Cawooo Koltuklu Şişme Kano Kayak 2 Kişilik

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.982 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
34.500 TL

Ürün Bilgileri

Cawooo Koltuklu Şişme Kano Kayak 2 Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rebuwo Satıcı Ünvanı: REBUWO SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198027700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341980277
    Bu ürün Rebuwo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Maksimum taşıma kapasitesi: 200 kg Malzeme: Damla Dikişli Kumaş EVA+PVC Ürün Ölçüleri (cm): 435*34*70 Net ağırlık (kg): 15 Kutu Ağırlık (kg): 20 CAWOOO Şişme Kano ile en eğlenceli su maceralarını yaşayabilirsiniz. Konforlu bir alan sunan geniş kokpiti içerisine yerleştirilebilen iki adet koltuğu ile en keyifli anlarınızı güvenli ve rahat bir deneyime çevirir. CAWOOO Şişme Kano setimiz 2 adet kürek, yüksek basınçlı pompa, tamir takımı ve taşıma çantasından oluşmaktadır. Şişirme ve indirme için kullanılan hava valfleri bulunmaktadır. Her iki ucundaki ergonomik tutacakları ile su sporu gezileriniz sırasında taşıma kolaylığı sunar. Ambalaj Listesi 1 * Kano 2 * Koltuk 1 * pompa 2 * kürek Kano ile eglencenin keyfini çıkarırken tüm eşyalarınızı koltuk arkasında bulunan çanta sayesinde mükemmel bir şekilde saklayabilirsiniz. Hızlı Şişme El pompası ile kısa sürede hızla şişerilebilir veya havası indirilebilir. Lütfen kullanmadan önce valfinizin tamamen sıkıldığını kontrol edin. Çıkarılabilir Kanat Kano hızını sabitlemek ve ya daha da artırmak için kanatçıkları takabilirsiniz. Çıkarılabilir kanatçığı saklamak kolaydır. Yumuşak ve Kaymaz EVA Malzeme Kanonun iç yapısı, kullanıcının dengesini ve tutuşunu artırmak için yumuşak ve kaymazdır. Bu, kullanıcının yaşadığı düşme miktarını azaltmak için bir güvenlik özelliğidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver