10
Dökme Çay kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Çaykur Kamelya Çayı 1000 gr X 3 Adet

429,98 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459 TL450 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
521,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Kamelya Çayı 1000 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Kamelya Çayı 1000 gr x 3 Adet
Geri Bildirim Ver

Çaykur Kamelya Çayı 1 Kg X 3 Adet ile Yoğun Lezzetler Sizlerle

Çay, evde, ofiste, okulda ve daha birçok alanda tüketilen sıcak bir içecektir. Yaz, kış demeden bütün havalarda içilen bu içecek, günün her vaktinde tüketime uygundur. Sabahları kahvaltıda, öğlen ve kuşluk vakitlerinde atıştırmalıkların yanında, akşam yemeğinden sonra çay içmek eşsiz bir keyif vermektedir. Kahvaltı yaparken sevdiği yiyeceklerle birlikte yumuşak içimli çay içmek isteyen kişiler Çaykur Kamelya çayı tüketmektedir. Günün her vaktinde eşsiz bir lezzet tatmak isteyen kişiler, çayı demlerken titiz davranmalıdır. Karadeniz’in en özel taze çay yapraklarından üretilen Çaykur Kamelya çayı 1 kg şeklinde paketlere sahiptir. Özenle seçilen çay yapraklarının hijyen koşullarına dikkat edilerek paketlenmesi sonucunda sofralar şenlenir. Çayın içinde katkı maddesi bulunmaz ve tozlu çay olmaması özelliğiyle bilinir. Çay, uygun koşullarda saklandığında lezzetini korur ve muhteşem aroması ile uzun süre içilebilir. Bir kaba boşaltılıp ağzı sıkıca kapatılırsa ürün taze kalır.

  • Yumuşak İçim
  • Taze Çay Yaprakları
  • Muhteşem Aroma

Çaykur Kamelya Çay Demleme Şekli

Çayın lezzeti, demleme tekniği ile doğru orantılıdır. Güzel demlenen bir çay damak zevkine hitap eder. Demleme sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Bu noktalardan bir tanesi uygun su kullanımıdır. Çay demlerken kireçsiz su kullanmak oldukça önemlidir. İçinde yoğun miktarda kireç olan sular, çayın rengini ve tadını bozmaktadır. Bu yüzden kaynak su veya içme suyu tercih edilmelidir. Çaykur Kamelya çayı nasıl demlenir sorusunun cevabı herkes tarafından merak edilmektedir. İçilecek her bardak için 1 tatlı kaşığı çay koymak gerekir. Çayı yıkamak kişisel bir tercihtir ve gerekli değildir. Demliğe koyulan çayın üstüne kaynar su eklenmelidir. Demlenmek üzere hazırlanan çay 10 dakika kadar bekletilmelidir. 30 dakika içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Saatlerce bekleyen ve demlenen çay durdukça tadı acı olabilir. Çaykur Kamelya çayı yorumları incelendiğinde hafif bir tadı olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.

Eşsiz Çaykur Kamelya Çayı Lezzeti

Çaykur Kamelya çayı 1000 gr şeklinde olan paket tercih edildiğinde uzun süreli kullanım sağlar. Belirtilen demleme şekline göre çay demlenirse muhteşem bir tat ortaya çıkar. Canlı kırmızı bir renge sahip olan çay, farklı damak tatlarına hitap eder. Açık çay ve demli çay seven kişilere aynı anda hitap edebilir. Yüzde yüz doğal yapısı olan bu özel çay, sohbetlerde size eşlik ederek gününüzü keyiflendirir. Çaykur Kamelya Çayı 1 kg x 3 Adet şeklinde paketlerde de satılmaktadır. Çok fazla çay tüketen çay tiryakileri bu paketleri tercih ederek sınırsız çay keyfi yaşayabilir. Kalabalık aileler, sık sık misafir ağırlayan kişiler ve işyeri için avantajlı bir seçimdir. Yumuşak bir içime sahip olan bu lezzetli çay, özellikle kahvaltılara mükemmel bir uyum sağlar. Demli çay sevmeyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Kendine has bir kokuya sahiptir.

Çaykur Kamelya Çayı Fiyatı

Muhteşem bir aromaya sahip olan Çaykur çay, günün her saatinde size eşlik ederek adeta bir terapi ortamı yaratır. Stresli, üzgün, mutlu ya da heyecanlı anlarda sizinle duygularınızı paylaşır. Çaykur Kamelya çayı fiyatı çay seven kişiler tarafından merak edilmektedir. Her bütçeye hitap eden ürün, ekonomik paketler halinde de satılmaktadır. Çaykur Kamelya Çayı 1 kg x 3 Adet CAY-SET-03 şeklinde satışa sunulmaktadır. Bu ekonomik paketler sayesinde evde her an çay bulunur. Çaykur Kamelya Çayı 1 kg x 3 Adet kampanya tercih edildiğinde oldukça avantajlı fiyata denk gelir. Set şeklinde alınan paket çaylarda kullanılmayan paket açılmadığında ve hava almadığında bozulma meydana gelmez. Nemden ve yüksek ısıdan uzak tutulmalıdır. Oda sıcaklığında saklanması tavsiye edilmektedir. Ürünü açtıktan sonra ağzı kapalı bir kap içinde saklamak ürünün kullanım ömrünü uzatacaktır. Ekonomik fiyat ve paketler sayesinde uzun süreli kullanım sağlanır. Ürünü Trendyol üzerinden inceleyerek dilerseniz hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.