CeraVe Akneye Eğilimli Ciltlere Özel Bakım Seti (Yağlı ve Düzensiz Ciltler İçin Temizleme Jeli 236 m

2.239 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.265 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.259 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL

Ürün Bilgileri

CeraVe Akneye Eğilimli Ciltlere Özel Bakım Seti (Yağlı ve Düzensiz Ciltler İçin Temizleme Jeli 236 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cerave Akneye Eğilimli Ciltlere Özel Bakım Seti Cerave Yağlı ve Düzensiz Cilter için Yıkama Jeli 236ml, yağlı ve düzensiz ciltler için formüle edilmiştir.Bu nazik yüz yıkama formülü, cilt nemini kaybetmeden kiri, fazla yağı etkili şekilde çıkarmak için kolayca köpürür.Siyah nokta ve lekelerin görünümüne karşı bakım sağlar.Yağ Emici Teknolojiye sahip olan bu ferahlatıcı salisilik asit temizleyici, kiri ve fazla yağı etkili şekilde temizler.Parlamayı en aza indirmek için yağ emici bir teknoloji ile formüle edilmiştir.Cildi yumuşak, pürüzsüz ve nemli bırakır. Tazelenmiş bir cilde kavuşturur. Kullanımı:Sabah ve akşam kullanılması önerilir.Islak ellere uygulamak ve cilde masaj yapmak için pompa aplikatörü kullanın.İyice durulayın.Gözlerle temasından kaçının. temas ederse, su ile iyice durulayın. Cerave Yağlı ve Düzensiz Cilter için Yüz Bakım Jeli 40ml, nazik peeling ve nemlendirici formülü, cilt yapısını ve tonunu güzelleştirmeye ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.Düzensiz ciltler için yüz nemlendiricisi.Her yerde uygulama veya hedeflenen kullanım.Siyah noktaları hedefleyerek cildin fark edilir şekilde daha net görünmesine yardımcı olur.Günlük kullanım da canlı görünen cildi koruyucudur.Hafif, hızlı emilen formüle sahiptir.Cildi 24 saate kadar nemlendirir.Alkol, parfüm içermez. Kullanımı:Bu ürünü uygulamadan önce cildi iyice temizleyin, CeraVe Leke Kontrolü Temizleyici kullanmanızı öneririz.Akşam kullanımı için önerilir.Ürünü parmaklara dağıtmak için aplikatör kullanın.Genel uygulama için tüm yüze uygulayın veya etkilenen bölgelere kullanın.CeraVe Blemish Control Gel'i akşamları uygulayın ve her zaman gündüzleri SPF korumasıyla devam edin.Uyarı: Bu ürün cildinizin güneşe hassasiyetini ve güneş yanığı olasılığını arttırabilecek Alfa Hidroksi Asit ( AHA) içerir.Bu ürünü kullanırken güneş kremi kullanın, koruyucu güysiler giyin ve güneşe maruz kalmayı sınırlandırın. Cerave Yenileyici Retinol Serum 30 Ml, hiperpigmentasyon sonucu oluşan lekelerin ve gözeneklerin görünümünü azaltarak cildi pürüzsüzleştirir.CeraVe'nin formülasyonu cilt için gerekli 3 temel seramid içerir.Cilt temizliğini sağlarken, koruyucu bariyerin de onarılmasına yardımcı olur.İçeriğindeki kapsüllenmiş retinol cildinizin tazelenmesini ve eşit bir cilt tonu elde etmenizi sağlar.İçeriğindeki meyan kökü ise aydınlanmış bir cilt görünümü sunar. Hassas ciltlere uygundur, ciltte kuruluk yaratmaz. Komedojenik değildir. Yetişkinlerin kullanımına uygundur. Dermatologlarla geliştirilmiştir. Kullanımı:Her gün yüzünüze eşit olarak uygulayın. Göz ve dudaklarla temasından kaçının, temas halinde su ile iyice durulayın. İlk uygulama sırasında rahatsızlık hissi oluşursa, cilt alışana kadar uygulama sıklığını azaltın. Bu ürünü kullanırken bir güneş koruyucu uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Jel
  • İçerik Retinol
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver