Cengiz Pakel Cengiz Pakel Kadın Cüzdan-portföy 65232m Maddy-siyah

1.249,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Cengiz Pakel Cengiz Pakel Kadın Cüzdan-portföy 65232m Maddy-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cengiz Pakel Satıcı Ünvanı: CENGİZ PAKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4315659915800001 Vergi Kimlik Numarası: 7190041779
    Bu ürün Cengiz Pakel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cengiz Pakel Kadın Cüzdan - Portföy 65232M TASARIM Tüm zamanların en beğenilen ve vazgeçilmeyen tasarımı olmaya aday 65232M Kredi kartından uçak biletine kadar tüm temel ihtiyaçlarınız için gerekli bölmelere sahiptir. Birinci sınıf deri işçiliğinden esinlenilerek üretilmiştir ve göz alıcı renkleri sayesinde dikkatler üzerinizde olacak. DETAYLAR Materyal: Teknolojik Deri Ölçüler: 18.5 x 9.5 cm Astar: %100 polyester Dış Detaylar: 1 adet ana fermuarlı bölme, İç Detaylar: 10 adet kredi kartı bölmesi, 2 adet şeffaf bölme,, 2 adet gizli bölme, 2 adet nakit para bölmesi, 1 adet fermuarlı bozuk para bölmesi Ürünümüzü Mutlu ve Sağlıklı Günlerde Kullanmanız Dileğiyle…

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Cengiz Pakel Kadın Cüzdan - Portföy 65232m Maddy-Siyah

Her ortamda tarzınız ile ışıldayabileceğiniz Cengiz Pakel portföy çanta ürünü sık sık tercih edilir. Kaliteli kumaşlar ve sağlam dikişler ile üretilen bu model, şık ve zarif tarzı ile hem portföy çanta hem de cüzdan olarak rahatlıkla kullanılabilir. Sade tasarımı ve asil rengi ile öne çıkan ürün tasarımı kolay kullanıma olanak sağlar. Kullanan müşterilerin beğenisini kazanan bu model oldukça kullanışlıdır. Üretiminde birinci kalite deri kullanılan model eşsiz bir işçilik ile üretilir. Boyutları sayesinde her an yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, sizlere ekstra rahatlık sağlar. Eşsiz tasarımlı bu ürün hem günlük kullanıma hem de özel günlerde kullanıma uygun olarak tasarlanır. Siz de bu eşsiz ürün ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

  • Geniş kullanım alanı
  • Birinci sınıf kalite malzemeler
  • Kolay kullanım boyutu

Göz Alıcı Cengiz Pakel Cüzdan Çeşitleri

Göz Alıcı Cengiz Pakel Cüzdan Çeşitleri

18.5 x 9.5 cm astar boyutları ile üretilen, %100 polyester olan, göz alıcı rengi ile dikkatleri üzerine çeken Cengiz Pakel kadın cüzdanı oldukça sevilir. Derinin asaletini her zaman üzerinizde taşıyabileceğiniz bu ürün özenle sizlere sunulur. Kredi kartlarınızı, nakit paralarınızı, bozuk paralarınızı, kimliğinizi, banka kartlarınızı kısacası sürekli yanınızda olması gereken her ürünü geniş iç tasarımı sayesinde yanınızda taşımanıza yardımcı olur. Hem şık hem de kullanışlı bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Pratik kullanımı sayesinde günlük hayatta kurtarıcı niteliğindedir. Sık sık tercih edilen ve oldukça beğenilen ürün zarif dış tasarımı ile dikkat çeker. Fermuarlı bölmenin üzerinde bulunan kapatma alanında metal detaylar ile marka ismi yer alır. Her mekana ve her tarza uyumlu şekilde tasarlanan bu ürünü sizler de tercih edebilirsiniz.

Şık Tasarımlı Cengiz Pakel Portföy Çanta

Şık Tasarımlı Cengiz Pakel Portföy Çanta

Tarzınıza zarif bir hava katan ve her alanda kullanıma uygun olan bu ürün, birçok tarza hitap eder. Siyah rengi sayesinde her tarzda kıyafet ve çanta ile kolaylıkla kullanılabilir. Bu eşsiz ürünü gece davetlerinde ve özel akşam yemeklerinde portföy çanta olarak da kullanabilirsiniz. Boyutları sayesinde portföy çanta olarak kullanıma uygun olan model, bu sayede şık davetlere de uyum sağlar. İçerisine ihtiyacınız olan her şeyi sığdırabileceğiniz ürünü her tarz elbiseniz ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Şeffaf bölmelerinde fotoğraf ya da kimlik taşıyabilirsiniz. Birçok bölmesi bulunan model hem para hem kart hem de ihtiyaç duyulan küçük eşyalarınızı yanınızda taşımanıza yardımcı olur. Şık tasarımı sayesinde her mekanda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Kaliteyi ve şıklığı sizlere bir arada sunan Cengiz Pakel kadın cüzdan-portföy 65232m ürünü ile tarzınızı etkili bir şekilde yansıtabilirsiniz.

Uygun Fiyat Aralıkları ile Kaliteli Cengiz Pakel Cüzdan

Uygun Fiyat Aralıkları ile Kaliteli Cengiz Pakel Cüzdan

Kaliteyi uygun fiyat seçeneği ile müşterilerine sunan marka, sık sık tercih edilir. Siyah deri görünümünü asil tonlar içerisinde yansıtan ürün pek çok kişinin beğenisini toplar. Zarif tasarımı ve metal renklerle süslenmiş marka adı, cüzdan üzerinde minimal bir şekilde yer alır. Pek çok bölmesi bulunan cüzdan, içerisinde ihtiyaç duyacağınız ürünlerinizi taşımanıza olanak sağlar. Cengiz Pakel kadın cüzdan-portföy 65232m fiyat seçeneği her bütçeye uygun olacak şekilde sunulur. Kaliteyi ve şıklığı uygun fiyatlar ile birleştiren ürünler geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Hem gece davetlerinde portföy çanta olarak hem de günlük hayatta cüzdan olarak kullanabileceğiniz ürün size çok çeşitli kullanım alanı sunar. Pek çok ortamda, ışıltınız ile baş döndürmek için bu modeli tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Cengiz Pakel Kadın cüzdan siyah kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretimi sağlanan cüzdan modelini Trendyol sayesinde kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.