4
Yağ ve Motor Katkıları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Castrol Magnatec 10w40 A/b 4 Litre Motor Yağı ( Üretim Yılı: 2023)

585 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Castrol Magnatec 10w40 A/b 4 Litre Motor Yağı ( Üretim Yılı: 2023)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toprakcompany Satıcı Ünvanı: TOPRAK BAKIM ONARIM OTO YEDEK PARÇA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0854134872700001 Vergi Kimlik Numarası: 8541348727
    Bu ürün Toprakcompany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Castrol Magnatec A/B Benzin/Lpg ve Dizel Araçlar Için 10W-40 4 Lt Motor Yağı ( Üretim Yılı: 2023 ) Motorlar kullanım şekli ve kullanım süresine bağlı olarak değişen zamanda yıpranır. Motor aşınmalarının büyük bölümü motorun ilk çalıştığı andan ısınana kadar geçen sürede gerçekleşir. Castrol Magnatec 4 litre motor yağı (benzin) sahip olduğu akıllı molekül teknolojisi sayesinde gerek motor çalışırken, gerekse sürüş öncesi ve sonrasında motorun önemli parçalarına tutunarak aracınızı korur. Castrol Magnatec Özellik ve Faydaları Castrol Magnatec, formülünde yer alan akıllı molekül özelliğinin yanı sıra sentetik teknolojisi kullanılarak üretilmiş aracınızın dayanıklılık ve performansını arttırmaya yönelik bir motor yağıdır. Ürünün başlıca faydalarını sıralamak gerekirse
  • Araçta kullanılmaya başlandıktan sonra motorun hareket eden aksamında bulunan parçalara tutunarak motor ile bu parçalar arasında bir tabaka oluşturur. Böylelikle sürtünmeyi ve buna bağlı olarak motorun aşınmasını azaltır. Mıknatıs özelliği sayesinde metal yüzeylere tutunarak daha üstün koruma sağlar. Akıllı molekül özelliği sayesinde aşınmanın en yoğun olduğu kontak çevirme ve motorun ısınma süresi arasında geçen zaman diliminde sürtünmeyi ilk andan itibaren azaltır. Her tarz sürüş ve iklimde kullanıma uygun olup etkin şekilde motoru korur.

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver