1
Tencere Yedek Parça ve Aksesuar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

ÇARŞIEVGEREÇLERİ Karaca Perfect Pink 4+6 Lt Uyumlu Düdüklü Tencere Lastiği

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
136,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ÇARŞIEVGEREÇLERİ Karaca Perfect Pink 4+6 Lt Uyumlu Düdüklü Tencere Lastiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gel gel burda Satıcı Ünvanı: FATİH ÜRKMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9190637509
    Bu ürün gel gel burda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇARŞI EV GEREÇLERİ Karaca Perfect Pink 4+6 Lt Uyumlu Düdüklü Tencere Lastik Kapak Conta Lastiği Resimde görünen düdüklü tencereye uyumlu üründür. Eski contanız ile görsel olarak eşleştiriniz. Paket İçeriği
  • - 1 Adet Düdüklü Tencere Contası Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • * Düdüklü Tencerenizin Kutusunda veya üzerindeki etikette yer alan modeli kontrol ederek siparişinizi verdiğiniz takdirde problem yaşamanız söz konusu olmayacaktır. * Almak istediğiniz ürünün uyup uymadığı konusunda tereddüte düşerseniz, mesaj ile bize ilettiğiniz takdirde uyum bilgisi verilecektir. * Ürünlerimiz hasar görmeyecek şekilde paketlenerek faturası ile birlikte gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Çarşıevgereçleri Karaca Perfect Pink 4+6 lt Uyumlu Düdüklü Tencere Lastiği

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin yemek yaparken kullandığı çeşitli tava ve tencere türleri bulunur. Pişirilecek yemeğe göre seçilen tava ve tencereler, sundukları özellikler ile ön plana çıkar. Özellikle sulu ve etli yemeklerin pişirilmesi için kullanılan düdüklü tencereler, farklı teknik katmanlara ve özelliklere sahip bir mutfak eşyasıdır. Çarşıevgereçleri̇ Karaca Perfect Pink 4+6 lt uyumlu düdüklü tencere lastiği, mutfaklarda pratik bir kullanım sergilemesi için özenle tasarlanır. Hem tasarımı ile hem de sunduğu dayanıklılık özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilen bu mutfak eşyası, belirli modellerdeki düdüklü tencereler ile tam uyum gösterir. Ürünü satın almadan önce uyumluluk gösterdiği tencere modellerini kontrol etmeniz önemle tavsiye edilir. Ürün, gri rengiyle de klasik bir dış görünüme sahiptir.

  • Kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı
  • Pratik kullanım imkanı
  • Üstün dayanıklılık özelliği

Karaca Perfect Pink Tencere Lastiği Benzersiz Özellikleri

Karaca düdüklü tencere lastiği, kompakt tasarımı sayesinde kolaylıkla tencerenizin ağız kısmına takılabilir ve çıkarılabilir. Herhangi bir yardımcı donanıma ya da aparata ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz ürün, pratik bir kullanım imkanı sunar. Lastik, kullanım alanı gereği gıda ürünleri ile temas edeceğinden dolayı zararlı kimyasal maddelerden arındırılarak üretilir. Sahip olduğu nitelikler gereği mutfak eşyalarında sıklıkla tercih edilen silikon, ısıya karşı üstün bir dayanıklılık gösterir. Bu sayede yemek pişirme aşamasında yanma ya da erime gibi bir problem ile karşılaşmazsınız. Silikonun gösterdiği bu termal direnç, ürünün bulaşık makinesinde yıkanmasına da imkan tanır. Contanın sahip olduğu esnek yapı, yüksek sıcaklıklarda genleşmeye uğramaz. Bu sayede conta ile kapak ağzı uyumu da bozulmaz. Bu durum ürünün kullanım ömrü açısından yüksek derecede önem arz eder.

Karaca Perfect Pink Tencere Lastiği Kullanım Şekli

Düdüklü tencerelerin ağız kısmı ile tam uyum göstermesi için yuvarlak bir yapıya sahip olan silikon contanın, kapak kısmına boşluk kalmayacak şekilde geçirilmesi gerekir. Aksi halde düdüklü tencere tam olarak kapanmaz ve pişirme aşamasına geçilemez. Silikon conta, 6 litrelik hacim kapasitesine sahip düdüklü tencereler ile tam uyum gösterir. Contanın iç çapı 22, dış çapı ise 24 cm’dir. Tencere marka ve modellerine göre farklılık gösteren hacim kapasitesi, contanın ağız kısmı ile olan uyumluluğunu da etkiler. Mutfak eşyalarında kullanılan silikon, kimyasal duyarlılığa yatkın değildir. Bu sayede yemeklerinizi herhangi bir kimyasal tepkimeye maruz kalmadan sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Çarşıevgereçleri̇ Karaca Perfect Pink 4+6 lt uyumlu düdüklü tencere lastiği yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de farklı pişirme tekniklerini keşfedebilirsiniz.

Karaca Perfect Pink Tencere Lastiği Avantajlı Fiyatları

Çarşıevgereçleri̇ Karaca Perfect Pink 4+6 lt uyumlu düdüklü tencere lastiği fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Lastiğin her kullanımdan sonra temizlenmesi gerekir. Yüksek ısı dayanıklılığına sahip conta, bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ancak temizleme aşamasında deterjan gibi zararlı kimyasal madde içeren temizlik maddelerinin kullanılmaması sağlığınız açısından yüksek derece önem arz eder. Aksi halde conta yüzeyinde kalan kimyasal madde kalıntıları, pişirme sırasında gıda ürünleri ile temas ederek tepkimeye girebilir. Ürünü satın almadan önce uyumluluk gösterdiği tencere modellerinin kontrol edilmesi, üründen beklenen faydanın tam olarak sağlanması açısından önemlidir. Aksi halde tencerenin ağız kısmına dar ya da geniş gelen conta, kapak kısmının gövdeye oturmamasına yol açar. Yemek yapmanızı kolaylaştıran bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.