Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil150 Ml

499 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczasepeti Satıcı Ünvanı: MFA GRUP İLAÇ KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620120711800001 Vergi Kimlik Numarası: 6201207118
    Bu ürün Eczasepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil150 ML icerik hazirlaniyor
Geri Bildirim Ver

Caudalie 150 ml 3522931002351 Makyaj Temizleme Yağı

Güzel görünmek gün boyu pozitif ve özgüvenli hissetmenizi sağlar. Daha kusursuz bir cilde sahip olmak için etkili bir temizlik ve nem önemlidir. Bu durum estetik açıdan olduğu kadar sağlık açısından da gereklidir. Düzenli cilt temizliği; siyah nokta, pul pul dökülme ve akne gibi birçok sorunun önüne geçer. Cildin elastikiyetini kaybetmesine engel olur ve daha genç görünmesini sağlar. Caudalie makyaj temizleme yağı tüm bunları sunmasının yanı sıra doğal içeriği ile de beğeni kazanır. Caudalie makyaj temizleme yağı özellikleri:

  • Günlük kullanıma uygun
  • 150 ml hacimli ve pompalı şişe
  • Bitkisel içerik

Caudalie Makyaj Temizleme Yağının İçeriğinde Neler Var?

Caudalie Makyaj Temizleme Yağının İçeriğinde Neler Var?

Caudalie makyaj temizleme yağının öne çıkan özelliklerinden en önemlisi güçlü içeriği sayesinde son derece etkili olmasıdır. Ürün, suya dayanıklı olanlar da dâhil olmak üzere her türlü makyajı kolaylıkla temizler. İçeriği; tatlı badem, ayçiçek, üzüm çekirdeği ve hint yağları bulunur. Cildi besleyen ürün, içindeki hint yağı ile de kirpiklerinize ışıltı katar. Caudalie makyaj temizleme ürünün formülünde mineral yağ, hayvansal içerikler ve paraben kullanılmamıştır. Hızlı ve pamuk gerektirmeyen bir makyaj temizliği için etkili bir üründür. Caudalie makyaj temizleyici, suyla temas ettiğinde süt formuna dönüşür. Kullanmak için 3 pompa halinde avucunuzun içine alıp yağı ıslatmanız gerekir. Su ile temas eden yağ, kremsi bir hâl alır. Ardından gözlerinizi kapatıp kuru cildinize uygulamanız yeterlidir. Uygulama sonrası kolay bir şekilde durulanır.

Caudalie Makyaj Temizleme Yağı Her Cilt Tipine Uygun mu?

Caudalie Makyaj Temizleme Yağı Her Cilt Tipine Uygun mu?

Caudalie makyaj temizleme yağı, gün içerisinde dış etkenler ile gözeneklere dolan tozu ve kiri arındırır. Parlaklığını kaybetmiş olan cildinize berrak bir görünüm kazandırır. Kuruluğa yol açmaz ve cildinizde ipeksi bir his yaratır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Eşsiz içeriği sayesinde cildi pürüzsüzleştirir ve yağlı his bırakmadan nemlendirir. Mat, gergin ve yorgun cilde ışıltı verir. Cildi derinlemesine temizlerken hoş kokusu ile de bakım rutininizi bir şölene dönüştürür. Caudalie makyaj temizleme yağı kullananlar tarafından yapılan yorumlarda da ürünün farklı cilt tiplerine sahip kişiler tarafından beğenildiği görülmektedir. Güçlü antioksidan özelliği bulunan Caudalie makyaj temizleme yağı, 150 ml’lik ambalajı ile size uzun süreli bir kullanım sağlar. Bu sayede ürünü uzun süre düzenli kullanabilir ve etkisini fark edebilirsiniz.

Caudalie Makyaj Temizleme Yağı Kaliteli mi?

Caudalie, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile temiz içeriğe sahip birbirinden kaliteli yüz bakım ve makyaj temizleme ürünleri üreten bir markadır. Caudalie markası tarafından geliştirilmiş olan bu ürün de kaliteli bileşenler kullanılarak hazırlanmıştır. Cildin kirden ve suya dayanıklı olanlar dâhil tüm makyaj ürünlerinden temizlenmesine yardımcı olur. Caudalie makyaj temizleme yağı aynı zamanda cildi rahatlatır. Cilt dostu olan ürün komedojenik değildir. Hipoalerjenik formülü sayesinde hassas bir cilde sahip kişiler tarafından dahi güvenle tercih edilebilir. Caudalie makyaj temizleme yağı, ciltte hassasiyete neden olmaz ve güvenli bir kullanım sağlar. Caudalie makyaj temizleme yağı yorumlarında yapılan övgüler de ürünün kalitesini gözler önüne sermektedir. Yağ bazlı bir makyaj temizleyici arayanlar kalitesi ile öne çıkan bu ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlar eşliğinde satın alabilir. Sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturmak mümkündür. Ödemenin tamamlanmasından kısa süre sonra Caudalie 150 ml makyaj temizleme yağı adresinize teslim edilmek üzere kargoya teslim edilir.