Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı A Harfi - 43x43 Cm

94,90 TL
Boyut/Ebat: 43 x 43
43 x 43

Ürün Bilgileri

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı A Harfi - 43x43 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EsnafAli Satıcı Ünvanı: CAN GOFRE TEKSTİL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198066842700001 Vergi Kimlik Numarası: 1980668427
    Bu ürün EsnafAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cango Home Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı- 43x43 cm ebatlarında-Yumuşak tuşeli Petek Kumaş -Kumaşlarımız sizlere ulaşmadan önce apre fikse yapıldığından minimum çekme oranına sahiptir.SADECE KILIFTIR YASTIK DAHİL DEĞİLDİR. İç Dolgu için CANGO HOME KIRLENT İÇ YASTIĞI yazarak arama yapınız. SAĞLIK AÇISINDAN GÜVENİLİRLİK-Kumaşlarımızda kullanılan tekstil boyaları insan ve hayvan sağlığına zararı olmadığı uluslararası test firmaları tarafından onaylıdır-İthal edilen boyaların MSDS belgeleri mevcuttur. Ürün Bakımı-Çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur-Narin programlarda yıkanabilir, ılık ütü yapılabilir.-Ağartma yapılmaz ***Not Kılıflarınızı ilk aldığınız gündeki gibi yeniliğini korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için aşağıdaki temizlik ve bakım talimatını uygulamanızı tavsiye ederiz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mikro Petek
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
  • Şekil Dikdörtgen
  • Üretim Şekli Dijital Baskı
  • Çeşit Kırlent Kılıfı
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Size ve Sevdiklerinize Harfli Yastık Kılıfı Çeşitleri

Dekoratif kırlentler ve ev dekorasyonunun olmazsa olmazları tasarım olarak şık ve modern olup, koltuk, kanepe, berjer ve oturma gruplarını estetik olarak tamamlamaktadır. Harf kırlent kılıfı çeşitleri, griden bej ve sarıdan mora kadar hemen hemen tüm renk tasarımlarında mevcuttur. Kendinden desenli kumaşlardan üretilen yastık kılıfları sadeliği sevenlerin tercihi olurken, rengarenk desenli harfli yastık kılıfları evin havasını değiştirir. Yastık kılıfı modellerinde kare tasarımlar yaygındır ancak dikdörtgen yastık kılıfları da yaygındır. Kadife, keten ve jakarlı kumaşlar yastık kılıfı üreticilerinin en çok tercih ettiği kumaşlardan bazılarıdır. Yıkanması ve ütülenmesi kolay olan yastık kılıfları hayatınıza rahatlık, dekorasyonlarınıza renk katar. Minder kılıfı kategorisi hem farklı renk varyasyonları hem de farklı boyut varyasyonları sunar. Cango home kırlent, modern tasarımıyla hayranlık uyandırır.

  • Salon Dekorasyonunda Yeni Moda
  • Modern ve Şık
  • Dekoratif Ev Tekstili

Özel Bir Hediye için Harfli Kırlent Yastık Kılıfı

Baş harfli yastık kılıfı modelleri genellikle koltuk gruplarında veya ihtiyaca göre tekli koltuklarda tercih edilmektedir. Kareye yakın modellerden bazıları dikdörtgen veya dairesel olabilir. Bu küçük yastıklar şekilleri, motifleri ve baskıları ile farklı zevklere hitap edebilir. Ayrıca a harfi yastık harika bir dekoratif etkiye sahiptir. Simetri, oran, uyum gibi kriterlerin öne çıktığı renk ve desenlerin hakim olduğu alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Herhangi bir bölge için yastık seçerken öncelikle birkaç soru sormanız gerekir. Tüm bu sorulara net cevaplar verirseniz minder dekorasyonu ile tüm uyumu yakalayabilirsiniz. Kanepeye şık bir sıcaklık kazandıran a harfi kırlent kılıfı modeli, sevdikleriniz için hediye olarak da sunulabilir. Özellikle bunları seçerken renk karmaşasından kaçınmak isteyenler sade tonlara yönelebilir.

Kişiye Özel Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - A Harfi

Son yıllarda tüm eşyaların dekorasyonunu ve kullanım amacını tamamlayan özelliklere sahip olmasına özen gösterilmiştir. Bu süslemelerde kırlentler ve kırlentler de oldukça önemlidir. Evinize başka bir boyut katmak için harf baskılı yastık modelini kullanabilirsiniz. Bu sayede kişiye özel olarak üretilen a harfli yastık kılıfı, isminizin baş harfini yansıtır. Rengarenk kırlent modeli dikkatinizi çekebilir ve oturma odanıza renk katabilir. Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - A Harfi - 43x43 Cm modeli, koltuk ve kanepelere farklı havalar kazandırabilir. Kanepe minderi modeli tasarlarken ortak dekorasyonları göz önünde bulundurmalı ve evinizin havasına uygun renk ve desenlere sahip yastıklar seçmelisiniz. Günlük hayatta evlerimizde yaygın olarak kullanılan kırlent ve yastıklar için farklı tasarımlı kılıflar uygundur. Yastık kılıfı deseninin yastık nevresim takımı ile uyumlu olmasına özen gösterilmelidir.

Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - A Harfi Fiyatları

Minderler, öncelikle koltuk üzerinde bir odayı güzelleştirmek için kullanılan kullanışlı ve dekoratif ev tekstili ürünlerinden biridir ancak rahat koltukları ile dikkat çekmektedir. Dekoratif minderler, uygulama alanına ve dekoratif tercihlere bağlı olarak çeşitli tasarımlara sahiptir. Tekstil ürünlerinden biri olan koltuk minderi günlük hayatın koşuşturmacasında kirlenebildiği gibi gerektiğinde çıkarılıp yıkanabildiği için minder kılıfı ile birlikte kullanılabilir. Ayrıca bunlar, evin görünümüne değer veren ve ortama rahat bir hava katan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Son zamanlarda ise özellikle harfli yastıklar sıklıkla tercih edilir. Bu açıdan sayfayı ziyaret ederek bu ürünlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - A Harfi - 43x43 Cm yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.