Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfum 100cl

399 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399 TL
%10 indirim
2 x  359,10 TL
718,20 TL
%15 indirim
3 x  339,15 TL
1.017,45 TL
%20 indirim
4 x  319,20 TL
1.276,80 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,99 TL

Ürün Bilgileri

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfum 100cl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORİGİNALSTORE Satıcı Ünvanı: MERSİNLİ KONFEKSİYON TEKSTİL TİCARETVE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618005128300015 Vergi Kimlik Numarası: 6180051283
    Bu ürün ORİGİNALSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAZADOR 9574 HUNT BADBOY ERKEK PARFUM 100CL . ÇOK TATLI, ŞEKERLER KOKUSU. ÜRÜN ŞEKERLİ KOKUSU İLE ÇOK BWEĞENİLMİŞ OLUP, KALICI KOKU SUNMAKTADIR. CAZADOR 9574 HUNT BADBOY ERKEK PARFUM 100CL.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfum 100cl Trendyol'da!

Cazador 9574 Hunt Badboy erkek parfüm 100 cl, maskülen ve etkileyici içeriğiyle ön plana çıkan kişisel bakım ürünlerinden biridir. Kullanıcıların stilini ve kişiliğini yansıtan bu ürün, maskülen ve etkileyici bir imza kokusu sunarak kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunar. Uzun süreli kalıcı yapısı sayesinde, gün içerisinde etrafınıza muhteşem bir koku yaymaya devam edebilirsiniz.

  • Benzersiz koku

  • Kalıcı etki

  • Maskülen tasarım

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfüm Özellikleri

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfüm ÖzellikleriCazador 9574 Hunt Badboy erkek parfüm 100 cl özellikleri incelendiğinde uzun süre kalıcı olmasını sağlayan formül içeriği ön plana çıkar. Kendine özgü unutulmaz bir kokuya sahip olan bu parfüm, özellikle erkekler için tasarlanan ve dikkat çekici bir enerjiye sahip olan bir parfümdür. Hem kaliteli hem de etkileyici bir kokuya sahip olan ürün, kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. Ferahlatıcı ve derin notalardan oluşan Hunt Badboy, parfümü etkileyici kılarken aynı zamanda uzun süreli kalıcı etkiye sahip olmasını da sağlar. Birkaç püskürtme ile gün boyu tazelik ve şıklık sağlar. Parfümün şişesi, maskülen ve çarpıcı bir tasarıma sahip olduğundan dolayı hem dekoratif olarak göz alıcıdır hem de ergonomik tasarımı sayesinde yanınızda taşıyabileceğiniz bir forma sahiptir. Hafif olması taşınmasını kolaylaştırırken gün içerisinde ihtiyaç anında yeniden kullanım için hazır bekletilebilir. Kaliteli ve doğal içeriği sayesinde yüksek kaliteye sahip olan parfüm, zarafetini ve kokusunu korur. Ürünü dilerseniz kendinize dilerseniz sevdiğiniz birine hediye olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfüm 100 cl Kullanımı

Cazador 9574 Hunt Badboy Erkek Parfüm 100 cl KullanımıMaskülen ve etkileyici bir koku notalarına sahip olan Cazador 9574 Hunt Badboy erkek parfümü, kişinin imzası haline gelen özel içeriğe sahiptir. Boyun, bilek ve dekolte kısmına sıkarak, daha kalıcı ve hoş bir kokuya sahip olması sağlanan bu parfüm, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek özel yapıya sahiptir. Gün boyu dikkat çekmek ve etkileyici kokmak isteyen herkesin favorisi olmaya aday olan bir üründür. Kullanıcıların gün boyunca taze ve etkileyici kokmalarına yardımcı olan ve kendilerine özgü bir koku profili oluşturmalarını sağlayan bu parfüm, kullanıcıları diğerlerinden ayırır ve unutulmaz kılar. Kullanan kişiye şıklık ve öz güven kazandırmasının yanı sıra sosyal ve iş hayatında olumlu bir etki yaratan parfüm oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Temiz bir tene veya giysilere püskürtmek istediğiniz bölge seçilerek uygulanılan parfümün etkisini artırmak için genellikle bilekler, boyun, göğüs ve bilek içleri tercih edilir. Püskürtme işlemi yaptıktan sonra birkaç dakika kuruması beklenir. Parfümün kurumasının en önemli avantajı, kokunun daha iyi yayılmasını sağlamasıdır.

Cazador 9574 Hunt Badboy Parfüm 100 cl Fiyatı

Cazador 9574 Hunt Badboy Parfüm 100 cl FiyatıÜrün, muhteşem bir kokuya sahip olmasının yanı sıra bütçe dostu olması sayesinde de tercih sebebidir. Maskülen, etkileyici ve özgün bir koku profili sunarak kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatan Cazador 9574 Hunt Badboy erkek parfümü, iş, günlük yaşam veya özel etkinlikler için mükemmel bir seçenektir. Kişisel ifadeyi yansıtan bu parfüm, uzun süre kalıcılığı ve zarif tasarımının yanı sıra kaliteli içerikleri sayesinde de birçok erkeğin tercihi haline gelir. Her gün taze ve etkileyici kokmak isteyen erkekler için ideal içeriğe sahip olan bu parfüm, özellikle toplantılar, iş seyahatleri veya ofis günleri için mükemmel bir seçenektir. Özel günlerde veya akşam yemeklerinde kullanarak etkileyici bir izlenim bırakmak için tercih edilebileceği gibi sevdiklerinize hoş kokulu bir armağan arayışında olanların da seçebileceği bir alternatiftir. Cazador 9574 Hunt Badboy erkek parfüm 100 cl yorum ve kullanıcı deneyimlerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Cazador 9574 Hunt Badboy erkek parfüm 100 cl fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.