Çaykur Altınbaş Çay 500 gr 20 Adet

1.892 TL
(189,20 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.882,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.898,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendine has kokusu ve lezzeti ile çay severlerin keyifle içtiği Çaykur Atınbaş Çay aile sohbetlerinizin vazgeçilmezi olarak evlerinizin baş köşesinde yerini almaya aday bir üründür.
  • Çay yapraklarının altın değerindeki en üst kısımlarından üretilir.
Geri Bildirim Ver

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr 20 Adet Doyumsuz Lezzetler

En sevilen içeceklerden birisi olan çay, tadı, muhteşem kokusu ve yaydığı sıcaklık ile herkes tarafından sevilen bir içecektir. Kahvaltı yaparken, akşam yemeğinden sonra, arkadaşlarla sohbet ederken, tatlıların yanında ve daha birçok durumda hemen çay hazırlanır. Ülkemizde genel olarak Doğu Karadeniz bölgesinde yetişmektedir. Çayı, yetiştiği bahçe, işlenme şekli, yaprak boyu ve fermantasyon yöntemine göre sınıflandırmak mümkündür. Çaykur Altınbaş çayı özellikleri arasında bütün çaylarda olduğu gibi kafein, tein ve teofilin içermesi vardır. Çayda bulunan Theanine maddesinin yatıştırıcı etkisi mevcuttur. Bu madde sayesinde kafeinin vücuttaki etkisi dengelenmektedir. Çay içen kişi genellikle rahatlar, siniri yatışır ve tansiyonu dengelenir. Çayın içinde yağ, protein ya da karbonhidrat bulunmamaktadır. Sıfır kalorili bir içecektir. Fazla kilo problemi olan kişiler de gönül rahatlığı ile çay içebilmektedir. Çaykur Altınbaş çay, genç, orta yaşlı, yaşlı olmak üzere her kesime hitap etmektedir.

  • Yatıştırıcı Etki
  • Özel Tat
  • Çay Yapraklarının Üst Kısmından Üretim

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr Özellikleri

Çaykur Altınbaş çayı 500 gr 20 adet şeklinde satılan siyah çayın birçok faydası bulunmaktadır. Siyah çay, kalp sağlığı için yararlı olan bir antioksidan grubunu içermektedir. Düzenli olarak tüketilmesi durumunda yüksek tansiyon, kolesterol, trigliserit seviyelerinde düzelme meydana gelebilir. Kan şekeri seviyesini azaltan siyah çay, harareti alma ve yorgunluğu giderme etkisine de sahiptir. Çaykur Altınbaş Çay 500 gr 20 Adet 0000101_K1, kahvaltı sofralarında en lezzetli içeceğiniz olur. Siyah çayın içinde bulunan polifenoller, iyi bakterilerin büyümesini teşvik eder ve kötü bakterilerin büyümesini engelleyebilir. Dilerseniz klasik demliklerde, dilerseniz de çay makinelerinde gönül rahatlığı ile çayınızı hazırlayabilirsiniz. Siyah çay demlemesi oldukça kolaydır. Kaynayan suyunuzu demlik içerisine döktüğünüz çayın üzerine ilave ederek dememeye bırakabilirsiniz. Çayın içinde bulunan bileşenler, 15 dakika sonra tadını suya bırakır. Kafein içeren çay, odaklanma ve uyanıklığı arttırmaktadır. Gevşeme sağlayan içecek, odaklanma sorunu olanlar için idealdir.

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr Yorumları

Kendine özel olan kokusu ve tadı ile çay tiryakilerini büyüleyen Çaykur Altınbaş çay 500 gr, çay yapraklarının en değerli üst kısımlarından üretilmektedir. Çay çeşitleri arasında yumuşak içimli, aromalı çaylar da vardır. En çok tercih edilen aromalı çaylardan bir tanesi bergamot aromasıdır. Çay tiryakileri de genel olarak tomurcuk çayı tercih etmektedir. Tomurcuk çayının özelliklerinden bir tanesi neredeyse hiç işlem görmemiş olmasıdır. Olgunlaşmadan dalından koparılıp hazırlanan yapraklar lezzetini korur. Gün içinde çok fazla çay içen kişiler de vardır. Yoğun çalışma hayatına sahip olan kişiler, sürekli okulda ya da dershanede olan öğrenciler ve öğretmenler molalarında sıkça çay tüketebilirler. Yoğun çay demlenen evlerde ve ofislerde Çaykur Altınbaş Çay 500 gr 20 adet seçeneği ile her an elinizin altında bulunur. Çaykur Altınbaş çayı yorumları incelendiğinde günün her saati tüketilebilen lezzetli bir çay olduğu ifadeleri dikkat çeker.

Çaykur Altınbaş Çay 500 gr Fiyatları

Çay satın alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar bulunur. Çay fiyatları bu unsurlardan bir tanesidir. Kişiler, bütçelerine ve damak zevkine uygun olan çayı satın almak isterler. Lezzetiyle ve kalitesiyle kullanıcıların tercihi olan Çaykur Altınbaş çay fiyatları her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Farklı üretim aşamalarından geçen ve farklı paketlenen ürünlerde fiyat farklılıkları bulunmaktadır. Sallama paket çayları ile kiloluk paketlerin fiyatları birbirinden farklıdır. İş yerleri, okullar, ofisler, hastaneler, kafeler, restoranlar ve insanların çok olduğu yerlerde büyük paketli ürünler tercih edilmelidir. Sallama çaylar, yalnız yaşayan ya da çay demlemek için vakti olmayan kişiler için oldukça pratiktir. Bir bardağa koyulan bir adet sallama çayın üzerine kaynar su eklenir. Çayın birkaç kere sallamak lezzetini vermesi için yeterli olmaktadır. Trendyol üzerinde yer alan Çaykur Altınbaş çayı 500 gr 20 adet satın al seçeneği çay seven kişiler için idealdir.