Casati Plastik Boya

255,50 TL

Ürün Bilgileri

Casati Plastik Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYTAÇ YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: MUHAMMET AYTAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Vergi Kimlik Numarası: 1240308058
    Bu ürün AYTAÇ YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Akrilik emülsiyon esaslı iç cephe boyasıdır.*su bazlı*mat*% 10-15 su ile inceltilerek, fırça veya rulo ile uygulanır*2.Kat uygulama için yaklaşık 6 saat beklenmesi önerilir. Son kurumasını 24 saatte tamamlar*20kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFE1B4
Geri Bildirim Ver

Casati Plastik Boya C121

Akrilik emülsiyon temelli iç cephe boyası olan Casati plastik boya C121 silinmez, mat yapıdadır ve su bazlıdır. Casati plastik boya; alçıpan yüzeyler, tüm alçı çeşitleri, beton ve hazır beton ve tüm sıva çeşitleri üzerine uygulanabilir. Uygulanan yüzeyde pürüzsüz bir görünüm sağlamanın yanı sıra üstün nefes alma özelliğine sahiptir. Ürün, yüzde 10-15 civarında su ile inceltilerek kullanılabilir. İkinci kat olarak kullanım için minimum 6 saat beklenmesi önerilir. İşlem sonrası tamamen kuruması 24 saat sürer ve toplam ağırlığı 20 kilogramdır. Su bazlı olması özelliği ile koku yapmaz ve çevre dostudur. Casati boya, kaliteli malzeme yapısı, uzun ömürlü ve sağlıklı kullanım imkanı sunmasının yanı sıra cazip fiyat seçeneğine sahiptir. Bu sayede plastik boya ihtiyacınız için gönül rahatlığı ile Casati’yi tercih edebilirsiniz.

  • Su bazlı
  • İç cephe
  • 20 kg

Casati Boya C121 Özellikleri

Casati Boya C121 Özellikleri

İç cephe boyaması denilince akla ilk gelen geleneksel çeşitlerden Casati plastik boya evinize farklı bir hava katar. Yumuşak ve mat dokusu sayesinde uygulandığı ortama estetik bir özellik kazandırır. Uygulandığı yüzeyde kabarma, dökülme ya da çatlama gibi durumlar meydana gelmez. Bir fırça ya da rulo yardımı ile kolaylıkla uygulanabilir ve işçilik tasarrufu sağlar. Yüzey ile bütünleşen yüksek kapatıcılık oranına sahiptir. Mat dokuya sahip plastik ürünlerin su bazlı olmaları sebebiyle içerdikleri yüksek dolgu oranı örtücü etkisini artırır. Özellikle macun ya da alçı gibi ince yüzeylerde yüksek performanslara sahiptir. Casati plastik boya C121 fiyatının kalitesine göre uygun bir aralıkta olması ürünün avantajlı özellikleri arasında yer alır. Bu durum herkes tarafından ulaşılabilir olması adına idealdir. Ürünü satın alarak farklı kullanım alanlarında gönül rahatlığı ile uygulama yapabilirsiniz.

Plastik Boya C121 Avantajları

Plastik Boya C121 Avantajları

Ev ya da iş yerinde farklılık yaratmak ya da temizlik sağlamak amacıyla Casati boyayı kullanabilirsiniz. Yaşam alanınızı yenilemek, dekoratif hale getirmek ya da güzel bir görünüm kazandırmak için Casati, sunduğu kaliteli malzeme yapısı ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Casati plastik boya su bazlı içeriği sebebiyle kabının yüzde 10’una denk gelecek şekilde su eklenerek inceltilir. Ürün, tek kat uygulanacak ise yüzde oranını 5’e indirmek mümkündür. Hazırlanışı ise Casati plastik boya kapağı açıldıktan sonra belirtilen miktarda su eklenip karıştırılır. Seyreltme işlemi sonrası kovalara ayırarak ya da bir bütün halinde uygulama işlemine hazırdır. Casati plastik boya C121 yorumları son derece olumludur. Casati plastik boya C121 satın alarak evinize ya da boyayı kullanacağınız ortama canlı ve parlak bir hava katabilirsiniz.

Casati Boya C121 Kullananlar

Casati Boya C121 Kullananlar

Avantajlı fiyat seçeneği ile çokça tercih edilen casati plastik boya hesaplı birinci sınıf bir boyadır. Zamandan tasarruf edebilmeniz amacıyla özenle geliştirilen yüksek kapatıcı özelliği sahiptir. Her türlü duvar, sınav, beton, macun, kireç ve alçı yüzeyler için kullanılabilir iç cephe boyasıdır. Boya işlemi esnasında yüzey ortam sıcaklığının 7 ila 30 derece arasında olması olumlu sonuçlar elde etmeniz açısından önem arz etmektedir. Boya işlemi öncesi uygulanacak yüzeyde kabarma ya da çatlak varsa giderilmesi önerilmektedir. Yüzey tozdan arındırılmış, temiz ve kuru olduğundan emin olduktan sonra rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün sunduğu geniş yelpazeye sahip kullanım alanları ile Casati plastik boya c121 kullananlar oldukça memnundur. Siz de iç cephe boya ihtiyacınız için zamandan ve işçilikten tasarruf etmek amacıyla ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.