Casio Cdp-s160bkc2 Siyah Taşinabilir Dijital Piyano Seti

22.795 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Casio Cdp-s160bkc2 Siyah Taşinabilir Dijital Piyano Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depodankapıya Satıcı Ünvanı: MEGAVİZYON İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613024226500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130242265
    Bu ürün depodankapıya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio CDP-S160BKC2 Siyah Taşınabilir Dijital Piyano Seti Casio'nun küçük boyutlarda bileşenlere ve yerden tasarruf sağlayan bir iç yapıya sahip özel yüksek yoğunluklu montaj teknolojisi, bu piyanonun ince gövdesinin anahtarıdır. Siyah ve kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği mevcuttur. Göz alıcı tek renkli şema ve minimalist tasarım estetiği bir araya gelerek sade ve şık bir piyano deneyimi sunar. Daima Elinizin Altında ve Çalmaya Hazır CDP-S serisi kompakt ve hafif tasarımıyla taşınabilirdir. Hem AC gücüyle hem de pillerle çalışabildiği için istediğiniz şekilde istediğiniz yerde çalabilirsiniz. Casio Teknolojisi Kuyruklu piyano ve elektronik piyanoların da aralarında bulunduğu on temel ton keşfedilmeyi ve çalınmayı bekliyor. Tuşlara basma hızınız ve süreniz sonucunda piyano tonlarında ortaya çıkan hafif değişimler daha da doğallaşarak ifade aralığınızı genişletiyor. Ölçekli Çekiç Aksiyonlu Klavye Kompakt Klavye Mekanizması, Gerçek Piyanoya Benzeyen Bir Dokunuş Hissi Sunar CDP-S serisi, çok çeşitli müzik türleri için idealdir. Kuyruklu piyanolardaki gibi bir çekiç ağırlıklı bir mekanizma olan Ölçekli Çekiç Aksiyonlu Klavye II, bu kompakt gövdede inceliğin ve tepki veren dokunuş hissinin muhteşem bir dengesini sunar. Pürüzsüz Tuş Hissiyatı Tuş yüzeylerindeki pürüzsüz kaplama, terlemenin neden olabileceği kaymalara engel olur ve uzun süre çalarken bile parmak uçlarınıza rahatlık sağlar. Eşsiz Deneyim Tuşların üzerindeki işlev göstergeleri, ton ve tempo gibi ayarları değiştirmek için hangi tuşlara basmanız gerektiğini görmenizi kolaylaştırır. Metronom Hassas zamanlama ile pratik yapın ve performans sergileyin. Düet Modu Düet modundayken klavyenin sol ve sağ yarılarında kalan tuşlar aynı ton aralığında olacak şekilde ayarlanır. Bu özellik, ebeveyn ve çocuk veya öğretmen ve öğrenci gibi iki piyanistin birlikte alıştırma yapması için muhteşemdir. MIDI Kayıt Derslerde veya eğlenmek için kullanışlı olan MIDI kaydedici özelliği, performansların piyanonun dahili belleğine kaydedilmesine ve daha sonra oynatılmasına olanak sağlar. ulaması CDP-S160, ücretsiz akıllı telefon ve tablet uygulaması Chordana Play for Piano ile sorunsuzca kontrol edilebilir. Ton, dokunuş tepkisi ve metronom gibi ayarları kolayca ve hızlıca değiştirin. PDF müzik notalarını cihazınızda görüntüleyin.

Ürün Özellikleri

  • Piyano Tipi Dijital Piyano
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver