Casper Via M1 Batarya Pil

299 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
7.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Casper Via M1 Batarya Pil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lpz Ticaret Satıcı Ünvanı: MEHMET CARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2030447996
    Bu ürün Lpz Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN TESLİMATI T üm cep telefonu yedek parça siparişleriniz hafta içi saat 16:00’ kadar, Cumartesi ise saat 11’e kadar aynı gün kargoya verilir. Pazar ve resmi tatillerde verdiğiniz siparişler bir sonraki iş günü içerisinde kargoya verilir. ÜRÜN GÖNDERİMİ Ürünler ambalajında tarafımızdan kargoya dayanıklı olarak sigortalı şekilde gönderilmektedir. ÜRÜN STOK DURUMU Ürünlerimizin tümü anlık ve saatlik güncellenmektedir. Bakmış olduğunuz ürünlerin stok durumu yukarıda fiyat bilgisi altında yer almaktadır. Bazı ürünlerde stoklar biterse sizi bu konuda bilgilendirmekteyiz. GARANTİ DURUMU Kullanıcıdan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamı dışındadır! Satın aldığınız tüm telefon yedek parça ve aksesuarları firmamızın garantisi kapsamında olup tarafınıza gönderilen faturalar garanti belgesi olarak kabul edilmektedir. LCD Ekran, Kasa, Kapak, Bataryalar ve diğer aldığınız iç akşamlarda ürünün hasar görmemiş olması gerekmektedir. Bataryaların soketleri hasarlı olmamalıdır. Ekranların iç LCD kısmı ve dış dokunmatik bölümünde çizik vs bulunmamalıdır. Arka jelatinleri sökülmemeli ve yapıştırıcı olmamalıdır. Telefon Parçaları ndan satın almış olduğunuz cep telefonu yedek parça ve aksesuarları 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. (Cep telefonu Ekran, ön camı ve LCD dokunmatikleri için paketinden ve jilatininden sökülmemiş ve hasar almamış olması gerekmektedir) Almış olduğunuz cep telefonu yedek parça, aksesuar ve diğer ürünler hasar görmeyecek şekilde paketlenerek gönderilmektedir. Kargodan teslim aldığınız ürünleri teslimat sırasında mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir eksik ve hasar olması durumunda lütfen teslim almadan tutanak ile geri gönderiniz. Tutanaksız gönderim lütfen yapmayınız. TOPTAN CEP TELEFONU YEDEK PARÇA VE AKSESUAR İÇİN Telefon işi ile profesyonel şekilde ilgilenen telefon tamircileri ve telefoncular için toptan cep telefonu yedek parçaları ve aksesuar satışımız vardır. Bayilik için lütfen iletişim kurun. HEDEF %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Amacımız cep telefonu yedek parça kategorisinde tüm müşterileri %100 memnun etmektir. Bu hedefi tutturmak adına sizler için elimizden geleni yapmayı amaçlıyoruz. Ürün değişim ve iade kuralları Satmakta olduğumuz ürünler (Cep telefonu LCD Ekranı, Dokunmatikler, Cep telefonu bataryaları, cep telefonu kasaları, cep telefonu kameraları ve diğer tüm cep telefonu yedek parça ürünleri) montaj yapmadan vida takmadan ilk etapta soketleri ile deneyip çalıştığını gördükten sonra montajını yapın. Vidası takılan ürünlerde, kırık, lehimli, jelatinsiz etiketsiz ekranlarda hata müşteriden kaynaklı ise yedek parça olduğu için sizlere bu konuda yardımcı olamamaktayız. Tüm maddeler ithalatçıları kapsayan genel kurallardır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Casper Via M1 Batarya Pil

Batarya, telefonun çalışabilmek için ihtiyaç duyduğu önemli kısımlarından biridir. ilgili parçada herhangi bir arıza yaşanırsa cihaz sağlıklı bir şekilde çalışmaz. Sahip olduğu önemli görevin farkındalığıyla üretilen Casper Via M1 batarya pil, kaynaktan aldığı enerjiyi depolar. İçinde kimyasal enerjisi olarak tuttuğu gücü ihtiyaç anında elektrik enerjisine çevirir ve cihaza aktarım sağlar. Pil hücrelerinde depolama yapılan enerjinin miktarı ve kapasitesi müşterilerin takdirini kazanır. Çeşitli nedenlerden dolayı mevcut bataryanın arızalanması halinde Casper Via M1 pil devreye girer. İşlevsel tasarımı ve teknik özellikleriyle ön plana çıkar. Ürün müşteriler tarafından kolay bir şekilde telefona entegre edilir. Siz de akıllı cihazınızın mevcut bataryasına dair problemler yaşıyorsanız üretilen bu parça sayesinde kolay değişim avantajından faydalanabilirsiniz.

