CAPCOM Ps4 Resident Evil 6

725 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
967,58 TL948,22 TL

Ürün Bilgileri

CAPCOM Ps4 Resident Evil 6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Abrakadabragame Satıcı Ünvanı: SİNAN CAN ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560365106
    Bu ürün Abrakadabragame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ps4 Resident Evil 6 Oyunu ile Heyecan Dolu Saatler

Oyun severler tarafından farklı platformlara uygun olarak üretimlere sahip olan temaları ve özellikleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Oyunlar teknolojik gelişmeler ile doğru orantılı olarak gelişim göstermektedir. Eski tarz oyunların üretimleri halen devam ederken oyun severlerin tarzlarına uygun ürünlerin üretimleri de sürekli olarak devam etmektedir. İzometrik oyunlar genel olarak basit teknolojileri ve tasarımlarına karşın halen üretimleri yapılan oyunlar olurken son teknolojilere sahip oyunlarda dikkat çekmektedir. Aksiyon, spor, yarış, macera gibi temalar bulunabilirken birden fazla temaya sahip oyunda oyun severler tarafından tercih edilmektedir. Resident Evil 6 PS4 için özel olarak geliştirilerek farklı oyun platformlarına da çıkışı yapılan oyunlar arasında yer almaktadır. Uzun yıllardır gerek oyun gerekse film konusunda üretimi yapılan Resident Evil güçlü oyunlar arasında yer almasına karşın gerçekliği ile de adından söz ettirmektedir. Fiyatlandırma konusunda da dikkat çeken oyun pek çok kişi tarafından sevilerek takip edilen seri oyunlardan bir tanesidir.

  • Aksiyon teması
  • Yüksek gerçeklik
  • Uygun fiyat

Capcom Resident Evil

1979 yılında Japonya’da kurulan marka oyun geliştirme ve yayınlama şirketleri arasında yer almaktadır. Kurulduğu yıllarda üretimi yapılan oyunları ile dünyada büyük ses getiren Capcom günümüzde çok uluslu şirketler arasında yer almaktadır. İlk yıllarında genel olarak bilgisayarlar için oyunlar üreten marka bir dönemin sevilen oyun platformlarından birisi olan Nintendo için özel oyunlar geliştirmeye başlamıştır. 1985 yılında farklı platformlara oyunlar çıkarmaya başlayan Capcom Resident Evil 6 PS4 oyunu ile dünyanın en sevilen serilerinden birisini imza atmayı başarmıştır. Markanın gelişen teknolojiyi yakından takip etmesi ve kullanması nedeniyle yüksek gerçeklik vadeden oyunların üretimlerine önem veren marka oyunlarını seri olarak da üreterek sürekli gündemde kalmaktadır. Capcom 5055060931646 tarafından üretimi yapılan oyunların büyük bir çoğunluğu gelişen oyun teknolojisine göre de süreli olarak yenilenerek oyun severlere sunulmaktadır. Tek bir temaya sahip olmayan Capcom oyunları genel olarak birden fazla temaya sahiptir. Resident Evil serisi de aksiyon ve gerilim temalarına sahip olan bir oyun olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.

Capcom Resident Evil 6 PS4 Özellikleri

Capcom Resident Evil 6 PS4 özellikleri gerek oyununun üretim yılı gerekse temaları ile diğer oyunlardan değişiklik gösterebilmektedir. 2012 yılında piyasaya sürülen oyun döneminin teknolojileri kullanarak üretilmesi nedeniyle yüksek gerçeklik ve hikaye sunmaktadır. Dünyada yaşanan salgın sonrasında hayatta kalmaya ve olayları çözmeye çalışan bir kişinin hayatını anlatan oyun hikayesi ile dikkat çekerken aynı zamanda oynanışı ile de çeşitlilik sunmaktadır. Ateşli ve yakın mesafe silahlarının kullanılabildiği oyun yaratık çeşitliliği ile de yenilikler sunmaktadır. Capcom Resident Evil 6 PS4 içeriği PS4’e uygun olması nedeniyle kap, CD ve kurulum kılavuzu yer almaktadır. Capcom Resident Evil 6 PS4 kullanımı için herhangi bir kurulum yapılmasına gerek yoktur. PS4’e uygun olması nedeniyle CD takılarak direkt olarak oynanmaya başlanabilir.

Capcom Resident Evil 6 PS4 Yorumları

Capcom Resident Evil 6 PS4 yorumları yer alabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumlar oyunun hikayesi, mekanikleri ve görselliği ile ilgili olurken aynı zamanda oyunun yazılımsal hatalara sahip olup olmadığı ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Capcom Resident Evil 6 PS4 kullananlar tarafından yapılan yorumlar genel olarak olumludur. Oyun ile ilgili yapılan yorumların olumlu olması oyunu satın almak isteyen diğer oyun severler için referans niteliği taşırken aynı zamanda markanın kalitesini de oyun severlere kanıtlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.