CAPTAIN Fisherman Style Foter Bg-9073 Güneş Ve Haşere Koruyuculu Gölgelikli Şapka

647,09 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

CAPTAIN Fisherman Style Foter Bg-9073 Güneş Ve Haşere Koruyuculu Gölgelikli Şapka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avcı Market Bursa Satıcı Ünvanı: CİHANGİR ÖZÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7180379439
    Bu ürün Avcı Market Bursa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Captain Fisherman Style Foter BG-9073 Haki renk, korumalıklar çıtçıtlıdır istenildiği taktirde çıtçıtlarından çıkartıp sadece şapka olarak ta kullanabilirsiniz Fonksiyon: güneş koruma, boyun koruma, nefes, su geçirmez, rüzgar geçirmez, güneşlik, böcek geçirmez Uygulanabilir senaryolar: dağcılık, balıkçılık, kaya tırmanma, tatil, bisiklet, kamp, yürüyüş, spor aktiviteleri Zararlı UVA ve UVB ışınlarını etkili bir şekilde engelleyebilir. Ekstra geniş ve uzun ağız sıcak yaz aylarında daha fazla gölge sağlar. Açık hava etkinlikleri için harika Açık tasarım hava dolaşımını artırır, ısıyı azaltır, ısı dağılımı verimliliğini artırır ve yüzü serin tutar. Katlanabilir şapka gövde tasarımı balıkçılık ve seyahat gitmek için daha uygun hale getirir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver