Casio Tone Ct-s300c2 61 Tuşlu Org (siyah)

7.448,51 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.140 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.431,15 TL

Ürün Bilgileri

Casio Tone Ct-s300c2 61 Tuşlu Org (siyah)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tone Ct-s300c2 61 Tuşlu Org (siyah)
Geri Bildirim Ver

Casio 103010290052 CT-S300C2 Tone Siyah 61 Tuşlu Org

Casio Tone CT-S300C2 61 tuşlu siyah org, şık ve zarif tasarımıyla göz doldururken ergonomik özellikleriyle de kolay bir kullanım ve taşıma imkânı sunar. Uzun saatler kesintisiz müzik zevki yaşatan bu enstrümanı dilediğiniz an ve yerde çalabilirsiniz. Orgda dâhilî şarkı, müzik ve ritimler mevcuttur. Aynı zamanda ürün, kolay bir arayüze sahiptir. Ürünün hoparlörleri yüksek ses kalitesi sunarken efekt düğmeleri ise müziğe kendi yorumunuzu katmanızı sağlar. Bu org, müzik beceriniz hangi seviyede olursa olsun rahatlıkla kullanabileceğiniz eğlenceli bir enstrümandır.

  • Standart 61 tuşlu klavyeye sahiptir.
  • Şarkı bankasında 60 adet hazır müzik bulunur.
  • Akıllı cihazlara bağlanarak kullanılabilir.

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Org Özellikleri Neler?

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Org Özellikleri Neler?

Casio Tone CT-S300C2 61 tuşlu siyah orgun genişliği 93 cm, derinliği 25,6 cm, yüksekliği ise 7,3 cm'dir. Pilsiz ağırlığı yaklaşık 3,3 kg olan bu orgun taşınması da rahattır. Orgun kolayca taşınabilmesi için dâhilî bir sap bölümü mevcuttur. Bu enstrümanı 6 adet AA alkalin pil ya da şarj edilebilir AA pil ile kullanabilirsiniz. Alkalin piller, kullanıcıya 19 saat sınırsız müzik keyfi sunar. Şarj edilebilir AA pille de 15 saat kesintisiz enstrüman çalabilirsiniz. Org klavyesinin tuşları, standart boyutlarda olup 61 adettir. Klavye tuşları, iki seviyeli hassas dokunuşa sahiptir. Casiotone CT-S300 orgu USB kablosu ve adaptör ile akıllı cihazlara bağlayabilir, çeşitli uygulamalarla birlikte kullanabilirsiniz. Basit ve sezgisel arayüze sahip bu cihazın LCD ekranı ve geliştirilmiş yönlendirme düğmeleri, kullanıcıya kolaylık sağlar.

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Orgun Ses Kalitesi Nasıl?

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Orgun Ses Kalitesi Nasıl?

Casio CT-S300C2 orgun 13 x 6 cm boyutlarındaki oval hoparlörleri, güçlendirilmiş mıknatısa sahiptir. Bu sayede üst düzey ses kalitesi elde etmenizi sağlayan enstrüman, ekolayzer ve ses optimizasyonu yardımıyla her seviyede bastan tize dengeli bir geçiş sağlar. Böylece düşük ses seviyelerinde bile temiz melodiler elde edebilirsiniz. Orgda bulunan dans müziği modu; bateri, bas ve synthesizer seslerini harmanlar. Cihazdaki 12 farklı dans müziğine kendi ekleyeceğiniz ritimlerle parti modunu yakalayabilirsiniz. Pitch bend tekerleği sayesinde gerçekçi gitar boğma, saksafon bükülmesi gibi ses efektlerini oluşturabilirsiniz. Casio Tone CT-S300C2 61 tuşlu siyah orgda 400 adet dâhilî ton bulunur. Toplam 10 seviyeden oluşan yankı efekti, 0-16 vuruşluk metronom ve 20-255 tempo aralığı, enstrümanın diğer ses özellikleridir. Orgda default olarak 60 adet şarkı ve 77 adet ritim mevcuttur.

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Orgu Kimler Tercih Eder?

Casio Tone CT-S300C2 61 Tuşlu Orgu Kimler Tercih Eder?

Casio CasioTone CT-S300C2 orgu bir enstrüman çalmak isteyen herkes tercih edebilir. Bu ürün, temel seviyede enstrüman çalmak isteyenler için de son derece uygundur. Bunun yanı sıra orta ya da ileri düzey org çalabilen müzisyenler de bu enstrümandan faydalanabilir. Ürün, özellikle geçmişte org ya da piyano gibi tuşlu enstrüman deneyimi olan bireyler tarafından sıkça tercih edilir. Solo müzik yapmak isteyenler, bir müzik grubunun parçası olanlar veya yalnızca arkadaş ortamında eğlenmek isteyenler bu orgu satın alabilir. Bu ürün sayesinde siz de dilediğiniz parçaları çalabilir, evde karaoke partileri düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz Casio Tone CT-S300C2 61 tuşlu siyah org yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.