Casio Fonksiyonlu Hesap Makinası Fx-82ms 240

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinası Fx-82ms 240

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilgin Kariyer Satıcı Ünvanı: BİLGİN KARİYER EĞİTİM ÖĞRETİM DANIŞMANLIK YAYINCILIK İNŞAAT GIDA TAR.HAY.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325061393500001 Vergi Kimlik Numarası: 3250613935
    Bu ürün Bilgin Kariyer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonksiyonlu Hesap Makinası Fx-82ms 240
Geri Bildirim Ver

Casio Fx-82ms 240 Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, pek çok matematiksel işlemi yapmanıza imkân tanıyan gelişmiş bir üründür. Onlarca fonksiyona sahip olan elektronik cihaz, çeşitli alanlarda çalışan bireyler tarafından tercih edilebilir. Casio FX-82MS işlevsel, portatif ve kullanıcı dostu oluşuyla beğeni toplar. Ürünün çift satır özelliğine sahip olan ekstra geniş ekranı, verileri okumayı pratik hâle getirir. Üst kademelerde hesaplama yapmak üzere bilimsel makinenin 12 basamak özelliğinden faydalanılabilir. Casio FX-82MS düzenli oran hesaplama ve tuş aktarma işlevlerine sahiptir. Üzerinde çalışılan işlemler arabellekte saklandığından yüksek hızda veri girişi sırasında herhangi bir bilgi kaybı yaşanmaz. Cihaz, yalnızca ışığın yeterli olmadığı durumlarda güneş enerjisini kullanır.

  • Fonksiyon Sayısı: 240
  • Ağırlık: 125 g
  • Ölçüler: 85 mm x 18,6 mm x 156 mm

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, AA tipi tek pille ve güneş enerjisiyle çalışır. Ürün 2 satırlı ve 12 basamaklı ekstra geniş ekrana sahiptir. Casio FX-82MS, 240 fonksiyon barındıran gelişmiş bir cihazdır. Lazer baskı sayesinde yazıları silinmeyen ve kolay kullanılan tuş takımıyla öne çıkar. Casio FX-82MS 10 basamaklı katsayıları ve 2 basamaklı üslü sayıları görüntüleyebilir. Sürgülü sert kapağı bulunan bilimsel hesap makinesi, çoklu tekrar oynatma işlevini ve 9 adet değişken hafızayı barındırır. 125 gram ağırlığındaki ürün 85 mm genişliğe, 18,6 mm derinliğe ve 156 mm yüksekliğe sahiptir. Casio FX-82MS hesap makinesi, gerçek cebir mantığını kullanır. Açı birim çevrimi, trigonometri, hiperbol, logaritma, koordinat dönüştürme, permütasyon ve kombinasyon gibi karmaşık işlemleri kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi evde, okulda ve iş yerinde vazgeçilmez bir asistandır. Cihaz, 240 farklı fonksiyonu ile dört işlemin çok ötesinde bir kullanım olanağı sunar. Yeni nesil ürün, Dilediğiniz anda ve yerde karmaşık problemlerin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Casio bilimsel hesap makinesi, derslere destek verirken sınavlar sırasında kurtarıcı görevi görür. Cihazda bulunan gerçek cebir mantığı, çalışma ya da eğitim hayatında karşılaşılan hesaplamaların kolaylıkla sonuçlanmasına olanak tanır. Cihaz aracılığı ile açısal hesaplamaların ve dönüşümlerin (deg/rad/gra) yanında koordinat dönüştürme işlemleri de gerçekleştirilebilir. Trigonometri, hiperbol, logaritma, üstel ve köklü ifadeler pratik şekilde çözülür. Cihazın tekrar gösterim işlevi; kesir aritmetiği, kombinasyon, permütasyon ve istatistik (standart sapma, regresyon analizi) gibi bir çok bilimsel hesaplamanın saniyeler içinde yapılmasını sağlar.

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel hesap makinesi; çok fonksiyonlu, kullanıcı dostu ve portatif bir üründür. Pek çok teknolojik olanak, bu yeni nesil cihazda eğitim ya da çalışma yaşamınızı kolaylaştırmak üzere hizmetinize sunulur. Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, geniş bir görüntüleme alanına sahiptir. Uzun fonksiyonlar ve problemler bu sayede büyük ekranda rahatlıkla görülebilir. Dayanıklı plastik gövdeye ve sürgülü kapağa sahip olan ürün, elverişli boyutları sayesinde her yere kolaylıkla taşınır. Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesinin 9 değişkenli hafızası tüm sonuçları kaybolmadan saklar. Stat veri düzenleyicisi vasıtasıyla giriş verileri, liste formatında görüntülenip hızla düzenlenebilir. Bu teknoloji harikası cihaz, kullanıcılardan olumlu değerlendirmeler almıştır. Dilerseniz Casio FX-82MS 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.