Casio Bilimsel Hesap Makinesi Fx82ms 2.nesil

450 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Bilimsel Hesap Makinesi Fx82ms 2.nesil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio FX 82MS hesap makinesi kaydırarak açılan kapak sistemine sahiptir.
  • Casio hesap makinesi bilimsel ile 10 basamaklı katsayı ve 2 basamaklı üslü sayıları görüntüleyebilir ve işlem yapabilirsiniz.
  • Bilimsel hesap makinesinin Natural VPAM ekranına sahip olup nokta matrisi şeklinde tasarlanmıştır.
  • Bilimsel hesap makinesi Casio’da liste tabanlı STAT veri düzenleyicisi, standart sapma, regresyon analizi, kombinasyon, permütasyon, kesir işlemleri, çarpanlara ayırma ve fonksiyon hesaplamaları gibi işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Casio bilimsel hesap makinesi, plastik tuşlara sahip kullanışlı tasarıma sahip olup ayrıca girdiğiniz verileri depolama özelliğine de sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bilimsel
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Casio 0000 Fx82ms 2. Nesil Bilimsel Hesap Makinesi

Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi çeşitli matematiksel işlemler için kullanılabilir. Bu cihaz özellikle mühendislik gibi mesleklerde sıklıkla rastlanan, detaylı hesaplamaların yapıldığı ve karmaşık formüllerin uygulanması gerektiği alanlarda tercih edilir. Sahip olduğu birçok fonksiyonla beğeni toplayan cihaz hem eğitim hem de iş amaçlı tercih edilir. Bu hesap makinesi sayesinde karmaşık işlemleri oldukça kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Kağıt ve kalem kullanarak yapılan işlemler uzun süreceğinden bunun yerine Casio hesap makinesinden yararlanabilirsiniz. Bu makine sayesinde problemleri ve hesaplamaları daha kısa bir zaman diliminde gerçekleştirebilirsiniz. Casio FX82MS 2. nesil bilimsel hesap makinesini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Fonksiyon sayısı: 240
  • Ölçü ve ağırlık: 161,5 x 77 x 13,8 mm, 105 gram
  • Pil türü: 1 adet AAA (R03)

Casio Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio FX-82MS bilimsel hesap makinesi birçok özelliğe sahiptir. Bu ürün bilimsel nitelikte bir hesap makinesidir ve standart cihazlara göre oldukça farklıdır. Standart hesap makinelerinin kullanım alanı kısıtlıyken bilimsel versiyonları daha geniş bir alana hitap eder. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesini kullanarak temel, parantezli, kesir hesaplamaları, kombinasyon, istatistik, ve faktöriyel gibi birbirinden farklı ve zorlayıcı matematiksel işlemleri yapabilirsiniz. 240 farklı fonksiyona sahip bu ürün sayesinde negatif işaretli işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün ekran ayarlarını kullanarak sayı biçimlerini düzenleyebilir, mühendislik notasyonunu aktifleştirebilirsiniz. Bu notasyon ayarı sayesinde önünüze gelen çok büyük ya da küçük sayıları daha kolay bir değere dönüştürebilirsiniz. Örneğin 0.0004 değerini 400 x 10^-6 olarak göstermek mümkündür.

Casio Bilimsel Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio Bilimsel Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Muhasebe, çeşitli mühendislik alanları ve ticaret gibi sektörlerde çalışan bireyler bilimsel hesap makinesine ihtiyaç duyarlar. Bu sayede işlemleri çok daha pratik ve doğru bir şekilde yaparak iş hayatınızdaki başarıyı artırabilirsiniz. Söz konusu hesap makinesini daha küçük ölçekli ücret ve gelir-gider işlemleri için de kullanmak mümkündür. Böylece üründen iktisat ya da işletme gibi bölümleri okuyan üniversite öğrencileri de yararlanabilir. Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi trigonometrik fonksiyon, logaritma, hiperbolik ve mutlak değer gibi zorlayıcı işlemleri de çözebilecek özelliktedir. Bu cihaz ile birden fazla adıma sahip olan ve zaman kaybına neden olabilecek matematiksel işlemleri pratik ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Casio Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-82MS 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi sahip olduğu birçok özellik sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Söz konusu cihaz ile 10 basamaklı katsayı ve 2 haneli üslü sayı işlemlerini bile yapabilirsiniz. Casio marka ürünün hesaplama yapabileceği sayı ve değer aralığı oldukça yüksektir. İlk kompakt hesap makinesini üreten Casio deneyimini kalitesiyle birleştirerek yüksek işlevsellik sunan bu ürünü ortaya çıkarmıştır. Söz konusu firma, sektöründe sahip olduğu tecrübeli mühendisliği bu hesap makinesinin kalitesinde gösterir. Casio FX82MS 2.nesil bilimsel hesap makinesi yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Böylece cihazı daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Casio hesap makinesini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylece avantajlı fırsatlardan yararlanma şansını da elde edebilirsiniz. Çevrim içi alışveriş platformunun kolaylığıyla ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.