ÇETİN ACCESSORİES Harry Potter Hogwarts Figürlü Kar Küresi

Ürün Bilgileri

ÇETİN ACCESSORİES Harry Potter Hogwarts Figürlü Kar Küresi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HARRY POTTER KAR KÜRESİ BULUNDUĞUNUZ ORTAMA KATTIĞI ŞIKLIKLA BİRLİKTE ORTAMIN HAVASINI DEĞİŞTİRECEKTİR . ARKADAŞLARINIZA.DOSTLARINIZA VE SEVDİKLERİNİZE ALABİLECEĞİNİZ BU TASARIM ÜRÜN TAM KIŞ SEVERLERE GÖRE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Ürün gövde ve şapkası kaliteli polyester malzemeden imal edilmiştir. Tamamı el boyaması olarak üretilmektedir. camı kaliteli kristal malzemeden imal edilmiştir Ürün 3 adet ince pil ile çalışmaktadır. Işık ve müzik aktif edilmesi, altında bulunan on/off düğmesi ile kontrol edilebilmektedir. Piller paket içeriğine dahil değildir. ÜRÜN EBATLARI : Kar küresi 20cm yüksekliğinde ve 13cm genişliğindedir NOT: ürün muhafazalı kutusunda gönderilecektir
Geri Bildirim Ver

ÇETİN ACCESSORİES CTN2350 Harry Potter Hogwarts Figürlü Kar Küresi

Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü kar küresi, son derece şık bir üründür. Özel olarak tasarlanan kar küresi kullanıldığı alana farklı bir hava kazandırır. Ürün kişisel kullanımdan ziyade hediye olarak da iyi bir seçenektir. Dekoratif öge, kitap ve film serisi olan Harry Potter sevenlere hitap eder. Bu anlamda filmi ve kitapları sevenler için bir armağan alternatifi olabilir. Hogwarts temalı ve Seçmen Şapka şekilli bu kar küresi tıpkı Harry Potter gibi her yaştan kullanıcının dikkatini çeker. Ürünün üretim malzemeleri oldukça dayanıklı ve kalitelidir. Ayrıca canlı boyalarla ve hikâyenin temasına uygun bir şekilde renklendirilmiştir.

  • Malzemeler: Polyester ve kristal cam
  • Ebat: 20 cm yükseklik, 13 cm genişlik
  • Özellik: Işıklı ve müzikli tasarım

Çetin Accessories Harry Potter Kar Küresi Özellikleri Neler?

Çetin Accessories Harry Potter Kar Küresi Özellikleri Neler?

Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü kar küresi, sahip olduğu özelliklerle kullanıcıların raflarını süsler. Ürün şekil, boyut, renk ve tasarım gibi nitelikler açısından tercih edilebilir. Bu modelin boyutları, kar küresini raf ve benzeri yerlere koymak için idealdir. Ürün 20 santimetre yüksekliğe sahiptir. Küre üzerindeki Seçmen Şapka, özel olarak konumlandırılmıştır. Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts Seçmen Şapka figürlü kar küresinin genişliği ise 13 santimetredir. Bu ölçüler dâhilinde fiziksel olarak çok fazla yer kaplamaz. Fakat ortama etkisi büyüktür. Ürünün üretim malzemeleri de öne çıkan detaylar arasındadır. Kürenin camı, kaliteli kristal malzeme kullanılır. Seçmen Şapka ve gövdenin geri kalan kısımlarında ise kaliteli polyester tercih edilir. Kar küresinin öne çıkan özelliklerinden birisi de gövdesinin tamamının el ile boyanmış olmasıdır.

Çetin Accessories Hogwarts Figürlü Kar Küre Kullanımı Nasıl?

Çetin Accessories Hogwarts Figürlü Kar Küre Kullanımı Nasıl?

Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü kar küresi film ve kitap hayranları tarafından sıklıkla tercih edilir. Sık tercih edilmesinin bir başka sebebi de pratik ve kolay bir uygulamasının olmasıdır. Bu model hem ışıklı hem de müzikli olacak şekilde dizayn edilir. Kürenin alt kısmında bir ON/OFF düğmesi bulunur. Çalıştırmak için düğmeyi ON konumuna getirmek yeterlidir. Böylece ışık ve müzik aktifleşerek ortamın havasını değiştirir. Ürünün aktif bir şekilde çalışabilmesi için pil takılması gerekir. Kutu içeriğine pil dâhil değildir ve 3 adet ince pile ihtiyaç vardır. Piller kolayca takılabilir. Küre tek tuşla çalıştırılabilir. Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü büyük kar küresi, ışığı ve müziği aktifleştirmeden de kullanılabilir. Bu şekilde sadece bir dekoratif obje olarak rafları ve masaları süsleyebilir.

Çetin Accessories Harry Potter Kar Küresini Kimler Alır?

Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü kar küresi çocuklara, gençlere ve hatta yetişkinlere bile hitap edebilen bir üründür. Bu kar küresi, J.K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter serisi temasına sahiptir. Film serisi olarak beyaz perdeye de taşınan bu hikâyenin kahramanları, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okuluna giderler. Söz konusu okulun tematik izlerini taşıyan bu kürenin üst kısmında Seçmen Şapka isimli karakter vardır. Seçmen Şapka, okulun kuruluşundan itibaren gelen her yeni öğrenciyi yeteneklerine göre bölümlerine ayırmakla görevli sihirli bir figürdür. Ürün üzerinde taşıdığı bu semboller ve karakterler sayesinde serinin hayranları tarafından sıkça tercih edilir. Çetin Accessories Harry Potter Hogwarts figürlü kar küresi yorum sayfası incelendiğinde hikâyenin hayranı olmayanlar tarafından da alındığı görülebilmektedir. Ürün özellikle çocukların dikkatini çekebilecek niteliktedir. Yetişkinler ise tasarımın fantastik havasını beğenirler. Hogwarts'ın büyülü atmosferinden bir parçaya sahip olmak için bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.