Caudalie Vinotherapist Ayak Bakım Kremi 75 ml

334,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Caudalie Vinotherapist Ayak Bakım Kremi 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fonksiyonelecz Satıcı Ünvanı: SÜHEYLA EMEL KARKACIER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2755089569600001 Vergi Kimlik Numarası: 5240182878
    Bu ürün fonksiyonelecz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nedir? Vinotherapist Ayak Bakım Kremi, çatlamış ve kuru ayakları beslemeye ve onarmaya yardımcı olur. Cilt tipi : Kuru Ana içerikler : Üzu?m çekirdeği yağı, Organik shea yağı, Kırmızı asma yaprağı özü Kullanımı : Sabah ve akşam, her gün Formülü: %95 doğal türevli içerikler Dermatolojik olarak test edildi Vegan Biliyor muydunuz? Vinotherapist™ Ayak Bakım Kremi Fransız kırmızı asma özü bakımından zengin bir içeriğe sahiptir. Tanin ve flavonoidler içeren bu asma yaprağı özü kızarıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Uygulama ipuçları: Vinotherapist™ Ayak Bakım Kremi'ni sabah ve/veya akşam duştan sonra kuru cilde uygulayın. Ürünü avuç içinizde ısıttıktan sonra dairesel hareketlerle baldırlarınıza doğru hafifçe masaj yaparak uygulayın. Vinothérapistlerin önerisi: Bordeaux'da bulunan Spamızdaki Vinotherapistlerimizin kendi kendine masaj yapma tekniğini uygulayın: Bir elinizi ayağınızın üzerine, diğer elinizi de tabanına yerleştirin ve yavaşça ileri geri hareketlerle ayağınızı ovalayın. Bu masaj yöntemini ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz:Kan dolaşımını teşvik etmek için hızlı (özellikle üşüyen ayaklar için idealdir) veya yatıştırmak için nazik hareketlerle uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Çatlak
  • Tip Tüp
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver