Capicade Ardıç Özlü Şampuan 220 ml

Ürün Bilgileri

Capicade Ardıç Özlü Şampuan 220 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALMEDİKAL Satıcı Ünvanı: BAL DERMOKOZMETİK MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0134054409600001 Vergi Kimlik Numarası: 1340544096
    Bu ürün BALMEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAPİCADE ARDIÇ ÖZLÜ ŞAMPUAN 220ML HUILE DE CADE, SALICYLIC ACID, PYHTOKERATIN, ALLANTOIN, SÜLFÜR ve D-PANTHENOL’e sahip içeriğiyle saçlı deride oluşan pullanma, kabuklanma, kızarıklık ve kaşıntı gibi durumlarda kullanılır. Seboreik Dermatit, Egzama, İhtiyosis ve Psorasis tedavilerinde tedaviye yardımcıdır. Huile De Cade Ardıç katranıdır. Sebum salgılanmasını dengeler ve bakterilere karşı etkilidir. İçeriğindeki keskin koku ardıç Katranının doğal kokusudur. Salicylic Acid Kepek önleyicidir ve keratolitik etkisiyle kabuklanmayı giderici özeliklere sahiptir. Phytokeratin Saçın yapı taşını oluşturan keratin, saça parlaklık ve esneklik kazandırarak saçın görünümünü belirler. Saçın zamanla kaybettiği aminoasitleri geri kazandırarak saçı nemlendirir, besler ve güçlendirir. Saça hacim ve parlaklık kazandırır. . Sülfür Keratolitik Sebum dengeleyici ve bakterilere karşı etkili kepek önleyicidir. D- Panthenol Uzun süre dayanan nemlendiricidir, saçı zarar görmekten korur, kalınlaştırır, matlığını ve parlaklığını düzeltir. Kullanımı Doktorunuz veya eczacınız başka türlü önermedikçe, saçlar haftada 2-3 kes Capicade şampuan ile yıkanmalı ve kullanım süresince başka yıkayıcı ve sabun kullanılmamalıdır. Kullanmadan önce şişe çalkalanmalıdır. Capicade şampuanı ıslak saça uygulayın ve saç derisine masaj yaparak köpürtün. 2-3 dakika bekletip durulayın. Aynı işlemi ihtiyaç kadar tekrarlayıp iyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver