Casati Casatı Plastik Iç Cephe Duvar Boyası 10 Kg C123 Sedef

990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg

Ürün Bilgileri

Casati Casatı Plastik Iç Cephe Duvar Boyası 10 Kg C123 Sedef

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASAN TOSUN Satıcı Ünvanı: HASAN TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 8580069174
    Bu ürün HASAN TOSUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
  • RGB #E5E5D1
Geri Bildirim Ver

Casati İç Cephe Duvar Boyası Çeşitleri Trendyol'da!

Yaşam alanlarını renklendirmek iç cephe boyalarla pratik bir hâle gelir. Casati C123 sedef iç cephe duvar boyası, bu konforu sağlayan bir üründür. Bu ürün size, duvarlarınıza istediğiniz rengi kısa sürede verme olanağı tanır. Boya, kıvamlı yapısı sayesinde az miktarıyla büyük alanları boyayabilir. Aynı zamanda oldukça zamansız bir renk tonuna sahiptir. İlk günkü renk tonunu koruduğu için kullanıcılardan tam not almayı başarır. Hızlı kuruduğu için günlerce beklemenize gerek kalmaz. Söz konusu iç cephe boyasıyla duvarları dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz.

  • Suyla seyreltilerek kullanılır.
  • Miktar: 10 kg
  • Renk: Sedef

Casati C123 10kg İç Cephe Duvar Boyası Hangi Özelliklere Sahiptir?

Casati C123 10kg İç Cephe Duvar Boyası Hangi Özelliklere Sahiptir?

Casati C123 sedef iç cephe duvar boyası, renk tonuyla dikkatleri üzerine çeker. Sedef renginin soft etkisini yaşam alanlarınıza taşıma şansı verir. Işık almayan odalar için son derece uygun bir renge sahiptir. Kullanıldığı alanlara aydınlık ve ferah bir hava katar. Böylece yaşam alanlarında açık renkleri sevenlerin tercihi haline gelir. Söz konusu renk tonunda zamanla değişimler meydana gelmez. Kaliteli bir yapısı olduğu için bu tonu daima korur. İlgili ürün, duvarların rengini uzun süre muhafaza etmesini sağlayarak sık sık boya yapma ihtiyacını ortadan kaldırır. Casati plastik iç cephe duvar boyası, farklı kullanım alanlarına uyum sağlar. İç cephede kullanıldığı için evlerinizdeki duvarları renklendirme şansı verir. Ayrıca ofis ve büro gibi alanlara da şık bir hava katar. Bu iç cephe boyasını yaşam alanlarınızda keyifle kullanabilirsiniz.

Casati C123 10kg Sedef Plastik Duvar Boyası Kolay Uygulanır mı?

Casati C123 sedef iç cephe duvar boyası, kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Yapısı sayesinde duvarlara rahatça uygulanır. Uygulama sırasında izlere sebebiyet vermez. Bu sayede fırça izlerini gidermek için fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz. Söz konusu duvar boyasını uygun bir fırçayla uygulayabilir, kusursuz bir sonuç elde edebilirsiniz. Casati 10 kg sedef iç cephe duvar boyası, etkisini kısa sürede gösterir. Yoğun bir kıvamı olduğu için aynı yeri defalarca boyamaya gerek kalmaz. Örtücü etkisini hızla gösteren bir üründür. Böylece duvarda önceden mevcut olan rengi kolayca kapatır. Söz konusu duvar boyası, ortaya çıkardığı sonuçla da kullanıcıları memnun eder. Kuruduktan sonra yüzeyde herhangi bir iz meydana gelmez. Bu sayede pürüzsüz bir yüzey elde etmek mümkün olur. Bu ürünle iç cephe duvarlarını dilediğiniz gibi boyayabilirsiniz.

Casati C123 10kg İç Cephe Duvar Boyası ile Ne Kadar Alan Boyanır?

Casati C123 sedef iç cephe duvar boyası, oldukça yoğun bir kıvama sahiptir. Bu kıvamı seyreltmek için boyaya belirli bir oranda su ekleyebilirsiniz. Su ekledikten sonra karıştırmak daha homojen bir sonuç elde etme şansı verir. Fırça üzerinde gereğinden fazla yoğunluk olmasını önler. Böylece boyayı daha geniş alanlara uygulamak mümkün hâle gelir. Söz konusu iç cephe duvar boyası oldukça örtücüdür. Duvardaki lekeleri kısa sürede kapatır. Tek kat uygulandığında dahi işlevini başarıyla yerine getirir. Daha örtücü bir sonuç almak için ikinci ve üçüncü katı da belirli bir süre sonra uygulayabilirsiniz. Casati 10 kg plastik duvar boyası, geniş alanları renklendirmek için tercih edilir. 10 kg ürünle 40 m²'lik bir alanı istediğiniz gibi boyama şansı verir. Bu sayede ofis gibi büyük alanları dahi az miktarda ürünle boyamak mümkün olur. Dilerseniz Casati C123 sedef iç cephe duvar boyası yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ardından Trendyol üzerinden birkaç adımı daha takip edebilir, ilgili ürünü kolayca satın alabilirsiniz.