Cansüs Sarı Metalik Balon 10'lu

53,75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
64,90 TL
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cansüs Sarı Metalik Balon 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GözdeParti Satıcı Ünvanı: TEVFİK TEMİZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5030208525000001 Vergi Kimlik Numarası: 8380449305
    Bu ürün GözdeParti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Helyum ile şiştiğinde uçar.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Metalik Balon
Geri Bildirim Ver

Cansüs Kırmızı 10'lu Metalik Balon 4

Yediden yetmişe birçok kişinin hoşuna giden balonlar, parti ve benzeri organizasyonların vazgeçilmezlerinin arasında yer alır. Cansüs tarafından üretilen metalik balonlar, kutlamalarda lüks ve göz alıcı bir dekorasyon yaratmak için sıkça kullanılır. Sarı renkli bu ürünler, pek çok farklı konsepte kolayca uyum sağlar. Çocuklar için düzenlenen partilerden resmî organizasyonlara kadar birçok farklı etkinlik, bu süs eşyaları kullanılarak çok daha şık bir hâle getirilebilir. Cansüs 10’lu sarı metalik balon, kutlama planları yapan bireylerin beğenisini kazanır. İlgi çekici bir tasarıma sahip olan süs eşyaları, doğum günü ve yıl dönümü kutlamaları için de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • Balonların her biri 12 inç genişliğe sahiptir.
  • Bu ürünleri nefesiniz ya da bir pompa ile kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz.
  • Süs eşyalarının rengi metalik sarıdır.

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Özellikleri Neler?

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Özellikleri Neler?

Cansüs 10’lu sarı metalik balon, şıklığı ve göz alıcı tasarımı sayesinde bireylerin yoğun ilgisini görür. Sarı renkli süs eşyaları, canlı ve enerjik bir kişiliğe sahip olanların favorileri arasında yer alır. Balon, insan psiklojisinde özgürlüğü ve huzuru temsil eden objelerden bir tanesidir. Güneşi sembolize eden sarı renk ise başlı başına bir enerji ve mutluluk kaynağıdır. Metalik bir renge sahip olan söz konusu ürünler, farklı parti temaları için kullanılabilir. Özellikle doğum günü kutlamaları için tercih edilen sarı renkli balonlar, bulundukları ortama neşeli bir hava katar. Metalik tasarım ise bu ürünlerin çok daha lüks bir görünüme sahip olmasına imkân tanır. Bu paketin içinde yer alan süs eşyaları, 12 inç genişliğe sahiptir. Bu ürünü düğün ve nişan gibi önemli organizasyonlar için de satın alabilirsiniz.

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Kalitesi Nasıl?

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Kalitesi Nasıl?

Cansüs 10’lu sarı metalik balon, şık ve kaliteli bir tasarıma sahiptir. Bu ürünler, kalabalık organizasyonlarda parlak görünümleri sayesinde öne çıkar. Metalik parlak bir yüzeye sahip olan ürünler, misafirlerin ilgisini çeker. Cansüs balonlar, lateks materyal kullanılarak imal edilmiştir. Bir hayli dayanıklı olan bu malzeme sayesinde balonlar kolayca patlamaz ya da deforme olmaz. Şişirilen ürünlerin rengi ise solmaz ve canlı kalır. Sağlam bir yapıya sahip olan bu süs eşyalarını açık havada düzenleyeceğiniz etkinlikler için de tercih edebilirsiniz. Kalın bir ağız kısmına sahip olan balonları bir pompa aracılığı ile şişirmeniz tavsiye edilir. Bu hem zamandan tasarruf etmenizi hem de yorulmanızı engeller. Kaliteli materyallerden üretilen bu ürünlerin latekse alerjisi olan bireyler tarafından kullanılması tavsiye edilmez. Cansüs 10’lu sarı metalik balon, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Kullanımı Nasıl?

Cansüs 10'lu Sarı Metalik Balon Kullanımı Nasıl?

Cansüs 10’lu helyumlu sarı metalik balon, pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir. Bu ürünü çocuğunuzun doğum günü için düzenleyeceğiniz partinin dekorasyonunu göz alıcı bir hâle getirmek için kullanabilirsiniz. İşletmeler tarafından da sıklıkla tercih edilen ürün, açılışlar esnasında mekânın dikkat çekmesini sağlar. Helyum gazı ile şişirilebilecek olan balonların etrafa dağılmaması için bir ip ya da zincir kullanabilirsiniz. Küçük çaplı organizasyonları ve kutlamaları çok daha eğlenceli bir hâle getirmek adına tercih edebileceğiniz bu balonları birden fazla kez kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, etkinlik sona erdiğinde ürünlerin havasını yavaşça almaktır. Dilerseniz siz de Cansüs 10’lu sarı metalik balon yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.