8
Dökme Çay kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Çaykur Altınbaş Klasik Doğal Siyah Dökme Çay 6 X 500 G

574 TL
(191,33 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
564,64 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
564,63 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Altınbaş Klasik Doğal Siyah Dökme Çay 6 X 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Altınbaş Klasik Doğal Siyah Dökme Çay 6 x 500 G
Geri Bildirim Ver

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr - 6 Adet

Ailenizle ve sevdiklerinizle kaliteli vakitler geçirmek mutlu olmanızı sağlar. Samimi sohbetler ve eğlenceler sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz hale gelirsiniz. Bu anlar yaşanırken sohbetin koyulaşması için ikram edilecek içeceklere gereksinim duyulur. Çaykur Altınbaş çay 500 gr - 6 adet sizi bu zamanlarda yalnız bırakmaz. Lezzeti ve kokusuyla misafirlerinizin damak tadına uygundur. Sağlık açısından sağladığı faydalarda Altınbaş'ın vazgeçilmez bir içecek olduğunu kanıtlar. Bağışıklık sisteminizin koruyucu kalkanıdır. Çay yapraklarının üstte bulunan büyük ve kaliteli yapraklarıyla elde edilerek satışa sunulan bu ürün beğeni toplar. Kalitesi sayesinde fazla miktarda eklemeden iyi ve koyu bir şekilde demlenebilir. Ürünün her biri 500 gr olup 6 paketten oluşur. Böyle satın alındığında fiyat olarak avantajlıdır. Aşırıya kaçmadan tüketilmesi gereken Altınbaş içeceğini istediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

  • Stresi azaltır
  • Enerjiyi artırır
  • Kan şekerini düşürür

Çaykur Çay Özellikleri

Çaykur Çay Özellikleri

Çaykur Altınbaş çay 500 gr olup 6 adettir. Bitkinin yapraklarında verimli olan üst kısmından elde edilir. Bu nedenle güvenilir şekilde toplanan ve kurutulan bir üründür. Kendine has kokusu ve lezzetiyle misafirlere uygun bir içecek türüdür. Sabah kahvaltılarında ya da beş çaylarında ikramlıklarla birlikte mükemmel bir uyum sağlar. Aşırıya kaçmadan gün içerisinde istediğiniz saatte tüketebilirsiniz. Çay, zararlı maddelerin ölmesine ve sindirim sistemindeki iç yüzeyin onarılmasına yardımda bulunan bağırsak bakterilerini ve bağışıklığın artmasına yardımcı olan antimikrobiyal özellikleri içeren bir ürün olmasıyla da tüketilir. Altınbaş vücudun insülin kullanımını artıran molekülleri barındırdığından şeker eklenmeden tüketildiğinde kan şekeri seviyesini düşürme konusunda olumlu etki yaratır. Altınbaş içecek kafein içerir bundan dolayı uyanık kalmanızı sağlar ve odaklanma konusunda size büyük oranda yardımcı olur. Birçok özelliği ile birlikte gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Nefis Tadıyla Çaykur Çay'ın Faydaları ve Yorumları

Nefis Tadıyla Çaykur'un Faydaları ve Yorumları

Altınbaş Çay, lezzeti ve kokusuyla büyülemesi bir yana insan sağlığına da birçok fayda sağlar. Öncelikle kalbin olduğundan daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Çay tüketimi ile beraber vücuda alınan polifenol bileşiği sayesinde bazı kanser türlerine karşı koruyucu işlevi gördüğü bilinir. Düzenli içildiğinde güçlü ve sağlıklı kemiklere sahip olmanızı sağlar. Aynı zamanda kemik erimesi riskini azaltma konusunda destekleyicidir. Günde 1 ya da 2 bardak tüketildiğinde diyabet riskini azaltan bir içecektir. Bitki ağız sağlığına katkı sağlayarak plak oluşumunu azaltır ve bakterilerin gelişmesini önler. Çayda bulunan L-theanine stresin azalmasına yardımcı olur. Kendinizi rahat ve odaklanmış hissetmeniz mümkün hale gelir. Çaykur Altınbaş çay 500 gr - 6 adet yorumlarını incelediğinizde müşterilerin yaşadığı memnuniyeti görebilirsiniz. Ürün, tükendiğinde yeniden satın almak isteyeceğiniz kalitededir. Altınbaş ürününü detaylı inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Çaykur Çay Fiyatları

Çaykur Çay Fiyatları

Siyah çay yaygın olarak tüketilen bir içecek türüdür ve uygun oranda tüketildiği takdirde insan sağlığına faydalı olduğu bilinir. Ürünün sağladığı faydalarla birlikte uygun fiyatlı olması da satın alma konusunda yardımcı olur. Bu nedenle Çaykur Altınbaş çay 500 gr - 6 adet fiyatı bakımından oldukça makul bir içecektir. Altınbaş lezzetiyle sevenlerin beğenisini kazanır. Bu durum ürünün tercih edilmesinde büyük etki oluşturur. Pek çok fayda sağlayan Altınbaş çayı tüketenler ürünün güzel demlendiğini ve nefis bir tatta olduğunu ifade ederler. Ürün, içerdiği antioksidan özellikleri sayesinde insan vücudunda olumlu durumların yaşanmasına neden olur. Kalp sağlığına faydalı olduğundan flavonoid adına sahip bir antioksidan grubunu içerir. Sizlere şifa vermeyi sağlayan ve vücut üzerinde pozitif durumlar yaşanmasına neden olan Çaykur Altınbaş çayına Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olmanız mümkündür.