CEREN MANGAL Sibirya Linyit Kömürü 150 Kg Soba Ve Kalorifer Kömürü Ceren

3.000 TL

Ürün Bilgileri

CEREN MANGAL Sibirya Linyit Kömürü 150 Kg Soba Ve Kalorifer Kömürü Ceren

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEREN MANGAL Satıcı Ünvanı: MEHTAP ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1644291816200015 Vergi Kimlik Numarası: 0830246766
    Bu ürün CEREN MANGAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİBİRYA KÖMÜRÜ SOBA VE KALORİFERDE KULLANIMA UYGUNDUR.
Geri Bildirim Ver

Ceren Mangal Sibirya Linyit Kömürü 150 Kg Soba Ve Kalorifer Kömürü

Her kömür çeşidinin kendisine özgü bazı özellikleri bulunur. Bu özellikler de göz önünde bulundurularak ihtiyaca göre tercih yapılır. Sibirya kömürü de oldukça fazla tercih edilen kömür çeşitlerinden bir tanesidir. Kül oranı oldukça azdır. Bu sayede daha uzun süre kokusuz bir şekilde yanar. Uzun süreli yandığı için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ceren Mangal Sibirya linyit kömürü 150 kg soba ve kalorifer kömürü de bir çeşittir. Sibirya kömürünün müşterilerin dikkatini çeken özelliklerinden bir tanesi, uyuma özelliğinin olmamasıdır. Sobayı kapattığınız zaman hava almaz ve söner. Bu da daha güvenli bir ısınma sağlar. Ürünün genel olarak sahip olduğu özellikler ise şu şekildedir:

  • Diğer kömürlere göre daha az kül oranı
  • Yenilemeye gerek kalmadan uzun süre yanma
  • Hava almayan yapısı ile kolayca sönme

Müşterilerin Ceren Sibirya Kömürü 150 kg Yorumları

Müşterilerin Ceren Sibirya Kömürü 150 kg Yorumları

Kullananların ve müşterilerin yapmış olduğu yorumlar sayesinde bu ürünün özelliklerini detaylıca öğrenebilirsiniz. Ceren Mangal Sibirya linyit kömürü 150 kg soba ve kalorifer kömürü yorumları sayesinde evinizi ısıtacak uygun materyali kolayca seçebilirsiniz. Oldukça kaliteli çeşitler arasında yer alan bu kömürü satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta mevcuttur. Kül, ürünün yandıktan sonra arkasında bıraktığı kalıntıdır. Bu kalıntıların minimum seviyede olması oldukça önemlidir. Sibirya çeşidinde ise arkasında çok daha az oranda kül bırakır. Bu da temizleme kolaylığı ve az koku sağlarken uzun süre sıcak tutma özelliği sayesinde bir bakıma tasarruf ettirir. Isıl değeri ve nem miktarı fazla olduğu için ideal bir enerji ham maddesi olarak bilinir. Bu yüzden soba ve kalorifer için ideal olan bu çeşidi siz de tercih edebilir, hemen kullanabilirsiniz.

Ceren Sibirya Linyit Kömürü 150 kg Özellikleri

Ceren Sibirya Linyit Kömürü 150 kg Özellikleri

Kömürü fazla miktarda almak kış için avantaj sağlar. Linyit kömürü yakıt değeri bakımından yüksek bir ürün olduğu için sıklıkla tercih edilir. İçeriğinde yoğun miktardaki kül sayesinde çabuk ısınır. Söndükten sonra tamamen küle dönüşmesi kısa bir süre alır. Bu yüzden tercih sebebidir. 150 kg ağırlığında bulunan bu ürün müşteriler tarafından da çok sevilir. Herhangi bir topaklanma özelliği göstermez. Bu yüzden tek tek yanar ve daha kısa sürede tutuşur. Söndürülmesi de oldukça kolaydır. Hava ile teması kesildiği anda söner ve bir daha yanmaz. Bu da sobanın daha güvenle söndürülmesi sonucunu doğurur. Isıl değerleri yüksek olan kömürler daha yavaş tutuşur. Ceren markasına ait ürünler ise hızlı yandığı için tercih edilir. Soba ya da kalorifer için uygun olan Ceren linyit kömürünü siz de kullanabilirsiniz.

Uygun Ceren Sibirya Linyit Kömürü 150 kg Fiyatı

Uygun Ceren Sibirya Linyit Kömürü 150 kg Fiyatı

Sibirya linyit kömürü sobalı ya da kaloriferli bir evde kolaylıkla kullanılır. 150 kg ağırlığına sahip oluşu daha da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kısa sürede tutuşan ve söndürüldükten sonra fazla kül bırakmayan bu ürün sayesinde daha yüksek verimde bir ısınma elde edilir. Hava ile teması tamamen kesildikten sonra sönen bu kömür çeşidi nem bakımından da düşük olduğu için uzun sürelerde kullanılır. Sobalı bir evi uzun süre sıcak tutmaya yetecek olan bu çeşit birçok müşterinin tercihleri arasındadır. Paketin kolayca açılıp kapanması ile de kömürlerin uzun süre taze kalması sağlanmış olur. Siz de yüksek verimde kullanabileceğiniz bu ürünü avantajlı ve bütçenize uygun Ceren Mangal Sibirya linyit kömürü 150 kg soba ve kalorifer kömür fiyatı ile Trendyol üzerinden alabilirsiniz.