Cengiz Pakel Erkek Tokalı Kartlık 2404

599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cengiz Pakel Erkek Tokalı Kartlık 2404

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Yolla Satıcı Ünvanı: SEÇBİRHEDİYE DERİ VE HEDİYELİK EŞYA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757085633600001 Vergi Kimlik Numarası: 7570856336
    Bu ürün Trend Yolla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet kartlık bölümü2 adet şeffaf kimlik bölgesi 1 adet banknot bölümüÖlçüler 11x8 cmMalzeme : Hakiki deriCengiz Pakel Tokalı Kartlık 2404 Siyah KırmızıCengiz Pakel Tokalı Kartlık 2404, hakiki deri özelliği ile erkek kombinlerinin şık aksesuarı olarak öne çıkıyor. Cüzdanlarında düzensiz şekilde kartvizit, kredi kartı, kimlik ve notlar taşımaktan yorulan kullanıcıların hayatına pratiklik katacak kartlık, organize olmayı kolaylaştırıyor. Kapaklı kartlıkta 6 adet kartlık, 2 adet şeffaf kimlik bölgesi ve 1 adet banknot bölümü bulunuyor. Kullanıcıların küçük bir cüzdan yerine de kullanabileceği ürün, çağdaş tasarımı ile etkileyici bir imaj oluşturmanıza yardım ediyor. 11x8 cm ölçülerindeki siyah ve kırmızı renkli deri kartlık seyahatlerde, yolculuklarda ve çalışma molalarında kullanıcılarına hemen kartlarına ulaşma imkanı tanıyor. İşlevsel Kullanım Şık TasarımKartlık içindeki astarda markası Cengiz Pakel'in imzası bulunuyor. Kumaş iç astarla tamamlanan şık tasarımlar, kartların organize edilmesinin yanı sıra korunmasını da sağlıyor. Kartlar, ayrılan bölmelere yerleştirildiğinde birbiri ile temas etmiyor ve bu sayede manyetik alanları zarar görmüyor, yüzeyleri çizilmiyor. Çanta ve cüzdanlar içinde kıvrılan, bozulan ve yırtılan kartlar sorun olmaktan çıkıyor. Sen de hem şık hem de kullanışlı kartlıkları hemen inceleyebilir, ecanta.com.tr üzerinden güvenle sipariş verebilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Küçük Boy
  • Materyal Hakiki Deri
  • Tip Yatay
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver