CANERLER 250gr Gelinlik Simi Platin Beyaz Toz Sim 1mm Yuvarlak Form Sim Tozu Beyaz Gümüş Diamond

193 TL

Ürün Bilgileri

CANERLER 250gr Gelinlik Simi Platin Beyaz Toz Sim 1mm Yuvarlak Form Sim Tozu Beyaz Gümüş Diamond

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canerler İplik & Sim Satıcı Ünvanı: CANERLER TEKSTİL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200003232300016 Vergi Kimlik Numarası: 2000032323
    Bu ürün Canerler İplik & Sim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 250 gr pakette 1mm yuvarlak tanecikli platin renk sim tozudur. Beyaz gümüş ve Gelin simi olarak anılır Resimler gönderilecek ürünün tarafımızca çekilmiş kendi resimlerileridir. Resimde görülen Kilitli ambalaj ile gönderilir. Polyester malzeme üzerine ince tabaka Saf Gümüş Metalize edilerek üretilmiştir. Yapıştırıcı veya vernik üzerine serpme uygulamalar tavsiye edilir. Ayrıca Su bazlı vernik, çok kat cila gibi malzemelerin içine karıştırarak uygulama yapılabilir. Türkiyenin ilk sim tozu üreticisiyiz. Ürünlerimizden satın alan müşterilerimize sim uygulamaları hakkında 25 yıllık tecrübemiz ile teknik destek vermekteyiz. SİM TOZU GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANILMAZ!!! 250gr pakettir. Ücretsiz kargo! hafta içi 14.00 öncesi tüm siparişlerişleriniz genellikle aynı gün kargolanmaktadır. yoğun sipariş günlerinde kargolama ertesi güne sarkabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Okula Dönüş Evde Eğitim
Geri Bildirim Ver