  • Üst düzey depolama kapasitesi
  • Kaliteli üretim
  • Pratik kullanım avantajı

Öne Çıkan Casper Via M1 Batarya Pil Yorumları

Öne Çıkan Casper Via M1 Batarya Pil Yorumları

Bataryanın telefona yetersiz akım vermesi durumunda yavaşlama ve performans düşüklüğü gibi problemler yaşanmaya başlar. Bunun sonucunda da öncesinde kolaylıkla yapılan pek çok işlem zorlaşır. Batarya, çalışma prensibi olarak enerjinin depolanması ve boşalması şeklinde devam eden bir döngüye sahiptir. Mevcut döngüde yaşanan problemler sonucunda ise telefon artık şarj tutmaz. Casper batarya sorunların ortadan kaldırılması noktasında önemli bir rol üstlenir. Yapılan değişim sonrasında telefon eski performansına geri döner ve hızlanır. Casper Via M1 batarya pil yorumları değerlendirildiğinde müşterilerin değişim sürecinin pratikliğine dikkat çektikleri görülür. Eski parçanın çıkarılıp yeni ürünün takılması yeterlidir. Ek olarak hiçbir masraf ve emek harcanmadan kolay bir şekilde batarya değişimi yapılır. Siz de telefonunuzda yaşanan performans düşüklüğünü gidermek ve hızlanmasını sağlamak için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Casper Via M1 Batarya Kullananlar ve Müşteri Memnuniyeti

Casper Via M1 Batarya Kullananlar ve Müşteri Memnuniyeti

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatın her alanına giren cep telefonları kullanım süreci içerisinde birtakım arızalar yaşayabilir. Yaşanan arızaların nedeni genellikle bataryadan kaynaklanır. Pil kaynaklı problem cihazın performansını doğrudan etkiler. Tamir edilmemesi halinde ise ciddi zararlara neden olur. Via M1 batarya müşterilere sağladığı destekle büyük sorunların yaşanmasının önüne geçer. Kısa bir zaman içerisinde gerekli onarımı gerçekleştir ve cihaza ilk günkü performansını geri kazandırır. Casper Via M1 batarya pil kullananlar ürünün sağladığı desteği, teknik donanımını ve makul fiyatını takdir eder. Kaliteli üretim sayesinde herhangi bir güvenlik zaafı yaşanmadan uzun süre kullanım avantajından yararlanılır. Müşterilere yaşadıkları problemleri ertelemeden giderme imkanı tanınır. Ürün için talep edilen fiyatın makul olması gösterilen rağbetin önemli nedenlerinden biridir. Siz de bu parçaya sahip olarak memnun müşteriler arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Casper Via M1 Batarya Pil Fiyatı

Bütçe Dostu Casper Via M1 Batarya Pil Fiyatı

Sağlanan kritik desteğin yanı sıra Casper Via M1 batarya fiyatı da müşterileri tatmin eder. Belirlenen makul fiyat her bütçeye hitap eder. Yaşanan sıkıntıların uygun bir fiyat ödenerek ortadan kaldırılması avantajdır. Batarya kaynaklı bir problem telefonun performansını sekteye uğratır. Bazı durumlarda ise cihazın çalışmasını tamamen engeller. Yapılan küçük müdahale ile mevcut durumdan kurtulmak müşteriler için önemli bir fırsattır. Bataryada yaşanan şişme gibi problemlerin kısa zaman içerisinde giderilmesi tavsiye edilir. Aksi takdirde ekran başta olmak üzere birçok donanım üzerinde tehlike oluşur. Süreç içerisinde büyük problemlere yol açmaması için pil değişiminin hızlı bir şekilde yapılması önemlidir. Sorunun büyümesi halinde ortaya çıkan masraflar bütçeyi sarsabilir. Bu ürün sayesinde ekonomik bir şekilde sorunu çözme imkanınız olur. Siz de ciddi problemlerle uğraşmak zorunda kalmamak için ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.