Cars Film Sahneleri Oyun Setleri - Çılgın Çarpışan Arabalar FTB42-DVT46

3.259 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Cars Film Sahneleri Oyun Setleri - Çılgın Çarpışan Arabalar FTB42-DVT46

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEREN ULUSLARARASI SANAL MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: CEREN DERİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220531681
    Bu ürün CEREN ULUSLARARASI SANAL MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cars Film Sahneleri Oyun Setleri - Çılgın Çarpışan Arabalar FTB42-DVT46 Disney•Pixar Cars 3ten esinlenen oyun setleriyle heyecanlı gösterilere ve yaratıcı maceralara hazırlan! Her birinde ikonik detaylar, efsane fırlatıcılar, yan yana yarış ve tek şerit akrobasi sıçrayışı var! Çılgın Çarpışan Arabalar, Ateş Topu Kumsal ve Smokeyin Yeri gibi süper setler arasından seçimini yap. Her sette tematik aksesuarlar ve yarışma eğlencesini hemen başlatmak için tamamen yeni film araçlarından bir tane bulunur. Film sahnelerini yeniden canlandırdıktan sonra setleri daha fazla nefes kesen oyun modu için dönüştür! Ayrıca bu setleri diğer Oyun Setlerine bağlayıp Cars yarış eğlence dünyanı genişlet! Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. En sevilen mekanlardan ve ikonik sahnelerden uyarlanmış yeni Disney•Pixar Cars 3 yarış setleri. Farklı oyun modları için dönüşebilme özellikleri! Her sette tamamen yeni, çok sevilen film araçlarından biri ve ezber bozan bir oyun için tematik aksesuarlar bulunur. Çılgın Çarpışan Arabalar, Ateş Topu Kumsal ve Smokeyin Yeri gibi en sevilen setler arasından seçimini yap. Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver