Cata Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati - Ct-9182

235 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,68 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cata Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati - Ct-9182

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİRAELEKTRİK Satıcı Ünvanı: DİLMAÇOĞLU ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297055712900018 Vergi Kimlik Numarası: 2970557129
    Bu ürün VİRAELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CT-9182 Dijital Zaman Ayarlı Priz Zaman ayarlı prizler siz evde veya iş yerinizde yokken açılıp kapanması gereken elektrikli cihazlara sizin istediğiniz saatlerde güç verip, kesecektir. Örnek olarak klima, kombi, akvaryum,tabela vb. gibi cihazları ayarladığınız saatlerde çalıştırabilirsiniz. Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi:AC 220-240V Çalışma Gücü:3600W Zaman Aralığı:1 Dk.-24 Saat

Ürün Özellikleri

  • Renk beyaz
  • Tip Aksesuar
Geri Bildirim Ver

Cata Ct-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati

Popüler ürünler arasında Cata zaman ayarlı dijital saatli priz ct 9182 gözünüze mutlaka çarpmıştır. Bilindiği üzere priz hemen her ortamda ihtiyaç duyulan bir alettir. Elektrik akımının olduğu her yerde priz kesinlikle kullanılır. Aynı zamanda dijital saate de ihtiyaç duyulur. Çünkü insanlar ister istemez zamanı öğrenmek ister ve bu isteklerinin her alanda yerine getirilebilmesi gerekir. İnsanların bu tarz ihtiyaçları çoğaldıkça yaratıcı icatlar meydana çıkmıştır. Örneğin dijital saatli priz günlük yaşantınızda çok işinize yarayacak bir cihazdır.

  • Kullanışlı ve pratik
  • Günlük yaşantınızı son derece kolaylaştırıcı
  • Priz ve dijital saat bir arada

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Kullanımı

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Kullanımı

Günümüzde kullanışlı ve pratik cihazlara duyulan ilgi oldukça fazladır. İnsanlar çok işlevli aletler kullanarak zamandan tasarruf etmeyi amaçlıyor. Böyle bir amacınız varsa Cata ct-9182 zaman ayarlı priz dijital zaman saati kullanmaktan zevk alacağınız ürünler arasında yer alır. Hem dijital saat hem de priz özelliği olduğu için çok işlevlidir. Zaman tasarrufu edilmesi açısından beklentinizi karşılar. Ürünü alırken dikkat etmeniz gereken birtakım unsurlar olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Söz konusu dijital cihaz olduğu için diğer cihazlara kıyasla daha hassas davranılması şarttır. Dikkat ederek sipariş verdiğiniz müddetçe cihazdan memnun kalırsınız. Öncelikle Cata ct 9182 dijital zaman ayarlı priz zaman saati programlanabilir alacağınız yere dikkat edin. Bazı mağazalar orijinal olmayan ürünü öyleymiş gibi satar. Bu da aldığınız ürünün beklenilenden daha kısa ömürlü olmasına yol açar. Dijital saatli prizi uzun ömürlü kullanmak için yapmanız gereken şey orijinal ürün almaktır. Böylece kısa süre içerisinde ürünü yenilemeniz ya da atmanız gerekmeyecektir. Aksi takdirde sahte ürün alma olasılığınız yüksek olur.

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Özellikleri

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Özellikleri

Günlük yaşantınızda çok mu meşgulsünüz? O zaman Cata Ct-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati edinmeniz günlük yaşantınızı son derece kolaylaştıracaktır. Dijital saate bakmanız gerektiğinde ve cihazı prize takacağınızda iki işi aynı anda yapabilirsiniz. Bunun nasıl olacağını bilmemeniz gayet normaldir. Hem dijital saat hem de priz özelliği barındıran bu ürün sayesinde iki işi farklı zamanlarda yaparak vakit kaybetmezsiniz. Tek seferde birden çok işi yaptığınızda zaman tasarrufu yapmış olursunuz. Daha önce dijital saatli priz kullanmadıysanız Cata Ct-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati yorum incelemesi yapmanız gerekiyor. Çünkü yorumları inceledikten sonra ürünün kullanışlılığı, işlevselliği ve pratikliği konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi dijital saatli prizin yorumlarını okuduktan sonra ürünü satın almaya karar verir. Siz de almaya karar verdiyseniz zaman kaybetmeyin.

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Fiyatı

Cata CT-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati Fiyatı

Birden fazla işlevin bir arada olduğu aletlerden edinmek istiyorsanız Cata Ct-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati satın al fırsatlarını takip edin. Böylece bütçenize uygun olacak şekilde işlevsel bir ürün almış olursunuz. İnsanlar bir yere yetişeceği zaman teknolojik cihazını şarj etmek, saate bakmak ve bunu yaparken gecikmemek gibi birçok şeyi birden düşünür. Böyle durumlarda dijital saatli priz kullandığınız zaman birden fazla işi aynı anda yapma fırsatı bulursunuz. Yaptığınız araştırmalar sonucunda aleti almaya karar vermiş olabilirsiniz. Uygun fiyatlı almak istediğiniz zaman Cata Ct-9182 Zaman Ayarlı Priz Dijital Zaman Saati indirim günlerini takip etmeniz size yardımcı olur. Teknolojik aletleri bütçenize uygun almak için indirim fırsatları yardımcı olur. İndirimlerden faydalanarak dijital saatli priz kullanmaya başladığınız zaman pişman olmayacağınızdan emin olun. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.