Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi 2. Versiyon Fx-991es Plus

882,36 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.319,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.305,54 TL

Ürün Bilgileri

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi 2. Versiyon Fx-991es Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesapli Depom Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730350312
    Bu ürün Hesapli Depom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bilimsel
Geri Bildirim Ver

Casio ELEKTRONIK-4549526608773 2. Versiyon Fx-991es Plus Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi

Casio FX-991ES Plus 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, karmaşık işlemlerin kolay bir şekilde yapılabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Cihaz, oldukça kompleks bir tasarıma sahiptir. Kişiler, cihazın üzerinde yer alan kısayol tuşları sayesinde pek çok işlemi rahatlıkla yapabilir. Ürün, bilimsel fonksiyonlu olması sebebiyle son derece geniş bir kullanım alanı sunar. Casio FX-991ES Plus hesap makinesi, kullanımı kolay hâle getiren ölçülere sahiptir. Cihaz; 161.5 mm derinlik, 77 mm genişlik ve 11.1 mm yüksekliğindedir. Ürünün ağırlığı ise 95 gramdır. Söz konusu hesap makinesinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ağırlık: 95 gram
  • Basamak Sayısı: 10 + 2
  • Fonksiyon Sayısı: 417

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio FX-991ES Plus 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, profesyonel kullanıma uygun şekilde tasarlanmış bir üründür. Cihaz, ileri seviyede matematik işlemlerini yapabilme özelliğine sahiptir. Casio FX-991ES plus bilimsel hesap makinesi ile 417 adet fonksiyonu ile geniş bir kullanım alanı vadeder. Ürün; logaritmik, hiperbolik ve üstel gibi karmaşık işlemleri bile kısa sürede kolayca hesaplayabilir. Cihaz, bu özellikleri sayesinde matematik alanında eğitim gören ve üniversite sınavına hazırlanan kişiler için de son derece uygundur. Ürünün geniş boyutlu ekranı, sıvı kristal teknolojisine sahiptir. Bu sayede oldukça net bir görüntü sağlar. Ürünün ekranı, basamak hacmi konusunda da gelişmiş özelliklere sahiptir. Kişiler, cihazın 10+2 kapasiteli ekranı sayesinde uzun işlemeleri bile rahatlıkla yapabilir.

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio Fonksiyonlu Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio FX-991ES Plus 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, kullanım alanı konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu ürünü tercih eden kişiler arasında öğrenciler ilk sırada yer alır. Çeşitli alanlarda eğitim alan kişiler de matematiksel işlemleri çok daha kısa bir sürede tamamlayabilmek için bu ürünü tercih edebilir. Kullanıcılar, bu cihazdan kendi çalışmalarının sağlamasını yapmak için de faydalanabilir. Ürün aynı zamanda iş yerlerinde de işlemlerin hızlandırılması ve hata payının minimuma indirilmesi için kullanılabilir. Söz konusu makinenin kullanıma uygun olduğu bir diğer alan ise bilimsel çalışmalardır. Matematik, fizik ve geometri gibi alanlarda bilimsel çalışmalar yürüten kişiler, verilerin hesaplanması konusunda bu cihazdan faydalanabilir. Casio FX-991ES Plus hesap makinesi, elde edilen verilerin istatistiksel çıkarımlarını yapmak amacıyla da kullanılabilir.

Casio Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-991ES Plus 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi, pek çok özelliğe sahiptir. Söz konusu cihaz, sahip olduğu geniş ekran ve çeşitli kısayol tuşları sayesinde kullanıcısına son derece pratik bir kullanım sunar. Ürünün tasarımında tercih edilen dayanıklı malzemeler ise Casio FX-991ES plus 2. nesil hesap makinesinin uzun süre boyunca kullanılabilmesini sağlar. Ürüne fonksiyonellik kazandıran bir diğer nokta ise cihazın sahip olduğu teknik özelliklerdir. Bu hesap makinesi, oldukça gelişmiş bir işlem yeteneğine sahiptir. Kişiler; toplama, çıkarma, çarpma ya da bölme gibi basit işlemlerin yanı sıra fonksiyon alma ve kök hesaplama için de bu cihazı tercih edebilir. Dilerseniz Casio FX-991ES 2. versiyon bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu çok fonksiyonlu hesap makinesine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ürünün kapınıza kadar güvenle gelmesini sağlayabilirsiniz.