Çap Yayınları Tyt Ayt Geometri Seti 2020

650 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Çap Yayınları Tyt Ayt Geometri Seti 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aren Kitap Satıcı Ünvanı: FAİK AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120116023
    Bu ürün Aren Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çap Yayınları TYT AYT Geometri Seti 2020 Yeni Müfredata uygun! Üçgenler Çokgenler ve Dörtgenler Çember Katı cisimler Doğrunun Analitik İncelenmesi Çemberin Analitik İncelenmesi Dönüşüm Geometri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Çap Yayınları Tyt Ayt Geometri Seti

Eğitimin sürecinde önemli basamaklardan biri de üniversite sınavıdır. Üniversite sınavına hazırlanma sürecinde birçok yayınevi tarafından hazırlanan soru bankaları ve test kitapları yardımcı olur. Bu kitaplar, güncel olarak düzenlenmiş şekilde yayınlanmaktadır. TYT, AYT, ALES, KPSS ve DGS gibi pek çok sınav sistemine göre hazırlanan soru bankası ve test kitapları, bu sınavlara hazırlanırken önemli faydalar sağlamaktadır. Çap Geometri Seti, akademik başarıya katkı sağlayacak ve bilgi birikimini artıracak bir settir. Bu geometri seti, güncel olarak hazırlandığı için bugüne kadar sınavlarda çıkmış ve çıkabilecek tüm soruları içeren bir kitap seti olarak sunulmaktadır. Bu set, Çap yayınlarına aittir ve yeni müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Setin içeriğinde, standart sorular ve çözümleri, ÖSYM tarzı sorular ve çözümleri, ardında da konu pekiştirme testi ve cevap anahtarı yer almaktadır.

  • Güncel ve Müfredata Uygun
  • Video Çözümlü
  • Tüm Geometri Konuları Dahil

Tyt Ayt Geometri Seti ile Bir Adım Önde

Tyt Ayt Geometri Seti ile Bir Adım Önde

Çap Yayınları Geometri, sadece testlerin cevap anahtarını sunmaz. Testte yer alan her bir sorunun videolu anlatımı da mevcuttur. Videolu soru çözümleri ile soruların daha iyi ve kalıcı olarak kavranması sağlanır. Basılı testlerde ve dijital testlerde bütün soruların videolu çözümlerine beklemeden hemen ulaşılabilir ve istenilen sorunun çözümü kolaylıkla izlenebilir. Bu geometri setinin ebatı 19x27’dir. Geometri setinin içeriğinde üçgenler, çokgenler ve dörtgenler, katı cisimler, doğrunun analitik incelenmesi ve çemberin analitik incelenmesi dönüşüm geometri konuları bulunur ve konu başlıklarının altında alt başlıklar yer alır. Bu sette konular tek tek ele alınır ve setin içeriğinde çözümlü sorular da bulunmaktadır. Aynı zamanda geometri setinde yer alan konuların ÖSYM sınavlarındaki soru dağılımları da gösterilmektedir ve genel konu özeti sayesinde bu konuların tekrarını yapmak da mümkündür.

Müfredata Uygun Çap Yayınları Geometri Seti

Müfredata Uygun Çap Yayınları Geometri Seti

Geometri dersinde oldukça fazla formül, teorem ve kurallar vardır. Bu derste iyi bir temel oluşturarak başarıya ulaşılabilir. Çünkü iyi bir temel oluşturmak, karmaşık gelen geometri sorularını bile çözmeye yardımcı olacaktır. Sayısal branşlarda sınava girecek kişilerin sınav öncesinde bol bol soru çözmesi, pratik yapması ve soru çeşitlerini deneyimlemesi gereken derslerden biri geometridir. Geometri, matematik bölümünün içinde yer almaktadır. İki ayrı oturum olan YKS sınavındaki geometri sorularının dağılımı ise, TYT sınavında 8-9 soru, AYT sınavında ise 9-10 soru şeklindedir. Bu da sayısal branş için önemli bir sayıdır. Üniversite sınavında geometri soruları matematik sorularından az olsa da bu sınav için belirleyicidir. Bu geometri seti, konu anlatımlı olduğu için öncelikle konuların iyice kavranmasını, daha sonra da içeriğindeki sorularla konuların yeterli bir şekilde pekiştirilmesini sağlar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Çap Yayınları TYT AYT geometri seti kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Video Çözümlü Geometri Seti ile Sınavlara Hazırlık

Video Çözümlü Geometri Seti ile Sınavlara Hazırlık

Sınavda geometriden iyi bir net yapmak için dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Sınava çalışmaya başlamadan önce hangi konulardan nasıl soru sorulduğunu öğrenmekte fayda vardır. Düzenli bir şekilde soru çözmek, konuları hatırlamaya yardımcı olacaktır. İlk olarak konuları sırasıyla çalışmak ve tekrar etmek gerekir. Önceki yıllarda üniversite sınavında sorulan geometri soruları, sınav hazırlığında önemli bir kaynak olacaktır. Sorular, kolay, orta ve zor derecede olabilir. Bu geometri seti, kolay, orta ve zor seviyelerdeki sorulardan oluşur. Böylece kolaydan zora doğru seviye seviye soruları çözmek mümkündür. Bu soruların anlaşılır bir şekilde çözümü, üniversite adaylarını başarıya ulaştıracaktır. Bu geometri seti de videolu soru çözümleriyle aklınıza takılan soruların cevaplarını kolayca öğrenmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca çap yayınlarının uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulama ile soruların videolu çözümlerine kolayca ulaşmak mümkündür. Bu geometri setine uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.

f