Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 4 Litre Benzin-lpg-dizel Motor Yağı

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599 TL582 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
601,75 TL583,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
704,06 TL

Ürün Bilgileri

Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 4 Litre Benzin-lpg-dizel Motor Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dunyadepo Satıcı Ünvanı: ABDULLAH DEMİRÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3004418604000011 Vergi Kimlik Numarası: 2830021229
    Bu ürün dunyadepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yarı Sentetik Yüksek kilometreli araçlar için en iyi tercih! Çamurlaşmaya karşı %25 daha iyi koruma. Castrol GTX yağ çeşitleri her koşulda dengeli bir performans sergiler. Özellikle motor tortularının zararlı artışını önlemek, çamurlaşmayı engellemek ve günlük motor korumasını sağlamak için tasarlanmıştır. Arabınızın bir sonraki yağ değişiminde ya da bakımında motorunuzun performansını korumak ve motorun içerisinde çamurlaşma oluşumunu engellemek için Castrol GTX'i tercih edin. Castrol GTX günlük araba kullanımı sırasında motor performansında süreklilik sağlayacak motor yağı arayan sürücüler içindir. Bu anlamda, Castrol GTX portföyü motor tortularını azaltan özel formulasyonlar ile üretilmiştir. Castrol GTX Avrupa’nın en zorlu test standartlarından olan ACEA standartlarına kıyasla yüksek motor sıcaklıklarında %50 daha iyi motor koruması sağlamak üzere geliştirilmiştir. Bir sonraki yağ değişiminde Castrol GTX kullanarak arabanızın iyi korunduğundan emin olacaksınız ve bu konuda hiçbir endişe duymayacaksınız. Bu yüzden bir sonraki aracınızın bakımı sırasında Castrol GTX kullanmak istediğinizi belirtin. SPESİFİKASYONLAR ACEA A3/B3, A3/B4 API SL/CF ONAYLAR MB-Approval 229.1, VW 501 01/ 505 00, Fiat 9.55535-D2/G2’yi karşılar

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

Castrol GTX Ultraclean 10W-40 4 Litre Benzin LPG Dizel Motor Yağı Üretim: 2022

Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağı, araçların daha verimli performans sergilemesi amacıyla kullanılır. Km değeri yüksek olan araç türlerinde maksimum verimlilik sağlayan ürün, motorun çalışma kapasitesini tam olarak sergilemesini sağlar. Araç tipine göre kullanım süreci değişiklik gösteren ürün, motordaki verimliliğin maksimum seviyeye çıkmasını sağlar. Binek ve ticari amaçla kullanılan araçların tamamında etkin rol oynayan Castrol Gtx motor yağı, yeni nesil formülüyle verimliliği artırır.

  • Marka: Castrol
  • Hacim: 4 lt
  • Viskozite: 10 W-40

Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 Motor Yağı Formül Özellikleri Nelerdir?

Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 Motor Yağı Formül Özellikleri Nelerdir?

Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağı, araçların performansını artırarak daha güçlü ve hızlı çalışma ayrıcalığı sunar. Motor içindeki mekanizmalarda meydana gelen tortul ve kalıntıları gideren ürün, yağın tüm kanallarda gezmesine olanak tanır. Özellikle çamurlaşma ve pas gibi problemlerin minimuma indirilmesine yardımcı olan ürün, motorların %25 daha iyi korunmasını sağlar. Motorların uzun yıllar kullanılması sebebiyle ortaya çıkan yüksek kilometre değerleri, araçların performansını olumsuz yönde etkiler. Formülünde yarı sentetik içeriklerin kullanılması motor yağının etkisini artırarak iç aksamın daha iyi çalışmasına yardımcı olurken beklenen performansın da ortaya çıkmasını sağlar. API SL Seq. VG etkisiyle çamurlaşma oranını minimuma düşüren motor yağı, endüstri standartlarında göre kirliliği %50 oranında azaltır. Yüksek sıcaklığın etkisiyle depozit oluşumunu engelleyen ürün, birinci kalite içeriğiyle motorun ömrünü uzatır.

Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 4 Litre Motor Yağı Kullanışlı mıdır?

Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağı, araçların ömrünü uzatarak hız ve performans değerlerinin artmasına yardımcı olur. Endüstri standartlarının üzerindeki verimliliği sayesinde yüksek motor gücü için destek sunan ürün, çalışma mekanizmalarının verimli hâle gelmesini sağlar. ACEA A3 – B3 ve B4 onay sertifikasına sahip olan Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 A3/B4 4 litre motor yağı, dayanıklı yapısıyla verimli kullanım ayrıcalığı sunar. API SL/CF spesifikasyon verilerinden de tam not almayı başaran ürün, MB onayına da sahiptir. Özel şişe tasarımına sahip olan ürün, huni ve benzeri aparatlara gerek duyulmadan motora uygulanabilir. Koruyucu bakım ürününün içeriğinde bulunan birinci sınıf yağ dengeleri sayesinde motorun ömrünün uzaması sağlanır. Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre benzin – LPG – dizel motor yağı, ergonomik kullanım ayrıcalığı sunar.

Castrol Gtx Ultraclean 10w-40 Motor Yağı Performansı Nasıl Etkiler?

Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağı, araçların çalışma performansını pozitif yönde etkiler. Özellikle pas ve tortul oluşumunun ortadan kalkmasını hedefleyen yağ dengeli ürün, motordaki mekanizmaların daha verimli şekilde işlemesine katkı sağlar. Viskozite kaybı ve yüksek ısı değerleri sonucunda meydana gelen yağ bozulması gibi problemler, Castrol Gtx formülünde minimize edilir. Zorlu hava koşullarına karşı motorun daha verimli şekilde çalışmasını sağlayan koruyucu yağ, farklı yakıt türleriyle kullanıma uygundur. Kirlenme ve topaklanma benzeri sorunların ortadan kalkmasına etki eden Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağının fiyatı, özel kampanyalarla daha uygun hâle gelir. Çok soğuk ve sıcak havaların etkisiyle zarar görebilen araç motorları, çalışma performansını düşürerek beklenen seviyenin altında kalır. Özellikle büyük araçların karşılaştığı yüklere karşı, motorların daha verimli şekilde çalışması amacıyla bakım yağının düzenli olarak kullanılması gerekir. Castrol Gtx Ultraclean 10W-40 4 litre motor yağının yorumlarını inceledikten sonra, Trendyol güvencesini kullanarak ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.