2
Dökme Çay kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Çaykur Rize Turist Çayı 1000gr X 10 Adet - 1 Koli

1.440 TL
(144 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.439,99 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.539,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.532,95 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.540,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Rize Turist Çayı 1000gr X 10 Adet - 1 Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Market Satıcı Ünvanı: KÖYCEĞİZ MARKET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589098836800001 Vergi Kimlik Numarası: 5890988368
    Bu ürün Köyceğiz Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Çay Rize 1000 gr x 10 Adet Yurdun dört bir yanında girmediği ev, katılmadığı dost sohbeti yoktur! Ona boşuna "Gerçek Sarı" denmez. Herkes ona hayrandır. Köklü geçmişi, nesilden nesile aktarılan nefis aroması ile Rize Turist ailemizin çayıdır.
Geri Bildirim Ver

Çaykur Rize Turist 1 Kg (10 Adet) ile Uzun Süren Lezzetler

Çay, özellikle kış aylarında tercih edilen sıcak bir içecek olsa da yaz aylarında da sıkça tüketilmektedir. Çaykur, farklı özelliklerde olan çaylarını tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. En sevilen çaylar arasında yer alan Çaykur Rize turist 1 kg çay, diğer ismiyle de oldukça popülerdir. Sevilen çayın diğer ismi ‘’gerçek sarı’’dır. Evde, işyerinde, okulda ve daha birçok alanda tüketilen çay, farklı gramajlarda olan paketlerde satışa sunulmaktadır. Ev dışı tüketim alanları olan okullar, çay bahçeleri, hastaneler, restoranlar ve ofisler gibi çay tüketiminin çok olduğu yerlerde çoklu paketler tercih edilmektedir. Yoğun iş temposunda çalışan kişiler gün içerisinde siyah çay içerek enerji sağlamak isteyebilirler. Çaykur Rize Turist 1 Kg (10 Adet) 0001296_K1 paketi, çay tüketiminin çok olduğu bölgeler için idealdir. Gramajı yüksek olan paketler bütçe açısından da oldukça avantajlı durumdadır.

  • Benzersiz Kokusu
  • Siyah Çay
  • Taze Yapraklar

Çaykur Rize Turist Çay Lezzeti

Benzersiz kokusu ve büyüleyici tadı ile vazgeçilmezler arasında olan Çaykur Rize Turist 1 Kg (10 Adet), damak tadından taviz vermeyi sevmeyen kişiler için idealdir. Çay keyfini katlamak isteyen, molalarını keyifli bir çay içerek geçirmek isteyen herkesin tercih ettiği bu lezzet, tiryakilerin gözdesidir. Lezzetli çay içmek isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken detay ilk olarak çayın saklanma koşullarıdır. Uygun şartlarda çayı muhafaza eden kişiler, çaylarını demlerken de titiz davranmalıdır. Lezzetli çayın sırrı demlenme şeklindedir. Çaykur Rize turist çayı yorumları incelendiğinde demleme sırasında porselen demlik kullanıldığında çayın daha lezzetli olduğu detayı bulunmaktadır. Bunun nedeni porselen demliklerin ısıyı daha iyi korumasıdır. Lezzetli çay hazırlamak isteyen kişilerin dikkat edeceği diğer bir nokta kullanacakları su olmalıdır. Tercih edilecek suyun doğal kaynak suyu olması oldukça önemlidir. Musluk sularında kireç olabilir. Kireçli su çayın rengini bulanıklaştırarak lezzetini bozmaktadır.

Çaykur Rize Turist 1 kg Kullanımı

Çayı demlerken, saklarken ve satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Çay satın alırken dikkat edilmesi gereken birden fazla husus vardır. İlk olarak satın alınacak olan çayın son tüketim tarihine dikkat edilmelidir. Satın alınan çay, son tüketim tarihine kadar kullanılmalıdır. Çayın lezzeti için önemli olan konulardan bir tanesi de saklanma şartlarıdır. Doğru şartlar altında saklanmayan çaylarda lezzet kayıpları meydana gelebilmektedir. Çaykur Rize turist çay, paketi açıldıktan sonra ağzı kapaklı bir cam kavanozda saklanabilir. Çay, nemden ve sıcaktan uzak bir yerde saklanmalıdır. Koyulduğu kabın ıslak olmaması oldukça önemlidir. Saklama koşullarında önemli olan detaylardan bir tanesi de çayın saklandığı alanın kokusuz olmasıdır. Çaykur Rize turist 1 kg, kokulu bir alanda saklanırsa çaya başka kokular sinebilir. Bu nedenle çay kokabilir ya da lezzetinde değişimler olabilir. Taze yaprak çaylardan üretilen Çaykur Rize Turist çayını kahvaltılarda, öğle ikramlarında ve akşam dilenirken demleyerek tüketebilirsiniz.

Çaykur Rize Turist Çay 1 kg Fiyatları

Çay, toplumumuzda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle sık tüketilen içecekler arasında bulunur. Birçok kişi düzenli olarak çay alır ve evinden çayı eksik etmez. Çay fiyatlarının belirlenmesinde birçok etken rol oynar. Çay paketlerinin gramajına göre fiyatlarda değişiklik meydana gelmektedir. Çaykur Turist 1 kg fiyatı her bütçenin dostudur. Cepleri yormayan çay, evlerde eksik olmaması gereken bir içecektir. Damak zevkine düşkün olan kişiler ve çaysız yapamayan aileler, evde sürekli olarak çay olmasını ister. Çaykur Rize Turist 1 Kg (10 Adet) satın al seçeneği sayesinde uzun süreli kullanım sağlanır. Düşük gramajlı paketlerin avantajlarından bir tanesi de her gün kullanılmak için açılan çayın tazeliğini korumasıdır. Sürekli aynı paket açılıp kapanmadığı için çay taze kalır. Biten paketin ardından yedek olan paket kullanılır. Kalabalık ailelerde, okul, işyeri ve daha birçok alanda avantajlı fiyat ve kullanım sunar. Trendyol’u ziyaret ederek avantajlı fiyatlarla Çaykur Rize turist çay satın alabilirsiniz.