Caudalie Nemlendirici El Bakım Kremi Üçlüsü - El Bakım Kremi 30 Ml

432 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
440 TL432 TL
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Caudalie Nemlendirici El Bakım Kremi Üçlüsü - El Bakım Kremi 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markaderm Satıcı Ünvanı: TMA SAĞLIK HİZMETLERİ KOZMETİK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845063214300001 Vergi Kimlik Numarası: 8450632143
    Bu ürün Markaderm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Setin içeriği: Size her mevsim eşlik edebilmesi için farklı kokulara sahip 3 adet Seyahat boy Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi 30 ml. Vinotherapist™ Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi 30 ml Kuru elleri yağlı his bırakmadan beslemeye ve onarmaya yardımcı olur. Kurumaya ve dış etmenlere karşı korur. Gerginlik hissini yatıştırmaya ve cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Tırnakları ve kütikülleri güçlendirir. Thé des Vignes Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi 30 ml Beyaz misk, turunç ve zencefil notalarını içeren ikonik Thé des Vignes kokusuyla ellerinizi nazikçe sarar. Rose de Vigne Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi 30 ml İmza kokusuyla sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan uşkun notalarına karışan çiçeksi ve canlandırıcı gül notalarını anımsatır.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver