Genel Markalar Ollyart Sulu Boya Fırça Seti 4'lü Çocuk Resim Sanat Seti

229 TL
(57,25 TL / adet)
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ollyart Sulu Boya Fırça Seti 4'lü Çocuk Resim Sanat Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOLUNAY KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: DOLUNAY BİLİŞİM KIRTASİYE DANIŞMANLIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310122139100001 Vergi Kimlik Numarası: 3101221391
    Bu ürün DOLUNAY KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ollyart Sulu Boya Fırça Seti 4'lü Set 4 farklı uçlu sulu boya fırçası içerir. Her fırça ayrı renktedir. Tutma bölümünde yer alan kalın kaydırmaz alanlar kullanım kolaylığı sağlar. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8699847315303 Item No : LN-3204 Kutu Ölçüleri : 27 x 9,3 x 1,8 cm Desi Değeri: 1

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Carioca SENA215642061 4'lü Ollyart Sulu Boya Fırça Seti

Sulu boya resimlerinin başarılı olabilmesi için fırçanın iyi ve kaliteli olması gerekir. Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti, rengârenk görünüşüyle resim yapmaya teşvik eder. Fırçalar, ergonomik bir kullanım sunar. Carioca Ollyart fırça kalitesi, yapılan resimlerin daha da güzel olmasına katkı sağlar. Böylelikle çocuklar, resim yapmanın keyfine doyasıya varır. Fırçaların ayrı boyutlarda olması, çocukların yaptıkları resimlerde daha detaycı bir bakış açısı kazanmalarını sağlar. Böylece sanatsal bakış açıları da güçlenir ve üretmeye karşı motive olurlar. Ollyart 4’lü sulu boya fırça setiyle rengârenk dünyaların kâğıda aktarılması mümkün hâle gelir. Bu ürünün özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Kutu Ölçüleri: 27 x 9,3 x 1,8 cm
  • Desi Değeri: 1
  • Fırça Adedi: 4

Carioca Ollyart 4'lü Sulu Boya Fırça Setinin Özellikleri

Carioca Ollyart 4'lü Sulu Boya Fırça Setinin Özellikleri

Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti, dört farklı renk ve boyda ürün içerir. Bu ürünlerin her birinin üzerinde tutma aparatı bulunur. Bu aparatlar, yumuşak köpükten üretilmiştir. EVA köpük sayesinde fırça, çocukların elinden kaymaz. Özellikle motor kas becerileri henüz gelişmemiş çocuklar için EVA köpüklerin önemi büyüktür. Fırçanın ince yapısını kavramak için henüz gelişmemiş el ve parmaklar, bu köpük sayesinde kolaylıkla resim yapabilir. Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça setinin içindeki her bir ürün, farklı boylardadır. Sulu boya fırçalarının yüksük kısmı, kılların tutunabileceği şekilde sıkıştırılmıştır. Sulu boya fırçaları, sıvıyla sürekli temas hâlindedir. Bu nedenle kolayca deforme olabilirler. Bu üründe fırçaların kılları, yüksüğün içinden çıkmaması için sabitlenmiştir. Fırçanın kılları, sulu boyayı gövdeden ayrılmadan tutarak uygulanacak zemine bırakır.

Carioca Ollyart 4'lü Suluboya Fırça Seti Kaç Yaş İçin Uygun?

Carioca Ollyart 4'lü Suluboya Fırça Seti Kaç Yaş İçin Uygun?

Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti, özellikle motor kasları gelişmekte olan çocukların kullanımı için özel olarak üretilmiştir. Ürünün kullanımı için firmanın önerdiği en düşük yaş, 3'tür. Bunun nedeni, çocukların el ve parmak kaslarının bu yaş civarında gelişmeye başlamasıdır. Küçük kas grubu hareketlerinin çalışması ve gelişmesi, 2 yaşından itibaren başlar. Çocukların kas ve kemiklerinin güçlendiği, el-göz koordinasyonunun geliştiği yaş ise 2 – 3 arasıdır. Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti, blister ambalajı içinde satışa sunulmuştur. Blister ambalajı, her bir fırçanın tek tek çıkarılabileceği şekilde özel olarak tasarlanır. Böylelikle set, kullanıcısına çok daha kolay bir kullanım imkânı sunar. Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek olan bir üründür.

Carioca Ollyart 4'lü Sulu Boya Fırça Seti Numaraları Neler?

Carioca Ollyart 4'lü Sulu Boya Fırça Seti Numaraları Neler?

Fırça kalınlıklarının zamanla azaltılması, çocukların resim yeteneklerini artıran bir durumdur. Resim yaparken yeteneklerinin arttığını fark eden çocuklar, motive olur. Carioca Ollyart 4’lü fırça setinde sulu boyaya yeni başlayanların rahatlıkla kullanacağı numaralardaki ürünler tercih edilmiştir. Sulu boya fırça numaraları, 1 ila 24 arasındadır. Sıklıkla kullanılanlar; 5, 10 ve 16 numaralardır. Carioca Ollyart 4’lü sulu boya setinde bir adet de kalın fırça yer alır. Bu ürün, daha çok yağlı boya fırçası olarak kullanılır. Sulu boyada ise genellikle zemin ya da arka plan boyaması için kullanılır. Dilerseniz Carioca Ollyart 4’lü sulu boya fırça seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.