Casper VİA A1 BATARYA PİL VE TAMİR SETİ

299 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
7.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Casper VİA A1 BATARYA PİL VE TAMİR SETİ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VMR Teknoloji Satıcı Ünvanı: RECEP EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290719748
    Bu ürün VMR Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CASPER VİA A1 BATARYA PİL VE TAMİR SETİ
Geri Bildirim Ver

Casper Via A1 Batarya ve Tamir Setiyle Pratik Batarya Değişimi

Telefonların kullanımlarının günden arttığı bu dönemde telefon bakımları ile ilgili de çok sayıda ürün ve ekipman üretimi yapılmaya başlanmıştır. Genel olarak üretici markalar tarafından yapılan imal edilen tamir ekipmanları telefonlarını yenilemek isteyen kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Aynı zamanda yapılan üretimlerin kendi aralarında çeşitlilik sunması herhangi bir teknik desteğe gerek kalmadan herkesin telefonlarını rahatlıkla yenilemelerine olanak sağlamaktadır. Casper markası tarafından üretimleri yapılan donanım parçaları cihazların yenilenmesine ve bakım yapılmasına yardımcı olan çok sayıda aparattan oluşmaktadır. Markanın telefonları için ürettiği tamir ve bakım parçalar telefon kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Telefon bakımları yapılırken değiştirilen ilk parçalardan bir tanesi bataryalardır. Casper Via a1 bataryası değişim işlemi için yine Casper markası tarafından üretilen teknik bakım setleri pek çok kişi tarafından satın alınarak uygulanabilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da son değişken uygun olan tamir bakım setleri herhangi bir teknik desteğe gerek kalmadan cihazların tamir ve bakımlarının yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

  • Tamir ve bakım seti
  • Kullanışlı
  • Uygun fiyat

Casper Via A1 Batarya Pil ve Tamir Seti Kullanımı

1991 yılında İstanbul’da kurulan Casper Türk malı olması nedeniyle pek çok kişi tarafından tanınan ve kalitesi ile tercih edilen markalardan bir tanesidir. Üretimlerini genel olarak bilgisayarlar üretimine yoğunlaştıran marka kullanıcıların isteklerine göre de çok sayıda farklı teknolojik cihazın üretimini yapabilmektedir. Bilgisayarların farklı kullanım alanı sunan pek çok modeline sahip olan marka masaüstü, dizüstü ve all-in-one bilgisayarlarına ek olarak bilgisayarlar için gerekli olan diğer ekipman ve donanım parçalarının da üretimini de üstlenmektedir. Telefonları ile de son dönemlerde pek çok kişi tarafından tercih edilen Casper markası kullanıcıların isteklerine ve tarzlarına göre farklı pek çok telefon modeline sahiptir. Sadece cihaz üretimi yapmayan marka kullanıcıların herhangi bir teknik destek almadan cihazlarının bakım ve tamirlerini yapabileceği setlere de ev sahipliği yapmaktadır. Casper Via a1 batarya pil ve tamir seti yapılan üretimler arasında kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Telefonlarının bakımlarını kendileri yapmak isteyen kişiler için hazırlanan bakım setleri içerisinde bulunan çok sayıda aparat ile kullanıcıların değişim sırasında ihtiyaç duyduğu tüm parçaları içerisinde bulundurmaktadır.

Casper Via A1 Batarya Pil ve Tamir Seti Özellikleri

Casper Via a1 batarya pil ve tamir seti özellikleri içerisinde çok sayıda parça barındırması nedeniyle değişiklik göstermektedir. Genel olarak batarya değişimi için gerekli olan tüm aparat ve parçalara sahip olan tamir setleri kullanıcıların isteklerine göre satın alınarak kullanılabilir. Casper Via a1 batarya pil ve tamir seti içeriği bataryanın çıkarma ve takma işlemi için gerekli olan parçalara sahip olurken aynı zamanda yeni batarya ile de kullanıcılara sunulmaktadır. Casper Via a1 pil değişimi sırasında sökülmesi gereken arka kapak ve diğer parçalar için tornavida gibi gerekli ekipmanlara sahip olan ürün içeriği ile tüm ihtiyaçların karşılanmasını amaçlamaktadır. Pil değişimi uzun süreler kullanılan telefonlarda uygulanması tavsiye edilen işlemlerden bir tanesidir.

Casper Via A1 Batarya Pil ve Tamir Seti Yorumları ve Fiyatı

Yapılan yorumlar genel olarak kullanıcı deneyimleri ile doğru orantılı olarak değişebilmektedir. Casper Via a1 batarya pil ve tamir seti yorumları olumlu, değerlendirmeler yüksek olması nedeniyle Casper Via a1 kullanıcıları tarafından tavsiye edilmektedir. Yorumlar arasında çok sayıda farklılık bulunabildiği gibi fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilir. Casper Via a1 batarya fiyatı değişiklik göstermektedir. Genel olarak değişken fiyatlardan satışa sunulan tamir ve bakım seti rahatlıkla satın alınabilir. SENTECHBAT061 kodlu ürünü Trendyol'da kolaylıkla bulabilir, alışveriş yapabilirsiniz.