caseworldtr Pubg Oyun Konsolu 3 In 1 Tak Çalıştır

349 TL

Ürün Bilgileri

caseworldtr Pubg Oyun Konsolu 3 In 1 Tak Çalıştır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Albitmesin Satıcı Ünvanı: SONVEY İLAÇ KOZMETİK GIDA TAKVİYELERİ VE TEKNOLOJİ PAZARLAMA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774062061100001 Vergi Kimlik Numarası: 7740620611
    Bu ürün Albitmesin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -ÜRÜN CASEWORLDTR ŞİRKETİ ÜRETİMİNDEDİR- 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün CASEWORLDTR tarafından gönderilecektir.
  • İOS 13.4.1 SÜRÜMÜ VE ÜST SÜRÜMLERİNDE ÇALIŞMAZ..... 5 in 1 Klavye Mouse Bağlantılı Mobil Oyun Seti KuGamer uygulamasini indir bi kere kur sonra tak çalıştır. Stand Özelliği Mouse Pad pubg desenli Oyun oynarken profesyonel bir deneyim Oyun oynarken şarj desteği sağlar Üstün nişancılık ve hassasiyet için klavye-fare bağlantısını kurun ve tadını çıkartın Android ve iOS desteği Klavye , Mouse bağlantısı desteği Bluetooth 5.0 bağlantısı Bluetooth bağlantısı açma anahtarı 3 adet Usb bağlantı noktası İstediğiniz görüş açısına Katlanabilir , rahatça taşınabilir tasarım Şık ve fonksiyonel dizayn Mouse Özellikleri 7 tuşlu ergonomik tasarım Oyuncular için tasarlanmış hassas dizayn 1000-6800 aralığında 7 farklı DPI hız ayarı 1.5 metre kablo uzunluğu 165 gr ağırlık 5 milyon tıklama ömürlü dayanıklı tasarım 7 çeşit RGB renk ayarı Her renk ayarında farklı DPI kullanımı İleri ? geri tuşu Oyunlarda kullanılan ekstra ateş etme tuşu DPI ayarı tuşu Klavye Özellikleri Bilek yorgunluğu önleyici tasarım Sol el kullanıcıları için uygun Mükemmel tuş dokunma hissi Ergonomik tasarım size rahat bir kullanım sağlar 35 tuş, portatif taşınabilir tasarım Oyunlar için özel tasarım tuş takımı, tek elle kullanım Oyun anahtar kapağı Güçlü adaptasyon, doğrudan USB üzerinden PC veya dizüstü bilgisayara bağlayabilirsiniz Oyun ihtiyacını karşılamak için optimize edilmiş klavye düzeni Uzun ömür ve iyi aşınma direnci Çalışma akımı: 80MA (MAX) Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 1000 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver