Canon Orijinal Pp-201 Glossy 10x15 Parlak Fotoğraf Kağıdı 100 Yaprak 265gr 50 Sayfalık Albüm Hediyeli

550 TL

Ürün Bilgileri

Canon Orijinal Pp-201 Glossy 10x15 Parlak Fotoğraf Kağıdı 100 Yaprak 265gr 50 Sayfalık Albüm Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTFO ELEKTRONIK &FOTO MARKET Satıcı Ünvanı: HAKAN ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3456111122600013 Vergi Kimlik Numarası: 6690252450
    Bu ürün ANTFO ELEKTRONIK &FOTO MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriğinde 100 adet 265gr 10x15 Fotoğraf Kağıdı Bulunmaktadır..!!.!.! Yanında 1 Adet 50 Sayfalık Canon Albüm Hediyemizdir.!. Canon Parlak Fotoğraf Kağıdı Orijinal Canon fotoğraf kağıtlarında, fazla mürekkebin kağıt yüzeyinde kalmasını önlemek için mürekkebi hızlı bir şekilde yüzeyin derinliğine çeken mikro gözenekli bir kaplama bulunur. Sonuç: anında kuruyan fotoğraf baskıları. Ömür boyu sizinle kalacak fotoğraflar Canon Lucia ve ChromaLife100+ mürekkepleri için mükemmel bir seçenektir. Canon’un FINE baskı kafalarıyla birlikte kullanıldığında, mürekkepler ve Canon orijinal fotoğraf kağıdı, fotoğrafları gazlardan ve ışıktan koruyarak, o değerli anıların gelecek nesiller için korunmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver