Castrol Yeni Direksiyon Sıvısı 1l (ATF) Üretim Yılı :2022

210 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Castrol Yeni Direksiyon Sıvısı 1l (ATF) Üretim Yılı :2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUTTOMOTORS Satıcı Ünvanı: MUHARREM DURANSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1750352173400001 Vergi Kimlik Numarası: 3160404920
    Bu ürün TUTTOMOTORS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Castol Transmax Yeni Direksiyon Sıvı 1 L (ATF) hidrolik sistem yağı (Dolum Yılı 2022) Renk: kırmızı Atf Yağ Nedir ? Ne İşe Yarar ? Günümüzde otomobillerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Otomobillerin çalışması için ise gerekli olan bazı malzemeler vardır. Bunlardan en temeli yakıt olmakla birlikte bu malzemeler arasında çeşitli yağlar da bulunuyor. İnsan için kan ne anlama geliyorsa aracımız içinde yağ aynı şeyi ifade eder. Belki bir yerlerden kulağınıza ilişmiştir ATF Yağ. ATF yağ nedir? Atf yağ ne işe yarar? Bu soruları bu yazıda ayrıntılı olarak cevaplayacağız. Atf Yağ Nedir? Atf yağlar araçların vites kutuları ve transfer kutularında kullanılan yağ çeşididir. Bu yağlara aynı zamanda hidrolik direksiyon yağı da denir. ATF, hidrolik direksiyon sistemlerinde yüksek performans elde etmek için tasarlanan yüksek kaliteli mineral bazlı bir yağdır. Aynı zamanda şanzıman yağı olarak da anılır. Bazı özel uygulamalar da hidrolik sıvı olarak da kullanıldığı görülür. Atf Yağ Ne İşe Yarar? Atf yağ, bir şanzıman yağı çeşididir. Binek araçlarda ve ağır vasıtaların direksiyon dişlilerinde kullanılması uygundur. Önerildiği takdirde hidrolik sisteme sahip mekanizmalarda da kullanılabilen bir yağdır. Şanzıman sistemi dişli bir sistem olduğu için dişliler sürekli birbirleri üzerinden hareket ederler. Atf yağı da şanzımanlarda gerçekleşen bu işlemi kolaylaştırır ve dişlilerin zarar görmesine engel olur. Şanzımanın kullanım ömrü ve performansı açısından kullanılması gerekli bir yağdır. Atf Yağ Nerelerde Kullanılır? Atf yağları araçların hidrolik sistemlerinde kullanılan yağlardan bir tanesidir. Bu yağ, aracınızı aşınma ve korozyondan korumaya yarar. Aynı zamanda oksidasyon ve köpüklenmeye karşı da aracı korur. Hidrolik sıvı ve şanzıman yağı olarak kullanılan ATF yağı bazı binek araçlar ve ticari kamyonların otomatik ve manuel şanzımanları için önerilen bir yağ çeşididir. Aynı zamanda bazı özel hidrolik sistemleri ve hidrolik direksiyon sistemleri için de uygun olan bir yağdır. Buna ek olarak bazı çiftlik ekipmanları ve benzer sıvı gereksinime sahip olan araçlarda da kullanılabilir. Tüm araçlarda güvenle kullanılabilir.. Manuel şanzuman ve hidrolik sistem yağıdır..
Geri Bildirim Ver