tasarım detaylarına yer verilen beyaz seccade seti gelin bohçası hediyelik bir kutu içerisinde paketlenir. Zarif görünümüyle öne çıkan ürünü satın alarak sevdiklerinizin yüzünde tebessüm yaratabilirsiniz.

Üstün Kalitede Çeyizlik Setim Seccade Seti Gelin Bohçası

Üstün Kalitede Çeyizlik Setim Seccade Seti Gelin Bohçası

Hediyelik bir kutu içerisinde paketlenen ürün, kurdele detayıyla bütün bir görünüm oluşturur. Düğün öncesinde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünler, evlerinde sergileyebilecekleri şık tasarım detaylarına sahiptir. Beyaz renkle uyumlu olarak tercih edilen küçük taşlar ürünün zengin bir görünüme sahip olmasını sağlar. Manevi olarak anlamlı bir yere sahip olan beyaz seccade sade görünümüyle dikkat çeker. Kaliteli kumaşların kullanımıyla tasarlanan parça üzerinde yer verilen incelikli tasarım detayları şık bir şekilde hareket kazanmasına yardımcı olur. Dantel ve taş gibi çeşitli detaylara sahip olan seccade estetik görünümüyle ideal bir hediye fikri olarak değerlendirilir. Set içerisinde bulunan tamamlayıcı parçalar zengin bir görünüm ortaya çıkmasını sağlar. Evlilik öncesinde ya da yeni ev ziyaretlerinde tercih edebileceğiniz hediye aracılığıyla sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız şık ürünlerle ince bir şekilde düşünülmüş hediyeler verebilirsiniz.

Çeyizlik Setim Seccade Seti Gelin Bohçası Fiyatları ve Yorumları

Çeyizlik Setim Seccade Seti Gelin Bohçası Fiyatları ve Yorumları

Dantel detaylarıyla zarif bir şekilde hareket kazanan ürün içerisinde zikirmatik, şal, Yasin ve kristal tesbih gibi parçalar yer alır. Bunlar, seccadeyle birlikte uyum sağlayan bir görünüme sahiptir. Şık tasarım detaylarıyla renklendirilen ürün zarif görüntüsüyle dikkat çeker. Dantelden yapılmış olan kurdele hediye görüntüsünün şık bir duruşa sahip olmasını sağlar. Sevdiklerinize özel günlerinde hediye edebileceğiniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Çeyizlik Setim beyaz seccade seti gelin bohçası hediyelik fiyatlarıyla bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz. Ürünü satın almış deneyimli müşteriler tarafından yazılan Çeyizlik Setim beyaz seccade seti gelin bohçası hediyelik yorumlarına göz atarak ürünün görünümü ve özellikleri hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız seccade, zikirmatik, şal, Yasin ve kristal tesbih içeren set aracılığıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.