ÇETİN ACCESSORİES 10 Lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Seti

Ürün Bilgileri

ÇETİN ACCESSORİES 10 Lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Açıklaması Kalem meraklılarına özel olarak üretilmiş, hepsi birbirinden eğlenceli desenlere ve farklı renklere sahip özel tasarımlı galaxi 10’lu kalemler sizlerle, Kalem koleksiyonunuza ilginç desenli kalemler eklemek istiyorsanız bu kalem seti tam size göre! Ürün Özelliği
  • Kaliteli abs malzemeden imal edilmiştir. Her kalem farklı renk tonunda yazmaktadır. Kalem renkleri kapaklarında yazmaktadır. Ürün tarafınıza 10’lu olarak paket içerisinde gönderilmektedir. Paketten çıkacak renkler
  • -Mavi
  • -Açık mavi
  • -Yeşil
  • -Açık yeşil
  • -Turuncu
  • -Kırmızı
  • -Mor
  • -Siyah
  • -Pembe
  • -Lacivert

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Çetin Accessories 10'lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Seti ctn11021

Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, özellikle koleksiyonerler ve çocukların beğenisini toplayan son derece eğlenceli bir üründür. Set içerisinde birbirinden güzel renkler yer alır. Kalemlerin üzerinde galaksiyi ve gökyüzünü simgeleyen figürler mevcuttur. Ayrıca karışıklığı engellemek adına her bir kalemin üzerinde rengi yazmaktadır. Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, ideal bir boyuta sahiptir. Bu yönüyle ürün; çanta, cep ya da klasör gibi alanlarda rahatlıkla taşınabilir. Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilen bu kalemler; yazı yazmak, çizim yapmak, not tutmak ve resimleri renklendirmek için oldukça idealdir. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Adet: 10
  • Renkler: Stok durumuna göre karışık gönderilir
  • Tema: Galaksi

10'lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Setinin Özellikleri

10'lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Setinin Özellikleri

Çetin Accessories 10’lu galaxy jel kalem setinde son derece canlı ve birbirinden farklı renkler yer alır. Bu 10 değişik renk, ders çalışmayı ve yazı yazmayı daha da eğlenceli bir hâle getirir. Set, birinci sınıf ABS materyal kullanılarak üretilmiştir. Bu materyal, oyuncak başta olmak üzere pek çok alanda tercih edilen sert ve hafif bir polimerdir. Ürün, tükenmez kalem özelliği taşır. Her bir kalem içerisinde yeteri kadar mürekkep yer alır. Söz konusu mürekkep miktarı, setin kullanım ömrünü bir hayli uzatır. Kalemlerin ucu ise ince bir yapıya sahiptir. Böylece ürün, estetik yazıların ve çizimlerin ortaya çıkmasını sağlar. Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı jel kalem seti, korunaklı bir ambalaj ile satışa sunulur. Ürün, hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

10'lu Gökkuşağı Renkli Jel Kalem Seti Nerelerde Kullanılır?

10'lu Gökkuşağı Renkli Jel Kalem Seti Nerelerde Kullanılır?

Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Set içerisinde yer alan renklere göre ürünün kullanım alanı da değişiklik gösterir. Örneğin, siyah ve lacivert kalemler ile resmi yazışmalar gerçekleştirilebilir. Mavi, turuncu, pembe ve yeşil gibi renklerle ise not olmak ya da çizim yapmak mümkündür. Kalemler, kaliteli ve sağlam uç yapısı sayesinde kâğıt üzerinde kolaylıkla hareket eder. Söz konusu ürünler, kullanılan kâğıdın yapısına zarar vermez. Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, boyama işlemlerinde de tercih edilebilir. Bu kalemler, özellikle küçük figürleri renklendirmek için son derece idealdir.

10'lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Seti Kaliteli mi?

10'lu Gökkuşağı Galaxy Renkli Jel Kalem Seti Kaliteli mi?

Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, kalitesini muhteşem renklerine ve gövde yapısına borçludur. Ürünün gövdesi, yuvarlak bir yapıya sahiptir. Bu yapı sayesinde el, parmak ve bileklerde ağrıya neden olmayan kalem, rahatlıkla yazı yazılabilmesine olanak sunar. Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem setinde yer alan ürünlerin renkleri kalıcı, mürekkebi ise oldukça kalitelidir. Bu kalemler kullanılarak yazılan yazılar, arka sayfaya iz yapmaz. Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti, son derece hafiftir. Bu yönüyle ürün, uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz Çetin Accessories 10’lu gökkuşağı galaxy renkli jel kalem seti yorumlarında göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kalem setine sahip olmak için Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece online alışverişin ayrıcalıklarından yararlanma fırsatını da elde edebilir, ürünün yalnızca birkaç tıklamayla kolayca kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.