Canon MF445dw Siyah Beyaz Lazer Yazıcı/ Fotokopi+Tarama+Faks/Wifi/Duplex (Canon Eurasia Garantili)

5.475 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon MF445dw Siyah Beyaz Lazer Yazıcı/ Fotokopi+Tarama+Faks/Wifi/Duplex (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOFTTEK TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SOFTTEK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİK BİLİŞİM VE İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772065607200001 Vergi Kimlik Numarası: 7720656072
    Bu ürün SOFTTEK TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • I-sensys Mf445dw Mono Lazer Yaz/tar/fot/fax +dub +net +wıfı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Canon MF445DW Siyah Beyaz Lazer Yazıcı, Fotokopi, Tarama Faks, Wi-Fi Duplex Canon Eurasia Garantili

Ofis ortamında veya evden çalışanların büyük yardımcısı olan yazıcı tipi cihazlar gelişen teknoloji ile her geçen gün yenilenir. Canon MF445DW siyah beyaz lazer yazıcı, fotokopi, tarama, faks Wi-Fi duplex Canon Eurasia garantili ürün tüm ihtiyaçları tek bir cihazda toplar ve size zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Yazıcı, beyaz gövde üzerine siyah dokunmatik ekranıyla oldukça modern bir görüntüye sahiptir. İş yerine ve evdeki çalışma odasına rahatça yerleştirebileceğiniz ürünün genişliği 453, yüksekliği 392, derinliği 464 mm olarak boyutlanırken ağırlığı ise 17,2 kg’dır. Cihaz; faks, fotokopi, tarama, renkli tarama ve yazıcı olarak çok fonksiyonlu olarak kullanılır. Cihaz yoğun iş temposuna uygun performansı sağlar.

  • 10 bin sayfalık toner haznesi
  • Bir dakikada 38 sayfa A4 kağıdı basar
  • iOS ve Android ile uyumlu çalışır

Canon MF445DW Yazıcı Teknik Özellikleri

Canon MF445DW Yazıcı Teknik Özellikleri

Canon MF445DW cihazı ile fotokopi, tarayıcı, renkli tarayıcı ve faks gibi işlemleriniz rahatlıkla ve hızlı bir şekilde gerçekleşir. Baskı kalitesi 600x600 DPI olan ürünün dublex baskı özelliği de mevcuttur. 250 sayfa kağıt giriş kapasitesi bulunan Canon MF445DW yazıcı A4 kağıt çeşidi ile çalışır. 600 DPI tarama çözünürlüğüne sahip cihazın renkli tarama fonksiyonu da vardır. 24 ay Canon Eurasia garantili olan ürün, iOS ya da Android üzerinden doğrudan bağlantı kurarak mobil yazdırma ve baskı yapar. Bir adet toner ile çalışan yazıcı gelişmiş kapasitesiyle 10 bin sayfaya kadar yazdırır. Çift taraflı baskı özelliği ile dikkat çeken ürün zaman tasarrufu sağlar. Kartuş 057 ve kartuş 057H toner çeşitleri ile çalışan cihazın içerisinde tam dolu olarak orjinal toner yer alır. Ürünün toner kodu CRG-057 dir.

Canon MF445DW Yazıcı Eksileri ve Artıları

Canon MF445DW Yazıcı Eksileri ve Artıları

Gerek şık ve modern tasarımı gerekse çok fonksiyonlu oluşuyla öne çıkan Canon Lazer Yazıcı evden çalışanlara ofis ortamı gibi rahat bir kullanım sunarken, öğrencilerin de ödevler, projeler ve araştırmalarında en büyük yardımcısı olur. İş yerlerinde ise tüm kağıt ve baskı işlerini hızlı ve pratik bir şekilde halleder. Böylece zaman ve enerji tasarrufu da sağlar. A3 kağıt kullanma özelliği bulunmayan cihaz sadece A4 tipi kağıt boyutu ile çalışır. Yüksek baskı ve tarama çözünürlüğüne sahip olan yazıcının renkli baskı özelliği yoktur. İki yönlü dublex baskı fonksiyonuna sahip Canon cihaz ile tek seferde iki taraflı kağıt kolayca basılır, kopyalanır ve taranır. Renkli LCD dokunmatik yönetim ekranı bulunan ürünün kağıt çıkış yönü değiştirme özelliği bulunmaz. Yazıcı kablosu bulunmayan cihazın Wi-Fi bağlantısı mevcuttur.

Canon MF445DW Siyah Yazıcı Fiyat ve Yorumları

Canon MF445DW Siyah Yazıcı Fiyat ve Yorumları

Canon MF445DW fiyat aralığı, ürünün tüm teknik özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Cihazın kaliteli ve üstün fonksiyonlara sahip olduğuna değinilen Canon MF445DW yorum sayfalarında ürünün hızına da dikkat çekilir. Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlanan ürün iOS ve Android uyumu ile telefon veya tabletinizdeki belge, fotoğraf ve dokümanlara kolayca erişebilmenizi sağlar. Öte yandan cihazda yer alan AirPrint fonksiyonu ekstra bir uygulama indirmeye ihtiyaç kalmadan belgeleri yazdırır. Bir dakikada 38 adet A4 kağıt baskısı yapabilen ürün yoğun çalışanların en büyük yardımcısı olur. Portatif boyutları ile her türlü ortama rahatça yerleştirilen ürün siyah ve beyaz renklerin modern uyumuyla ofislere ve çalışma odalarına tarz katar. Faks, fotokopi, tarama, renkli tarama ve yazıcı özelliklerine sahip Canon MF445DW ürününe Trendyol farkı ile dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.