Carolina Herrera Carolına Herrera 212 Men Edt 100 Ml Erkek Parfüm

4.296 TL

Ürün Bilgileri

Carolina Herrera Carolına Herrera 212 Men Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prenses Kozmetik Satıcı Ünvanı: DURAN ALIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1506858522200015 Vergi Kimlik Numarası: 0520167059
    Bu ürün Prenses Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carolına Herrera 212 Men Edt 100 ml Erkek Parfüm

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Carolina Herrera 212 Men Edt 100 ml Erkek Parfüm

Parfüm, tarzınızı yansıtmaya yardımcı olan önemli aksesuarlardan biridir. Her cinsiyetin kullanabileceği bu ürünler, farklı notalarla üretilir. Keskin kokulara sahip olan çeşitler erkek müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Her tende farklı etkiye sahip olan eşsiz kokulu parfümler kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda heyecan verici bir özellik gösterir. Özellikle ferah olan ürünler erkek müşterilerin teninde kalıcı bir etki yaratır. Carolina Herrera erkek parfüm keskin bir kokuya sahiptir. Odunsu notaların hakim olduğu bu parfüm, gün boyu kalıcı bir etkiye sahip olabilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte antialerjik bir özellik gösterdiğinden ten üzerinde herhangi bir tahriş oluşturmaz. Bu sayede sağlıklı ve güvenli bir deneyim edinmenizi sağlar. Siz de bu ürünü satın alabilir, özgür ruhunuzu kolay bir şekilde yansıtabilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı
  • Antialerjik özellik
  • Kaliteli kullanım

Gün Boyu Kalıcı Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Gün Boyu Kalıcı Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Parfüm çeşitlerinin kalıcı bir etkiye sahip olması müşterilerin aradığı özelliklerden biri olarak bilinir. Odunsu notalarla formülize edilen erkek parfümleri son derece kalıcı bir etkiye sahiptir. Her tende kullanılabilen bu ürün, teninize yakışarak kaliteli bir deneyim yaşayabilmenize yardımcı olur. Evden çıkarken sıkılan parfümlerin uzun süre kıyafette ya da tende kalması da etkili kullanım açısından önemlidir. Carolina Herrera 212 Men EDT 100 ml erkek parfüm küçük bir doz sıkıldığında dahi gün boyu kalıcı etkisini devam ettirir. 100 ml ideal boyutu ile uzun süre kullanabileceğiniz bir parfümdür. Farklı notalarla hazırlandığından keskin ve net bir geçiş sağlar. Böylelikle aksesuarlarınız arasında kaliteli bir bitişi destekler. Dilerseniz eklem yerlerine dilerseniz de kıyafetinizin herhangi bir bölümüne sıkarak kalıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürün sayesinde modern bir kokuya sahip olabilirsiniz.

Antialerjik Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Antialerjik Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Parfümlerin sağlıklı bir kullanım imkanı sunması son derece önemlidir. Birçok ünlü tarafından kullanılan çeşitler erkek müşterilerde oldukça merak uyandırır. Carolina Herrera markası tarafından formülize edilen 212 adlı parfüm eşsiz bir kokuya sahiptir. Çimen yeşilliklerinden etkilenerek üretilir. İçerisindeki bergamot, baharat ve miskler sayesinde keskin ve ferah bir geçiş sağlar. Aynı zamanda antialerjik bir özelliği bulunur. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayarak sağlıklı bir kullanımı destekler. Aynı zamanda romantik ve çekici bir etkisi bulunur. Böylelikle davetkar yanlarınızı da ortaya koyabilmenize yardımcı olur. Taze meyvelerden de esinlenen bu çeşit, ten üzerinde farklı bir etki yaratır. Ürünün antialerjik özelliği ve kalıcı etkisi hakkında bilgi alabilmek istiyorsanız müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Carolina Herrera 212 Men EDT 100 ml erkek parfüm yorumları ile sorularınızın yanıtına ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Uygun Fiyatlı Carolina 212 Herrera Erkek Parfümü

Parfüm çeşitleri, kendinizi özel hissedebileceğiniz bir etkiye sahiptir. Özellikle eşsiz kokular özgür ruhunuzu ve çekici yanlarınızı ortaya koyabilmenize yardımcı olur. Carolina Herrera 212 Men erkek parfüm eşsiz bir özelliğe sahiptir. Kendinizi canlı hissedebileceğiniz bu ürün, ferhalığıyla son derece kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte özenle seçilen baharat ve bitkilerin harmonisine sahiptir. Tepe noktasında greyfurt, zencefil ve bergamot bulunur. Bu üçlünün birleşimi ile ortaya eşsiz ve kalıcı bir parfüm çıkar. Dip notasında da sandal ağacı ve misk bulunduğundan davetkar yapınızın özel bir şekilde ortaya çıkmasına yardımcı olur. Carolina Herrera 212 Men EDT 100 ml erkek parfüm fiyatı oldukça uygundur. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Böylelikle özgür ve karizmatik yanlarınızı ortaya koyabileceğiniz modern bir kokuya sahip olabilirsiniz.