Canon Eos 2000d 18-55mm Dc Iıı Dslr Dijital Fotoğraf Makinesi Ithalatçı Garantili

36.999 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Canon Eos 2000d 18-55mm Dc Iıı Dslr Dijital Fotoğraf Makinesi Ithalatçı Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon EOS 2000D 18-55 MM DC III DSLR Fotoğraf Makinesi (İthalatçı Garantili) Özel DSLR Ayarları 24 megapiksel EOS 2000 D ile düşük ışık koşulları olsa bile zahmetsiz bir şekilde DSLR kalitesinde fotoğraflar çekmeniz mümkündür. Sinematik full HD filmler çekmek için bile bu makineyi kullanabilirsiniz. İsterseniz çekimlerinizi yaptıktan sonra NFC ve Wifi aracılığıyla uzaktan paylaşım yapabilirsiniz. Uzun Süre Dayanan Özel Batarya Canon ile artık bataryam bitti gibi bir derdiniz olmayacak. Çünkü makinenin bataryası uzun süre dayanmaktadır. 1 adet sarj edilebilir LP E10 li iyon pil ile birlikte gelen makine tatilde, iş seyahatlerinizde, çekim yapmak istediğiniz her an yanınızda olacak. Mükemmel Piksel Oranları Çektiğiniz fotoğraf ve videoların kalitesinin üstün olmasına hazır olun! Etkin piksel değeri yaklaşık olarak 24,1 olarak belirlenmiştir. Toplam piksel oranı ise yaklaşık 24,7 mega pikseldir. Kristal netliğinde kalitede fotoğraf ve videolar için Canon tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver