Çelebi Can Kol Rozetli Nikel Saten Oda (1 Takım)

369,99 TL

Ürün Bilgileri

Çelebi Can Kol Rozetli Nikel Saten Oda (1 Takım)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul e-hırdavat Satıcı Ünvanı: ŞEVKİ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1883334343000011 Vergi Kimlik Numarası: 9650073585
    Bu ürün İstanbul e-hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Can Kol Rozetli Nikel Saten Oda (1 Takım) Ürün Tanımı · Alüminyum Rozetli Kol kategorisinde yer alan modellerimiz ömür boyu eskimeyecek görsel tasarımı ile ev ve işyerlerinize çok estetik bir görünüş katacaktır. · Alüminyum Kol Alüminyum Rozetli Çelebi Kapı Kolları modellerimizde Birinci sınıf hammadde malzemesi olarak alüminyum malzeme kullanılmış olup üst yüzeyi saten nikel kaplamayla kaplıdır. · Üründe Birinci sınıf malzeme kullanıldığı için darbe ve kırılmaya karşı dayanıklılık seviyesi oldukça yüksek düzeydedir. · Birinci sınıf hammadde kullanımı ile Çelebi Kapı Kolları ürün çeşitlerimizde zamanla oluşabilecek kırılma, yerinden çıkıp – elde kalma, kaplama yüzeyinin soyulması gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır. · Çelebi Kapı Kollarında en son teknoloji makineler ve Birinci sınıf kaplama malzemesi kullanıldığından dolayı ürünün kaplama kalitesi çok iyi düzeydedir.Bu nedenle paslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır. · Tüm ürünlerde kaplama standardı olarak, American National Standart For Materials and Finishes ANSI/BHMA A-159.18-1993 şartnamesi uygulanmaktadır. Söz konusu şartname Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü tarafından (ANSI-INC) onaylanmış, LVH Coatings Ltd. Birmingham- İngiltere tarafından firma sertifikalandırılmıştır. · Kırılmaya ve paslanma tepkimesine karşı dayanıklı olduğundan dolayı uzun yıllar boyunca ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. · Ürünün temizliğini için , ürünü nemli bir bez yardımı ile silmeniz ardından kurulama işlemini yapmanız yeterli olacaktır. · Ürünlerimizi sadece çamaşır suyu, tuz ruhu gibi kimyasal malzemelerle temas ettirilmemesi önemle rica olunur. · Kimyasal malzemelerle temas halinde ürün garanti kapsamından çıkmaktadır. · Ürünün garanti süresi 1 yıl olarak belirlenmiş bulunmaktadır. · Ürünlerimizin tümü , alanında uzman arkadaşlar tarafından kalite kontrol prosesinden geçirildikten sonra paketleme işlemine tabi tutulmaktadır. Ürün Çeşitleri · Oda Kapı Kolu: Tüm ortamlarda iç kapı kolları kısmında kullanılan kapı koludur.Sağ yada sol kapı kolu diye bir ayrıcalık yoktur, tüm kapılara rahatlıkla kullanılabilir. · Wc Kapı Kolu: Tuvalet ve banyo kapılarında kullanılan kullanışlı bir kapı koludur. · Yale Kapı Kolu: Apartman giriş kapılarında ve de daireye giriş kapılarında kullanılmakta olan ve kapının açılış yönüne göre sağ yada sol olarak montajı yapılan kapı kollarıdır. Not:Yale Kapı Kollarının Yönü Nasıl Belirlenir : Yale ( dış kapı ) kapının iç tarafında durarak kolu hangi elinizle tutuyorsanız kol o yöndür .Örneğin kolu sağ elle tutup acıyorsanız kol sağ dır. Önerimiz
  • · Duvara çarpan kapılar hem kapı kolunu deforme edip bozar hemde duvarınızın boyasının bozulmasına sebebiyet verir. · Bu yüzden kapı kolunuzu satın aldıktan sonra kapının duvara çarpmaması ve zarara sebebiyet vermemesi için size uygun olan tipte kapı tamponu almanızı tavsiye ederiz. · Kapı tamponu ile birlikte kullandığınızda ürünü rahatlıkla uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kolu
Geri Bildirim Ver