ÇERMİK FİDANCILIK Tüplü Ihlamur Ağacı Fidanı 3 Yaş

249,99 TL

Ürün Bilgileri

ÇERMİK FİDANCILIK Tüplü Ihlamur Ağacı Fidanı 3 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çermik Fidancılık Satıcı Ünvanı: MAHMUT KARADAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5071117061
    Bu ürün Çermik Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü Ihlamur Fidanlarımız bodur olup 12 ay boyunca dikimi yapılabilir. Yaprakları, çiçeği ve kabuğu ile beraber ıhlamur ağacı büyük öneme sahiptir. Aynı zamanda odun olarak pek çok farklı sektör için kullanılmaktadır. Ihlamur fidanı Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinden rahatlıkla yetiştirilebilmektedir. Ihlamur fidanı geliştiğinde bulunduğu bölgedeki havayı temizler. 40 metre boya kadar ulaşabilen ve kışın yaprak döken ağaçlardır. Ihlamur fidanlarımız 2- 3 yaş aralığındadır .Boyları 100-130 cm aralığında olup stok durumuna göre açık kök veya tüplü olarak gönderilir. Mevsim dönemlerine göre yapraklı, az yapraklı veya kış dönemlerinde tamamen yapraksız olabilir. Açık kök fidanlar 11. ay ile 5. aylar arasında dikilebilir. Fidan gönderimi yapılmadan önce dikime uygun hale getirmek için tepe ve bitkinin uzun yola dayanabilmesi için köklerinde budama yapılır. Yapılan uygulamalar fidanların kargoda 15-20 güne yakın dayanabilmesini sağlar. Fiyat 1 Adet ürün için geçerlidir. Fidanlarımız Sertifikalı olup Tarım Müdürlüğü ve Mühendislerimizin kontrolünde güvenle yetiştirilmiştir. Diyarbakır/Çermik ilçesinden Çermik Tarım ve Fidancılık tarafından üretilmekte ve gönderilmektedir. Detaylı bilgi almak için soru sor kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver