Cata Ct 9186 Akım Korumalı Priz Ct 9186

180 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
249 TL190 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cata Ct 9186 Akım Korumalı Priz Ct 9186

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SzR Elektromarket Satıcı Ünvanı: ENVEEN MÜHENDİSLİK İNŞAAT ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336057700000012 Vergi Kimlik Numarası: 3360577000
    Bu ürün SzR Elektromarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Boyutlar : 85x70x40 mm Ağırlık : 86 gr Nominal Gerilim : 230-280 Volt Maksimum Güç : 4000 Watt KULLANIM ŞEKLİ Ürünü 220V girişine takınız. Bağlanan cihaz ya da cihazların toplam gücü 3500 Watt üzerinde olmamalıdır. Priz üzerinde bulunan LED göstergesi yandığında koruma devrededir. - Yıldırım Etkisinde Koruma : Ürün, yıldırım düşmesinin zararlı etkilerinden cihazlarınızı koruyacak donanıma sahiptir. - Çocuk Koruması : Üründe yabancı cisimlerin sokulması ya da çocukların kullanmasını engelleyici kapaklar mevcuttur. - Led Göstergesi : Ürünün ön panelinde korumanın devrede olduğunu belirten led gösterge mevcuttur. KULLANIM ALANLARI - TV / LCD / LED - PC / NOTEBOOK - SES SİSTEMİ - ÇAMAŞIR MAKİNESİ - MİKRODALGA FIRIN - BUZDOLABI

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Elektrik Prizi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cata Ct-9186 Akım Korumalı Priz (918 Joule-4000w) CT-9186

Cata Ct 9186 akım korumalı priz yaşanabilecek sorunların önüne geçerek üstün koruma sağlayabilen bir üründür. Farklı elektronik cihazların kullanılması amacı ile tercih edilebilir. Yüksek akımdan koruması ve önlemesi gibi pek çok özelliği ile öne çıkar. Beyaz renge sahip Cata Ct-9186 farklı alanlarda farklı koruma amaçları ile kullanılabilir. Çocuk koruması bulunan bu korumalı prizin bu ve benzeri birden fazla kullanım avantajı bulunur. Üzerinde yer alan göstergeleri ile de korumanın açık veya kapalı olduğu anlaşılabilir. Tam koruma sağlayan akım korumalı priz ile güvenlik önlemlerinin alınması mümkün olur. Yaşam alanları başta olmak üzere farklı alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir ve kullanılabilir. Yapımında kullanılan dayanıklı malzemeler ile de uzun süre kullanımı mümkün olan bir prizdir. Sık arızalanma gibi sorunlar kullanımında karşılaşılmayan sorunlardır.

  • Dayanıklı
  • Tam Koruma
  • Birden Fazla Kullanım Alanı

Priz Kullanımında Güvenlik Sağlamak için Cata Akım Korumalı Priz

Priz Kullanımında Güvenlik Sağlamak için Cata Akım Korumalı Priz

Cata akım korumalı priz yüksek voltajlara karşı elektronik cihazların korunmasında rol oynayan bir priz çeşididir. Yüksek akımlardan cihazların korunmasını sağlayarak zarar görebilme ihtimalinin önüne geçer. Televizyon, çamaşır makinesi ve bilgisayar gibi birden fazla elektronik aletin kullanımında tercih edilir. Bu tercihle pek çok problemin önüne geçilmiş olur. Yıldırım düşmesinde yaşanabilecek sorunlar başta olmak üzere yüksek korumaya sahiptir. Yıldırım düşmesinde yüksek voltaj açığa çıkar. Bu durumda prize takılı şekilde kullanılan elektronik cihazların büyük oranda zarar görmesine neden olur. Bu nedenle kullanımı oldukça önemli olan bir üründür. Çocuk koruması ile de yine yaşanabilecek kazaların önüne geçebilir. Çocukların prize cisim sokması gibi durumlarla karşılaşılabilir. Bu durumlar için engelleyici kapağa sahiptir. Sizler de bu ürünü ihtiyaç duyuyorsanız Cata Ct-9186 Akım Korumalı Priz satın al seçeneğini değerlendirerek ürün araştırması yapabilirsiniz.

Cata Akım Korumalı Priz Özellikleri

Cata Akım Korumalı Priz Özellikleri

Cata Ct-9186 akım korumalı priz kullananlar elektronik cihazlarının kullanımında büyük bir güvenlik sağlamış olurlar. 3500 watt güce kadar kullanımı mümkün olan priz farklı teknolojik aletler ile kullanılabilir. Bağlanan cihazların toplam gücü 3500 Watt üzerinde olmamalıdır. Akım korumalı priz üzerinde LED gösterge bulunur. Bu LED gösterge sayesinde priz korumasının çalışıp çalışmadığı kolaylıkla kontrol edilebilir. 220V girişine takılarak kullanılır. Priz takıldıktan sonra LED göstergesi yanıyorsa bu durumu korumanın aktif olduğu anlamına gelir. Bu ürüne ihtiyaç duyuyorsanız farklı alanlarda koruma sağlayacak bir priz arayışındaysanız Cata Ct-9186 Akım Korumalı Priz indirim ve fırsatlarını takip edebilirsiniz.

Cata Akım Korumalı Priz Fiyatları

Cata Akım Korumalı Priz Fiyatları

Avantajlı ürünler arasında yer alan Cata akım korumalı priz değişik alanlarda kullanımı ve üstün koruması ile tercih edilen bir prizdir. Üzerinde yer alan LED gösterge ve sağlam yapısı ile de yine tercih nedenleri arasında yer alan bir üründür. Ürün içeriği bir adet prizden oluşur ve bu akım korumalı priz koruma sağlayan karton kutu içerisinde alıcılara teslim edilir. Sizler bu ürün satın almayı düşünüyorsanız ve karar veremiyorsanız Cata Ct-9186 Akım Korumalı Priz yorum değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Cata Ct-9186 Akım Korumalı Priz kampanya ve indirimlerinde yararlanabilir, alışverişinizde tasarruf edebilir ve keyifli bir sürecin tadını çıkarabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.