3
Boya Malzemeleri kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 25 ml 6'lı

131 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
141,12 TL
Kurumsal Fatura
147,95 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 25 ml 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALLSTORE Satıcı Ünvanı: SEVGİ GÖZÜKÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2769487313000001 Vergi Kimlik Numarası: 4110057408
    Bu ürün ALLSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 25 ml 6'lırSu Bazlı Guaj BoyadırSulandırıldığında Suluboya Olarak KullanılabilirParmak Boyası Olarak Kullanılabilir (3+Yaş)6 Renk x 25 mlMavi Yeşil Siyah Beyaz Sarı Ve Kırmızı Renkleri İçerirSüper Yıkanabilir Özelliğe SahiptirSadece Su İle Bile Tenden Kolaylıkla Çıkar

Ürün Özellikleri

  • Tip Parmak Boyaları
  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 25 ml 6'lı

Çocukların etkinliğinde kullanılan parmak boyası ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir. Etkinlik için tasarlanan Carioca boyaları, ebeveynlerin gönül rahatlığı ile alabileceği çeşitlerden biridir. İnsan sağlığına önem veren Carioca parmak boyası, sizi her anlamda memnun eder. Birinci sınıf kalitesiyle teknolojisinin imkanları değerlendirilerek üretilir. Kullanışlı, kolayca yıkanabilen ve toksik içermeyen maddeler çocuklarınızın sağlığını her daim korur. Dayanıklı ve uzun ömürlü anında kullanıma hazır olan parmak boyası, grup etkinliklerinde ya da tekli kullanımlarda parlak renklerin etkisiyle tercih edilen bir çeşittir. Carioca yıkanabilir parmak boyası sahip olduğu yapısı sayesinde kullanıldığı alanda iz ya da leke bırakmaz. Hem çocukların hem de yetişkinlerin gönül rahatlığıyla tercih edeceği bu boyaların özellikleri şu şekildedir:

  • Yıkanabilir parmak boyası
  • Ele yapışmayan akışkan bir kıvam
  • Parlak ve canlı renkler

Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 6’lı Setin Özellikleri

Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası 6’lı Setin Özellikleri

Çocuklar için özel olarak üretilen parlak renkli parmak boyaları henüz kalem ya da fırça tutamayanlar içinde uygundur. Kullanışlı ve ekonomik setler sayesinde avantaj sağlayan parmak boyası, her zaman güven içinde kullanım sağlar. Bebeklik döneminden anaokulu çağına kadar eğitiminde oyun etkinliklerinde tercih edilen boyalar 6’lı set halinde üretilir. Birden fazla renk seçeneği sunan Carioca 6’lı yıkanabilir parmak boyası 25 ml’lik ürün gövde yapısı sayesinde çocukların parmaklarını acıtmadan keyifli vakit geçirmelerini sağlar. Kıyafetten ve tenden kolaylıkla çıkabilen yapısı sayesinde de kullanımı kolaydır. Çocukların veya bebeklerin görsel hafızasının yanı sıra kas gelişimine de yardımcı olur. Ürünün bu avantajı sayesinde gönül rahatlığı ile çocuklarınız için kullanım sunar. Özellikle bebeklerin gelişmeye başlayan zihin ve kasları için eğitici olan Carioca bebek yıkanabilir parmak boyası setinden yararlanabilirsiniz.

Eğitici Carioca Yıkanabilir Parmak Boyasının Etkileri

Eğitici Carioca Yıkanabilir Parmak Boyasının Etkileri

Küçük yaşlardan itibaren kullanan çocukların kendilerini özgürce ifade etmelerini sağlayan resim sanatına parmak boyası ile başlayabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde çocuklar renkleri rahatlıkla öğrenebilir. Kaliteli ve üstün performans sağlayan ürün, minik eller için ideal olduğu kadar yaratıcılık noktasında destekleyici olabilir. Ele yapışmayan özelliği ile Carioca yıkanabilir parmak boyası 25 ml 6’lı 20004 numaralı serisinin üretiminde sağlığa zararlı madde kullanılmaz. Yoğun kıvamı sayesinde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan parmak boyası, yumuşak dokusuyla çocukların kendilerini daha hissetmelerine yardımcı olur. Okul öncesi veya sonrası eğitici vakit geçirmek, ince motor gelişimi için önemlidir. Kullanış bakımından avantajlı Carioca yıkanabilir parmak boyası yorum kısmında sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yerini alır. Kolayca silinebilen ve yıkanabilen parmak boyaları sayesinde çocuğunuzun zihinsel gelişiminin dışında eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası Fiyatları

Avantajlı Carioca Yıkanabilir Parmak Boyası Fiyatları

Çocuklarınızın eğitim hayatını destekleyen parmak boyası sağlığını ve güvenliğini de önemser. Ürüne ister tekli ambalajında isterseniz çoklu paket avantajıyla da sahip olabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi için tasarlanan Carioca yıkanabilir parmak boyası 25 ml 6’lı fiyat sahip olduğu renk çeşitliliği ile avantaj sağlar. Minik ellerin kolayca kavrayabileceği parmak boyası yıkanabilir olma özelliği sayesinde kullanışlıdır. Herhangi bir nesne ya da kıyafete dökülen parmak boyası kolayca silinebilir ve yıkanabilir. Bu avantaj sayesinde ebeveynlerin büyük beğenisini toplar. 25 ml boyutlara sahip olup renk çeşitleri ile çocuğunuza özgür bir oyun alanı yaratabilir. Dikkat çeken renkleri ile Carioca 6’lı yıkanabilir parmak boyası 25 ml fiyat aralığı her bütçeye hitap eder. Eğitici ve öğretici özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilir, çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.